Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Slm defnee, bebeğin hayırlı olsunn:) benden öncesin hangi testleri yaptırdın söyleyebilir misn

kızlar ovulasyon testım artık negatıf cıkıyor. adetımın 15.günü poztftı bugun 20.günü.... gebelık olsaydı pozıtıfe devam ederdi dimi(( lütfen bılgı sahıbı olan varsa yazsın.... 15.günü çatladı yumurtam... yalnız anlayamadıgım bısey var benım 14.15 te yumurtam catlıyo test poztf oluyo ama 3-4 gün sonra kasığımda ağrı ve beyaz akıntım oluyo 1-2 gün sürüyor. yoksa yumurtlama tarıhımı yanlıs mı gösteriyor test. yanı anlamadım gıttı... seffaf akıntım 11-12.gün gelıyo uzayan akıntı 2-3 gün sonrada catlıyo olması lazım en gec zaten test poztf oluyo...

[QUOTEauceyagem, post: 46054493, member: 394954"]Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr kızlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ellerim titriyor [/QUOTE]
Gozun aydin cnm sonunda 3. Yolda Allahin izniyle :)

Ancak pazartesi kan verebilirim canım.hem adet günüm daha iyi olur
sen nasıl istersen canımm :)) bak bence nasıl yap biliyor musun? bir kağıda "babacım annemin karnını ben ağrıtıyorum " yaz.. eşinin gelmesine yakın o kağıdı giysinin altına karnına koy ve uzan.. karnım ağrıyo dersin karnını sever illaki bakar hışırtıdan :) sonra açar okur ben öyle yapmıştım eşim şok olmuştuu

Anladım canım peki ilişkiye girmenin çok vi sakıncası yok o zaman değil mi?? Sabah akşam krem süreyim birde doktorA dedim ki inofolic içmek istiyorum takviye olarak dedim bana folica verdi. Aynı mı içeriği?
canım folica diye bi ilaç gözükmüyor ama :S

Doğum gününü bekle derim, bebek çikolataları varya :) Süpriz bişiler veya hediye alacaksan yanında birde 1 tane bebek çikolatası alıp vermelisin..

arkadaslar adetıme bugunle bırlıkte son 10 gun kaldı ama ben sağ tarafımda adet agırısına benzer bır agrı yasıyorum sureklı sızı seklınde sızce hamılelık belırtısı olabılırmı

ben o depoyla çalışmıyorum ondan bulamıyorum ama ilaç sisteminde de yok ilginç yaa :S aynısı değil canım doktorun o ilaçla bi anlaşması vardır illa onu al demiştir.. içinde iyot da var alla alla tiroid le ilgili bir şeyin var mı :S bilmiyorum niye inofolic e olmaz dedi?

BAT yarın bugün sabah 2. idrarımla test yaptım negatif hala umut varmı acabaa

Arkadaşlar merhaba. Ben yeni üye oldum. Hamile kalanlara hayırlı olsun. Allah sağlıkla bebişlerini kucaklarına Almak nasip etsin. Benim de adetime 3 4 gün var diye düşünüyorum ama inşallah hamileyimdir diyorum. Sağ kasığımda Ağrı var ama solda da olmuştu. Sancı gibi bir ağrı da oldu yani ağrı girdi çıktı girdi çıktı. Ayın 7sinden beri kasıklarımda ağrı var. Başta regl Ağrısı gibiydi ama sonra değişti.Bir de belim çok ağrıdı. Pazartesi test yaptım ama negatif çıktı. 7 8 gün önce yapmıştım onu o yüzden hala ümitliyim biraz ama yüzümde adet sivilcelerim de çıktı.Kafam çok karışık.

Aynı şekil bendede var canım bnm sol kasığım ağrır belim ağrır bnmde3-4 günvar

Senin adetin ne Zaman? Çok ümitli olamıyorum nedense bu 4. Deneme bizim. Sonra üzülmekten korkuyorum :/ ama şu kasığımdaki ağrı şüphelendirdi beni biraz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…