Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ah Can'ım ya hayırlısı olsun inşallah güzelce artar değerin benide heveslendirdin şimdi benim adetim 2 gün gecikti ama testler çok silik sendeki belirtiler nelerdi
Göğüslerim çok ağrıyor canım ama geçen ayda aynı böyle ağrımıştı.o yüzden belirtiden saymadım.dün öğlen çok çok silik gördüm.bugün biraz daha belirgin idrar testi

Göğüslerim çok ağrıyor canım ama geçen ayda aynı böyle ağrımıştı.o yüzden belirtiden saymadım.dün öğlen çok çok silik gördüm.bugün biraz daha belirgin idrar testi

Hayırlı olsun sağlıcakla kavuş insallahben burayı üye olmadan önce de okuyorum seninle adet tarihlerimız arasında 3 gün var,önceki aylarda burdan senin olduğunu okuyup ardından ben de oluyo dum .Şimdi bi tuhaf oldumsen adet olmayacaksın eğer bu bi totem se ben detekrar Tebrikler sağlıcakla insallah

ne kadar karışık yazmışım yaaa .Ayağını surt de gec lütfen.Senin arkandan adet olurdum hep ,şimdi de arkandan gebe olayım lütfen bana da dua et

masalolsunnn bhchrk Kozlenmis patates sweetwitch01 ve sayamadığım kızlar prolaktin 9 A düşmüş dostinex işe yaradı yumurtlama gunlerim şu an ama ne yazıkki hafif mantar başlangıcı var dedi doktor fitil krem verdi. Şimdi ben bugünleri değerlendirmeyecek miyim bana bi akıl verin. Dün doktora gitmeden akşam fitil yaptım faydası olmuş. Ama napayım şimdi??

AnaPatron canım tebriklerrr oh ne guzel kontrast işi bittişaka bir yana çok mutlu oldum aslında teee 2 gün önce belliydi ama geçen ay da böyle olunca insan cesaret edemiyor ama L marka demekki güvenilir marka ve Uğur getiriyor adam toptan satıyor yarıdan fazlası hamile kalınca elinde patlıyor şikayetçiyim hayırlı ugurlu olsun insallah

Canım benimde bu ay yumurtlama dönemimde mantar oldu.kaşıntı ve koku vardı.aslında her ay yumurtlama dönemimde olur.bu ay sadece krem kullandım.fitil kullanmadım.yumurtlama dönemi bitince geçti.önce sende krem sür.yumurtlama dönemini atlat geçmezse fitil kullanırsın

Aynen kontrast işi bitti 5 gün kala yaptığımda ilk dk lar renk tonu görüyordum ama test kuruyunca kayboluyodu çok şükür bu ay tutturduk.
Şimdi eşime nasıl söylesem diye düşünüyorum.Aradım söyleyemedim.yoksa doğum gününü mü beklesem diyorum ama çatlarım söylemezsem

Anladım canım peki ilişkiye girmenin çok vi sakıncası yok o zaman değil mi?? Sabah akşam krem süreyim birde doktorA dedim ki inofolic içmek istiyorum takviye olarak dedim bana folica verdi. Aynı mı içeriği?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…