- 1 Kasım 2015
- 173
- 91
- 13
Hayirlii olsun bebeğin cnm :) sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahKızlarrrrrrrrrrrrrrrr kan verdim.Sonuç çıktı 11.76
Canım burdan gozukmuyo ama insaAllah hamilesinsir
Slm defnee, bebeğin hayırlı olsunn:) benden öncesin hangi testleri yaptırdın söyleyebilir misnben bu belirtilerden 2 hafta sonra test yapmıştım çünkü adetim biter bitmez hamile kalmışım bentest yaptığımda adet 3-4 gün gecikmişti ve bir ayı geçmiştim :) ona rağmen idrar silik çıktı belirtilerden sonra 1 hafta bekle derim :) kana baktır bir de idrar yanıltır inşallah güzel haberler alırsın
Ancak pazartesi kan verebilirim canım.hem adet günüm daha iyi olur
sen nasıl istersen canımm :)) bak bence nasıl yap biliyor musun? bir kağıda "babacım annemin karnını ben ağrıtıyorum " yaz.. eşinin gelmesine yakın o kağıdı giysinin altına karnına koy ve uzan.. karnım ağrıyo dersin karnını sever illaki bakar hışırtıdan :) sonra açar okurAynen kontrast işi bitti5 gün kala yaptığımda ilk dk lar renk tonu görüyordum ama test kuruyunca kayboluyodu çok şükür bu ay tutturduk.
Şimdi eşime nasıl söylesem diye düşünüyorum.Aradım söyleyemedim.yoksa doğum gününü mü beklesem diyorum ama çatlarım söylemezsem
canım folica diye bi ilaç gözükmüyor ama :SAnladım canım peki ilişkiye girmenin çok vi sakıncası yok o zaman değil mi?? Sabah akşam krem süreyimbirde doktorA dedim ki inofolic içmek istiyorum takviye olarak dedim bana folica verdi. Aynı mı içeriği?
Aynen kontrast işi bitti5 gün kala yaptığımda ilk dk lar renk tonu görüyordum ama test kuruyunca kayboluyodu çok şükür bu ay tutturduk.
Şimdi eşime nasıl söylesem diye düşünüyorum.Aradım söyleyemedim.yoksa doğum gününü mü beklesem diyorum ama çatlarım söylemezsem
varsa çıkar bence canım ben de 4 gün kala öğrenmiştim :) geç döllenme olduysa tabi yine de umudu yitirmek yokKızlar adetime 3-4gün var test yapsam çıkar mı ki
İnş canım ya evde test yok ama alıp gelsem mi hangi testen yapmıştın sen hangi markavarsa çıkar bence canım ben de 4 gün kala öğrenmiştim :) geç döllenme olduysa tabi yine de umudu yitirmek yokinşallah hamilesindiiirr :))
ben miratech le yaptım ama güvenilir olan Certain diyolar :)İnş canım ya evde test yok ama alıp gelsem mi hangi testen yapmıştın sen hangi marka
ben miratech le yaptım ama güvenilir olan Certain diyolar :)[/QUOTE
Tamam canım çok sağol cevap verdiğin için
ben o depoyla çalışmıyorum ondan bulamıyorum ama ilaç sisteminde de yok ilginç yaa :S aynısı değil canım doktorun o ilaçla bi anlaşması vardır illa onu al demiştir.. içinde iyot da var alla alla tiroid le ilgili bir şeyin var mı :S bilmiyorum niye inofolic e olmaz dedi?bhchrk canım ilac bu
Aynı şekil bendede var canım bnm sol kasığım ağrır belim ağrır bnmde3-4 günvarArkadaşlar merhaba. Ben yeni üye oldum. Hamile kalanlara hayırlı olsun. Allah sağlıkla bebişlerini kucaklarına Almak nasip etsin. Benim de adetime 3 4 gün var diye düşünüyorum ama inşallah hamileyimdir diyorum. Sağ kasığımda Ağrı var ama solda da olmuştu. Sancı gibi bir ağrı da oldu yani ağrı girdi çıktı girdi çıktı. Ayın 7sinden beri kasıklarımda ağrı var. Başta regl Ağrısı gibiydi ama sonra değişti.Bir de belim çok ağrıdı. Pazartesi test yaptım ama negatif çıktı. 7 8 gün önce yapmıştım onu o yüzden hala ümitliyim biraz ama yüzümde adet sivilcelerim de çıktı.Kafam çok karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?