Aynen canım öyle yapayımo da olur bence :)) bu sefer test yerine emzik al eczaneden
İkinci cizgiyi gördüm eger yanlış gormuyorsam inşallah hayirlisi olurKızlar ya kimse bişey demedi :-(
hamilesin canimm tebrikleerr hayirli olsun :)) yarin ilk iş kan vermekEki Görüntüle 1814451 Kızlar şoktaym sabah test yapmıştım ve sonuç daha koyu
Bi kaç gün daha bekleyeyim diyorum hafta sonu yaparlar mı acilde kan testihamilesin canimm tebrikleerr hayirli olsun :)) yarin ilk iş kan vermek)
İnşallahİkinci cizgiyi gördüm eger yanlış gormuyorsam inşallah hayirlisi olur
bariz var beklemenin anlami yok ki.. bence bi an once git artisi takip ettir hem hormon enfekte virus testlerini yaptir canimBi kaç gün daha bekleyeyim diyorum hafta sonu yaparlar mı acilde kan testi
Kızlar ya kimse bişey demedi :-(
Yaa çok heyecanlandım şimdibariz var beklemenin anlami yok ki.. bence bi an once git artisi takip ettir hem hormon enfekte virus testlerini yaptir canim
Eki Görüntüle 1814451 Kızlar şoktaym sabah test yapmıştım ve sonuç daha koyu
İnşallaj Can'ım çok sağol inşallah hamileymdirBence de hamilesin cnm tebrik ederim darısı başımıza insallah
İşte bende ondan kararsızım Can'ım bide geçen ay biraz erken geldi aslında 15inde adet olmam gerekiyordu ben bu ay 12 sine göre geçti dedim ama belki yarın gelirGayet belli gorebildim canim ama sabah yapmissin ya bu saate kadar olmasi gecerli olur mu bilmiorum..
Insallah bebistir.
yarin sabah tekrar test yap bakalim cizgi 5dk icinde cikarsa gider kan verirsinYaa çok heyecanlandım şimdigitsem mi açana çok sağol Can'ım ya
Amin inşallah 3.bebekim geliyooBende sıkıntı olmadı canımvitaminler hakkında hiç bilgim yok.
3 günüm var canım.
Amin canım inşallah
İnşallahh canım.sağol
Kan testi yaptırdım canım pozitif çıktı.hamileyim
Gozun aydin cnm sonunda 3. Yolda Allahin izniyle :)
Pek bişey yaşamadım.göğüslerim acıyo canım.geçen ayda acıyodu belirti değildir diye düşündüm.
Ama pazar gününden beri daha sık idrara çıkıyorum ve sıkıştığımda sancım oluyo.pazar günü aklımdan geçirdim acaba mı diye
hayırlı olsun canım :))) adetine var mı daha?Eki Görüntüle 1814451 Kızlar şoktaym sabah test yapmıştım ve sonuç daha koyu
Ay anca ilerliorum sayfalarda bunu gorunce heyecan yaptim bi baktim takvim olusturulmus yoksa yoksaaaaa :)
Aaaaayyyy hamilesiiiiiinnnn. Cok sevindim canim yaaaaa. Hayirli olsun gozun aydiiiinnn. Allah kucagina almayi nasip etsin:) ay sonunda yaaaaa :)Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr kan verdim.Sonuç çıktı 11.76
Bence bekleme git iki gun sonra da artisi takip etmek icin giderdin. Hayirli olsun simdiden :)Yaa çok heyecanlandım şimdigitsem mi açana çok sağol Can'ım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?