İnşallah canim ogrenince doktora gosterme şansım olmazsa sana yazsam yorumlar misinhadi bakalım gözün aydın :) inşallah sonuçlar da güzel çıkar
Ah Can'ım ya hayırlısı olsun inşallah güzelce artar değerin benide heveslendirdin şimdi benim adetim 2 gün gecikti ama testler çok silik sendeki belirtiler nelerdi3 günüm var canım
Hayirli olsun hamile haberleri cok mutlu ediyor beniKızlarrrrrrrrrrrrrrrr kan verdim.Sonuç çıktı 11.76
Gözün aydın canım hayırlı olsun darısı bekleyenlere inşallahKızlarrrrrrrrrrrrrrrr kan verdim.Sonuç çıktı 11.76
Göğüslerim çok ağrıyor canım ama geçen ayda aynı böyle ağrımıştı.o yüzden belirtiden saymadım.dün öğlen çok çok silik gördüm.bugün biraz daha belirgin idrar testiAh Can'ım ya hayırlısı olsun inşallah güzelce artar değerin benide heveslendirdin şimdi benim adetim 2 gün gecikti ama testler çok silik sendeki belirtiler nelerdi
Göğüslerim çok ağrıyor canım ama geçen ayda aynı böyle ağrımıştı.o yüzden belirtiden saymadım.dün öğlen çok çok silik gördüm.bugün biraz daha belirgin idrar testi
İnşallah canım.madem beni takip ediyo adetlerin.hadi arkamdan gel inşallahne kadar karışık yazmışım yaaa .Ayağını surt de gec lütfen.Senin arkandan adet olurdum hep ,şimdi de arkandan gebe olayım lütfen bana da dua et
Sağol canım.senden de en kısa zamanda bu müjdeyi bekliyorum
Canım benimde bu ay yumurtlama dönemimde mantar oldu.kaşıntı ve koku vardı.aslında her ay yumurtlama dönemimde olur.bu ay sadece krem kullandım.fitil kullanmadım.yumurtlama dönemi bitince geçti.önce sende krem sür.yumurtlama dönemini atlat geçmezse fitil kullanırsınmasalolsunnn bhchrk Kozlenmis patates sweetwitch01 ve sayamadığım kızlar prolaktin 9 A düşmüş dostinex işe yaradı yumurtlama gunlerim şu an ama ne yazıkki hafif mantar başlangıcı var dedi doktor fitil krem verdi. Şimdi ben bugünleri değerlendirmeyecek miyim bana bi akıl verin. Dün doktora gitmeden akşam fitil yaptım faydası olmuş. Ama napayım şimdi??
Aynen kontrast işi bittiAnaPatron canım tebriklerrr oh ne guzel kontrast işi bitti şaka bir yana çok mutlu oldum aslında teee 2 gün önce belliydi ama geçen ay da böyle olunca insan cesaret edemiyor ama L marka demekki güvenilir marka ve Uğur getiriyor adam toptan satıyor yarıdan fazlası hamile kalınca elinde patlıyor şikayetçiyim hayırlı ugurlu olsun insallah
Anladım canım peki ilişkiye girmenin çok vi sakıncası yok o zaman değil mi?? Sabah akşam krem süreyimCanım benimde bu ay yumurtlama dönemimde mantar oldu.kaşıntı ve koku vardı.aslında her ay yumurtlama dönemimde olur.bu ay sadece krem kullandım.fitil kullanmadım.yumurtlama dönemi bitince geçti.önce sende krem sür.yumurtlama dönemini atlat geçmezse fitil kullanırsın
hayırlı olsunnn sağlıkla al kucağına kaç gün geçmişti :)Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr kan verdim.Sonuç çıktı 11.76
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr kan verdim.Sonuç çıktı 11.76
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?