Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

çok şükür canım.. inşallah bu ay güzel haberlerini alırız :)

Slm kızlar Hamilelik haberi alanlara çok sevindim Sağlıcakla kucağınıza alın inş .
sizleri okudukça Bnm de test alaşım geldi 2 gün var regl tarihime ama geçmiyor vakit su 2 gün gecsede ne var ne yok öğrensem

Neyse bi kaç gün sonra kan testine artık

Sağol canım inşallah.sanada en yakın zamanda inşallah

Senind hayırlı olsun

Gaza geldim ben de gebelik testi yaptım evrim çevirdim içini açtım bişey göremedim. Rica etsem renk ayarlariyla oynayabilecek birileri yapabilir mi

Eklentiler

• 20160414_193634.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 78
6 gun var Adetime ama pozitifleri görünce gaza geldim becerebilen bi bakabilirse sevinirim bi kaç gün oyalanayim bari

Canım bende sünüzit var.sabah ağrısıyla uyandım.şimdi şiddetlenmeye başladı.parol içeyim diyorum.
Nazoster burun spreyim var birde, onu kullanabilirmiyim emin değilim
canim parol icebilirsin ama burun spreyini kullanmamalisin.. okyanus suyu yada serum fizyolojik spreylerden alabilirsen onlar burnunu acar yada burnuna su cek acik tut bi de belirtiler gecene kadar ilik suya limon sık ve bal karistir sabah aksam onu ic ( ben de grip olmustum ya insallah kolayca atlatirsin (

Arkadaşlar merhaba ben gebelik ve ovulasyon testi almaya kararverdim hangi marka ve hangi siteden aliyimikisinin bir satıldığı bir kampanya varmi

slmlar yine 1 ay sonra belirtilerimi yazmak için burdayım adetime 1 hafta var sol kasığımda hafif hafif batmalar hissediyorum bugün sizce olabilir mi

Bence hamilesin :) yani inşallah :) ben de bugün test yaptım ama negatif. Zaten adet olacakmışım gibi de bir his var içimde. Benim önümüzdeki aya kaldı artık
Tesekkur ederim canım inş en kısa zamanda seninde olur bebiş bnde yarın kan testi yaptıracağım inş pozitiftir dua edin lütfen pozitif olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…