- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
sweetwitch01 çok şükür işe yaradı canım dün fitil yapmıştım bugün kaşıntı şikayet yok sabah hemen krem de sürdüm etkisini göstersin diye. Dediğin gibi ilişki dışındaki zamanlarda kremi sürebilirim. Sırf mantar vardı diye yumurtlamayı kaçırmak istemiyorum
Neyse bi kaç gün sonra kan testine artıkCanım evet çizgi var ama miratech marka ve saatler sonra çıktı çizgi galiba.imkanın varsa başka test al mutlaka.ben bu markaya hiç ama hiç güvenmiyorum..ama 5 dk içinde belirdi dersen o zaman pozitif olarak düşünebilirsin.
Sağol canım inşallah.sanada en yakın zamanda inşallahçok sevindim canım yaaa... sağlıkla kucağına alırsın inşallaaahhhh.....
çok sevindim ilaç işe yaramışşş :) canım ben oğluma hamile kalmadan önce mantar enfeksiyon olmuştum kültür alındı bakıldı falan.. sonra doktor bana fitil krem ve antibiyorik verdi... sonrasında hamile kalmıştım.. rahatsız edecek derecede değilse kremi kullan ya da fitil kullanacaksan da ilişki olmayan saatlerde mesela sabah kullan akşam kullanma.. çok rahatsız edecekse tabii yoksa krem de kullanabilirsin sadece.. hafif demiş kremle geçer gibi..
ayy var var hadi yarın kanaaaaaa
Senind hayırlı olsunçok sevindim canım yaaa... sağlıkla kucağına alırsın inşallaaahhhh.....
çok sevindim ilaç işe yaramışşş :) canım ben oğluma hamile kalmadan önce mantar enfeksiyon olmuştum kültür alındı bakıldı falan.. sonra doktor bana fitil krem ve antibiyorik verdi... sonrasında hamile kalmıştım.. rahatsız edecek derecede değilse kremi kullan ya da fitil kullanacaksan da ilişki olmayan saatlerde mesela sabah kullan akşam kullanma.. çok rahatsız edecekse tabii yoksa krem de kullanabilirsin sadece.. hafif demiş kremle geçer gibi..
ayy var var hadi yarın kanaaaaaa
Öyle yap ozaman canım.daha garantiNeyse bi kaç gün sonra kan testine artık
Ayyy inş canım yaaa çok sağol3-4 gün varsa yine böyle çıkması normal hergün yap takip et istersen yarın kan ver kanda daha garanti çıkar inşallah hamilesindir
İnş cnm sabırsızlıkla bekliyorumYarın bir ton daha pembeleşir
canim parol icebilirsin ama burun spreyini kullanmamalisin.. okyanus suyu yada serum fizyolojik spreylerden alabilirsen onlar burnunu acar yada burnuna su cek acik tut bi de belirtiler gecene kadar ilik suya limon sık ve bal karistir sabah aksam onu icCanım bende sünüzit var.sabah ağrısıyla uyandım.şimdi şiddetlenmeye başladı.parol içeyim diyorum.
Nazoster burun spreyim var birde, onu kullanabilirmiyim emin değilim
Bence hamilesin :) yani inşallah :) ben de bugün test yaptım ama negatif. Zaten adet olacakmışım gibi de bir his var içimde. Benim önümüzdeki aya kaldı artıkAyyy inş canım yaaa çok sağol
Tesekkur ederim canım inş en kısa zamanda seninde olur bebiş bnde yarın kan testi yaptıracağım inş pozitiftir dua edin lütfen pozitif olsunBence hamilesin :) yani inşallah :) ben de bugün test yaptım ama negatif. Zaten adet olacakmışım gibi de bir his var içimde. Benim önümüzdeki aya kaldı artık
Hayırlı olsun canım hangi marka bu test erken gebelik testi miKızlar dayanamadım test aldım gerçek mi bu İnanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?