- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
Sağol Can'ımyarınıda bi atlatayım yapıyorlarsa hafta sonu gidicemBence bekleme git iki gun sonra da artisi takip etmek icin giderdin. Hayirli olsun simdiden :)
Evet canım hayalet çizgi var adetine nekadar kaldıKızlar bnde biraz önce test yaptım ikinci çizgi çok çok silik hayal görmüyorsam yada gözüm bpzuk değilse gördüm bes dk da çıktı hmn
Amin inşallah 3.bebekim geliyoo
Dışarı çıkıp bebek patiğimi alsam.hediye kutusuna koyayım.doğum günü hediyeni erken aldım desem..kafamda bir sürü plan dönüyor
Çatlarım ama bu akşam söylemem lazım..ben ondan hiç bişey saklayamam
3 günüm var canım ama çok çok silik çizgi var.erken gebelik testi yapmana gerek yok.normal test yapabilirsin.dün sabah benimde negatifti.umudu kesmiştim.öğlen tekrar yaptım hayalet çizgiyi gördüm
Hayır canım yaşamadımyerleşme kanaması yasadınmı cnm :)) herkes sorular soruyor kusura bakma :))
Aynennn canımmm sonundaaa hamileyimAaaaayyyy hamilesiiiiiinnnn. Cok sevindim canim yaaaaa. Hayirli olsun gozun aydiiiinnn. Allah kucagina almayi nasip etsin:) ay sonunda yaaaaa :)
Var sanki sankiKızlar bnde biraz önce test yaptım ikinci çizgi çok çok silik hayal görmüyorsam yada gözüm bpzuk değilse gördüm bes dk da çıktı hmn
aaayyy hediyeyi actigindaki yuz ifadesi unutulmaz oluyor :))) caniimmm ne kadar mutluyum adina anlatamaaaammm :))Aynennn canımmm sonundaaa hamileyimboşlukta gibiyim sanki.hala inanamıyorum
bhchrk eşime içinde emzik not ve çift çizgili iki testen oluşan hediye kutusu hazırladım
Ay bide sancım başladı kızlar.inşallah bir terslik olmaz.ikincide de vardı bu sancı ama insan yinede korkuyor.
Sorma bende çok merak ediyorum ne tepki vereceğiniaaayyy hediyeyi actigindaki yuz ifadesi unutulmaz oluyor :))) caniimmm ne kadar mutluyum adina anlatamaaaammm :))
ayy sanki kiz olcak oyle dogdu icimeeeeeSorma bende çok merak ediyorum ne tepki vereceğiniilkinde beraber yapmıştık testi.direk telefonu alıp herkesi aramıştı baba oluyorum diye.ikincide telefonda vermiştim müjdeyi.kalp atışını duyana kadar hiç kimseye söylememiştik
Bakalım bu bıcırık da ne olacak
İnşallah canım.öncelikle sağlıklı olsun.rabbim inşallah kız annesi olmamı nasip eder.çünkü bu son bebeğim olacak.son meleğimayy sanki kiz olcak oyle dogdu icimeeeee
ayyyy insallaaaahh Rabb im saglikli hamilelik ve saglikli bebis nasip etsin insallaahh Rabb im gonlune gore versinİnşallah canım.öncelikle sağlıklı olsun.rabbim inşallah kız annesi olmamı nasip eder.çünkü bu son bebeğim olacak.son meleğimkız olursa adı melek olucak zaten
Amin hepimizin gönlüne göre versin inşallahhhhhhhhhhayyyy insallaaaahh Rabb im saglikli hamilelik ve saglikli bebis nasip etsin insallaahh Rabb im gonlune gore versin
Canım bende sünüzit var.sabah ağrısıyla uyandım.şimdi şiddetlenmeye başladı.parol içeyim diyorum.ayyyy insallaaaahh Rabb im saglikli hamilelik ve saglikli bebis nasip etsin insallaahh Rabb im gonlune gore versin
Canım evet çizgi var ama miratech marka ve saatler sonra çıktı çizgi galiba.imkanın varsa başka test al mutlaka.ben bu markaya hiç ama hiç güvenmiyorum..ama 5 dk içinde belirdi dersen o zaman pozitif olarak düşünebilirsin.Eki Görüntüle 1814511AnaPatron canım sende bakar Mısın taze anniş olarak yorumyapar mısın sabah ilk idrarla olan testim daha belirgin ama çizgiyi geç gördüm
3-4 gün varsa yine böyle çıkması normal hergün yap takip et istersen yarın kan ver kanda daha garanti çıkar inşallah hamilesindir3-4gün canım çizgiyi görünce çok mutlu oldum
Yarın bir ton daha pembeleşir3-4gün canım çizgiyi görünce çok mutlu oldum
Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr kan verdim.Sonuç çıktı 11.76
@masalolsunnnbhchrk @limon06 sweetwitch01 ve sayamadığım kızlar prolaktin 9 A düşmüş dostinex işe yaradı yumurtlama gunlerim şu an ama ne yazıkki hafif mantar başlangıcı var dedi doktor fitil krem verdi. Şimdi ben bugünleri değerlendirmeyecek miyim bana bi akıl verin. Dün doktora gitmeden akşam fitil yaptım faydası olmuş. Ama napayım şimdi??
Eki Görüntüle 1814451 Kızlar şoktaym sabah test yapmıştım ve sonuç daha koyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?