Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Anladım canım peki ilişkiye girmenin çok vi sakıncası yok o zaman değil mi?? Sabah akşam krem süreyim birde doktorA dedim ki inofolic içmek istiyorum takviye olarak dedim bana folica verdi. Aynı mı içeriği?
Bende sıkıntı olmadı canım vitaminler hakkında hiç bilgim yok.

hayırlı olsunnn sağlıkla al kucağına kaç gün geçmişti :)
3 günüm var canım.
Çok sevindim Çokkk... Gözünaydın Sağlıkla gelsin bebeğinnnnnn
Amin canım inşallah

Hayirlii olsun bebeğin cnm :) sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allah
İnşallahh canım.sağol

Canım burdan gozukmuyo ama insaAllah hamilesinsir
Kan testi yaptırdım canım pozitif çıktı.hamileyim

[QUOTEauceyagem, post: 46054493, member: 394954"]Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr kızlar kızlarrrrrrrrrrrrrrrr ellerim titriyor
Gozun aydin cnm sonunda 3. Yolda Allahin izniyle :)[/QUOTE]
Amin inşallah 3.bebekim geliyoo
Dışarı çıkıp bebek patiğimi alsam.hediye kutusuna koyayım.doğum günü hediyeni erken aldım desem..kafamda bir sürü plan dönüyor
Doğum gününü bekle derim, bebek çikolataları varya :) Süpriz bişiler veya hediye alacaksan yanında birde 1 tane bebek çikolatası alıp vermelisin..
Çatlarım ama bu akşam söylemem lazım..ben ondan hiç bişey saklayamam
cnm adetin geciktimi? benim 4 günüm var adete erken gebelik testim bugunde negatif (
3 günüm var canım ama çok çok silik çizgi var.erken gebelik testi yapmana gerek yok.normal test yapabilirsin.dün sabah benimde negatifti.umudu kesmiştim.öğlen tekrar yaptım hayalet çizgiyi gördüm

Amin inşallah 3.bebekim geliyoo

Dışarı çıkıp bebek patiğimi alsam.hediye kutusuna koyayım.doğum günü hediyeni erken aldım desem..kafamda bir sürü plan dönüyor

Çatlarım ama bu akşam söylemem lazım..ben ondan hiç bişey saklayamam

3 günüm var canım ama çok çok silik çizgi var.erken gebelik testi yapmana gerek yok.normal test yapabilirsin.dün sabah benimde negatifti.umudu kesmiştim.öğlen tekrar yaptım hayalet çizgiyi gördüm [/QUOTE]

Tam tarihi ne canım, erken kutlamada mantıklı dayanamam dersen :)

Ceyagem hayırlı olsun :) sizin forumdaki yazılarınızı okuyup üye olmaya karar verdim. Sanki buraya üye olunca daha rahat bir bekleme süreci yaşayabilirmişim gibi geldi. Gebelik belirtisi olarak ne yaşadın?

Tam tarihi ne canım, erken kutlamada mantıklı dayanamam dersen :)[/QUOTE]
24 nisan canım.başbaşa kutlicaz zaten güzel bi restoranntda rezervasyon yaptırdım.
24 düne kadar çatlarım

Ceyagem hayırlı olsun :) sizin forumdaki yazılarınızı okuyup üye olmaya karar verdim. Sanki buraya üye olunca daha rahat bir bekleme süreci yaşayabilirmişim gibi geldi. Gebelik belirtisi olarak ne yaşadın?
Pek bişey yaşamadım.göğüslerim acıyo canım.geçen ayda acıyodu belirti değildir diye düşündüm.
Ama pazar gününden beri daha sık idrara çıkıyorum ve sıkıştığımda sancım oluyo.pazar günü aklımdan geçirdim acaba mı diye

o da olabiliiiirrr ayyy çok heyecanlııı
Dün gece canım lahmacun çekmişti.sonra kendimi yerken hayal ettim miğdem bulandı
Şimdi mesaj attım.yemeği dışarda yiyelim canım lahmacun çekti diye
Kesin anlar çünkü ben lahmacun sevmem
Emzik alsam olur mu acaba yakınımda bebe mağazası yok

Ben olsam şimdiye söylemiştim :)

o da olur bence :)) bu sefer test yerine emzik al eczaneden

Slm defnee, bebeğin hayırlı olsunn:) benden öncesin hangi testleri yaptırdın söyleyebilir misn
tiroide bakılıyor benim normalde de sorun vardı ama hamileyken bi çok hamilede sorun olabilirmiş ve bu da bebek zekasında sorun yaratırmış. normal kan testleri, ikili tarama, açlık şekeri,obstetrik dopler ile göbek kordonu kan hızına bakıldı.bunun dışında aklıma gelen bişey yok :) sende peki ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…