- 14 Nisan 2016
- 341
- 417
- 23
- 38
Bende sıkıntı olmadı canımAnladım canım peki ilişkiye girmenin çok vi sakıncası yok o zaman değil mi?? Sabah akşam krem süreyimbirde doktorA dedim ki inofolic içmek istiyorum takviye olarak dedim bana folica verdi. Aynı mı içeriği?
3 günüm var canım.hayırlı olsunnn sağlıkla al kucağına kaç gün geçmişti :)
Amin canım inşallahÇok sevindim Çokkk... Gözünaydın Sağlıkla gelsin bebeğinnnnnn
İnşallahh canım.sağolHayirlii olsun bebeğin cnm :) sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
Kan testi yaptırdım canım pozitif çıktı.hamileyimCanım burdan gozukmuyo ama insaAllah hamilesinsir
Gozun aydin cnm sonunda 3. Yolda Allahin izniyle :)[/QUOTE][QUOTEauceyagem, post: 46054493, member: 394954"]Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr kızlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ellerim titriyor
Dışarı çıkıp bebek patiğimi alsam.hediye kutusuna koyayım.doğum günü hediyeni erken aldım desem..kafamda bir sürü plan dönüyorsen nasıl istersen canımm :)) bak bence nasıl yap biliyor musun? bir kağıda "babacım annemin karnını ben ağrıtıyorum " yaz.. eşinin gelmesine yakın o kağıdı giysinin altına karnına koy ve uzan.. karnım ağrıyo dersin karnını sever illaki bakar hışırtıdan :) sonra açar okurben öyle yapmıştım eşim şok olmuştuu
canım folica diye bi ilaç gözükmüyor ama :S
Çatlarım ama bu akşam söylemem lazım..ben ondan hiç bişey saklayamamDoğum gününü bekle derim, bebek çikolataları varya :) Süpriz bişiler veya hediye alacaksan yanında birde 1 tane bebek çikolatası alıp vermelisin..
3 günüm var canım ama çok çok silik çizgi var.erken gebelik testi yapmana gerek yok.normal test yapabilirsin.dün sabah benimde negatifti.umudu kesmiştim.öğlen tekrar yaptım hayalet çizgiyi gördümcnm adetin geciktimi? benim 4 günüm var adete erken gebelik testim bugunde negatif(
Dışarı çıkıp bebek patiğimi alsam.hediye kutusuna koyayım.doğum günü hediyeni erken aldım desem..kafamda bir sürü plan dönüyor
Amin inşallah 3.bebekim geliyooBende sıkıntı olmadı canımvitaminler hakkında hiç bilgim yok.
3 günüm var canım.
Amin canım inşallah
İnşallahh canım.sağol
Kan testi yaptırdım canım pozitif çıktı.hamileyim
Gozun aydin cnm sonunda 3. Yolda Allahin izniyle :)
Bana yazdıysan inş canım isteyen herkese verir Rabbim3 4 gün var demişsin pardon. İnşallah güzel haber alırız :)
Amin inşallah 3.bebekim geliyoo
Dışarı çıkıp bebek patiğimi alsam.hediye kutusuna koyayım.doğum günü hediyeni erken aldım desem..kafamda bir sürü plan dönüyor
Çatlarım ama bu akşam söylemem lazım..ben ondan hiç bişey saklayamam
3 günüm var canım ama çok çok silik çizgi var.erken gebelik testi yapmana gerek yok.normal test yapabilirsin.dün sabah benimde negatifti.umudu kesmiştim.öğlen tekrar yaptım hayalet çizgiyi gördüm
Pek bişey yaşamadım.göğüslerim acıyo canım.geçen ayda acıyodu belirti değildir diye düşündüm.Ceyagem hayırlı olsun :) sizin forumdaki yazılarınızı okuyup üye olmaya karar verdim. Sanki buraya üye olunca daha rahat bir bekleme süreci yaşayabilirmişim gibi geldi. Gebelik belirtisi olarak ne yaşadın?
Dün gece canım lahmacun çekmişti.sonra kendimi yerken hayal ettim miğdem bulandıo da olabiliiiirrr ayyy çok heyecanlııı
Ben olsam şimdiye söylemiştim :)Dün gece canım lahmacun çekmişti.sonra kendimi yerken hayal ettim miğdem bulandı
Şimdi mesaj attım.yemeği dışarda yiyelim canım lahmacun çektidiye
Kesin anlar çünkü ben lahmacun sevmem
Emzik alsam olur mu acaba yakınımda bebe mağazası yok
o da olur bence :)) bu sefer test yerine emzik al eczanedenDün gece canım lahmacun çekmişti.sonra kendimi yerken hayal ettim miğdem bulandı
Şimdi mesaj attım.yemeği dışarda yiyelim canım lahmacun çektidiye
Kesin anlar çünkü ben lahmacun sevmem
Emzik alsam olur mu acaba yakınımda bebe mağazası yok
Aynı gün bende eğee geç olmazsam yaniii o gün olmazsak beraber test yaparız inşallahKızlar altı günüm kaldı inşallah adet olmam dua edin olur mu
tiroide bakılıyor benim normalde de sorun vardı ama hamileyken bi çok hamilede sorun olabilirmiş ve bu da bebek zekasında sorun yaratırmış. normal kan testleri, ikili tarama, açlık şekeri,obstetrik dopler ile göbek kordonu kan hızına bakıldı.bunun dışında aklıma gelen bişey yok :) sende peki ?Slm defnee, bebeğin hayırlı olsunn:) benden öncesin hangi testleri yaptırdın söyleyebilir misn
inşallahh olur hayırlısını versin Rabbimİnşallah Allah emeklerimizi ve dualarımızı karsılıksız bırakmasın. Olursa da ondan, olmazsa da . Dua ve sabır. Ama insanın kalbindeki belli inş tez vakit olr, çok teşekkür ettim
Oluyo dimi y inanamadımevet belli oluyor inş hayırlı bir sonuç olur senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?