Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar bnde biraz önce test yaptım ikinci çizgi çok çok silik hayal görmüyorsam yada gözüm bpzuk değilse gördüm bes dk da çıktı hmn

Eklentiler

• 20160414_171221.webp
    5 KB · Görüntüleme: 64

hayırlı olsun canım :) sağlıkla bebeğini kucağına al :)[/QUOTE]
Amin canım inşallah

Aaaaayyyy hamilesiiiiiinnnn. Cok sevindim canim yaaaaa. Hayirli olsun gozun aydiiiinnn. Allah kucagina almayi nasip etsin:) ay sonunda yaaaaa :)
Aynennn canımmm sonundaaa hamileyim boşlukta gibiyim sanki.hala inanamıyorum
bhchrk eşime içinde emzik not ve çift çizgili iki testen oluşan hediye kutusu hazırladım
Ay bide sancım başladı kızlar.inşallah bir terslik olmaz.ikincide de vardı bu sancı ama insan yinede korkuyor.

aaayyy hediyeyi actigindaki yuz ifadesi unutulmaz oluyor :))) caniimmm ne kadar mutluyum adina anlatamaaaammm :))

aaayyy hediyeyi actigindaki yuz ifadesi unutulmaz oluyor :))) caniimmm ne kadar mutluyum adina anlatamaaaammm :))
Sorma bende çok merak ediyorum ne tepki vereceğini ilkinde beraber yapmıştık testi.direk telefonu alıp herkesi aramıştı baba oluyorum diye.ikincide telefonda vermiştim müjdeyi.kalp atışını duyana kadar hiç kimseye söylememiştik
Bakalım bu bıcırık da ne olacak

ayy sanki kiz olcak oyle dogdu icimeeeee

İnşallah canım.öncelikle sağlıklı olsun.rabbim inşallah kız annesi olmamı nasip eder.çünkü bu son bebeğim olacak.son meleğim kız olursa adı melek olucak zaten
ayyyy insallaaaahh Rabb im saglikli hamilelik ve saglikli bebis nasip etsin insallaahh Rabb im gonlune gore versin

ayyyy insallaaaahh Rabb im saglikli hamilelik ve saglikli bebis nasip etsin insallaahh Rabb im gonlune gore versin
Canım bende sünüzit var.sabah ağrısıyla uyandım.şimdi şiddetlenmeye başladı.parol içeyim diyorum.
Nazoster burun spreyim var birde, onu kullanabilirmiyim emin değilim

Eki Görüntüle 1814511 AnaPatron canım sende bakar Mısın taze anniş olarak yorumyapar mısın sabah ilk idrarla olan testim daha belirgin ama çizgiyi geç gördüm
Canım evet çizgi var ama miratech marka ve saatler sonra çıktı çizgi galiba.imkanın varsa başka test al mutlaka.ben bu markaya hiç ama hiç güvenmiyorum..ama 5 dk içinde belirdi dersen o zaman pozitif olarak düşünebilirsin.

Kızlarrrrrrrrrrrrrrrr kan verdim.Sonuç çıktı 11.76

çok sevindim canım yaaa... sağlıkla kucağına alırsın inşallaaahhhh.....

çok sevindim ilaç işe yaramışşş :) canım ben oğluma hamile kalmadan önce mantar enfeksiyon olmuştum kültür alındı bakıldı falan.. sonra doktor bana fitil krem ve antibiyorik verdi... sonrasında hamile kalmıştım.. rahatsız edecek derecede değilse kremi kullan ya da fitil kullanacaksan da ilişki olmayan saatlerde mesela sabah kullan akşam kullanma.. çok rahatsız edecekse tabii yoksa krem de kullanabilirsin sadece.. hafif demiş kremle geçer gibi..

Eki Görüntüle 1814451 Kızlar şoktaym sabah test yapmıştım ve sonuç daha koyu

ayy var var hadi yarın kanaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…