- 14 Nisan 2016
- 341
- 417
- 23
- 38
İnşallah Allah hayırlı ve sağlıklı bir bebeğin müjdesini yarın verir sana canım :)Tesekkur ederim canım inş en kısa zamanda seninde olur bebiş bnde yarın kan testi yaptıracağım inş pozitiftir dua edin lütfen pozitif olsun
İnşallah canımçok şükür canım.. inşallah bu ay güzel haberlerini alırız :)
Laboquick marka alabilirsin canım ovulasyon testleri güzel ben kullandımArkadaşlar merhaba ben gebelik ve ovulasyon testi almaya kararverdim hangi marka ve hangi siteden aliyimikisinin bir satıldığı bir kampanya varmi
Senind hayırlı olsun
Gaza geldim ben de gebelik testi yaptım evrim çevirdim içini açtım bişey göremedim. Rica etsem renk ayarlariyla oynayabilecek birileri yapabilir mi
Canım çok teşekkür ederim ugrasmissin ama ben hala goremedimhayırlısı artık boşa ümitlenmem merak etme ama denedigin için teşekkür ederim bi Kaç gün sonra tekrar denerim olursa olur olmazsa yapacak bişey yok
Aynen hayalet cizgi var sanki :)denedim canım ama bilemedim şimdi.. işaretlediğim yerde hafif bi çizgi var gibi geldi ama belli olmaz.. umutlandırmak istemem seni..sen sabah ilk idrarla bir test daha yap bakalım tekrar... @limon06 arkadaşımız sayesinde bende öğrendimmm
Bence adetini bekle canım insallah hamilesindirHakkaten var mı ki orda cizgişasi olucam nerdeyse 6 gun var adete daha çok test yaparım ben bu gidisle
Aynen hayalet cizgi var sanki :)[/QUOT
Hadi yaa ben hala göremiyorum yoğunlaştıkca da heryerde çizgi görüyorum. Sana da çok teşekkür ederim canım hayırlısı artık olursa sevinirim ,olmazsa da uzulmem
Hakkaten var mı ki orda cizgişasi olucam nerdeyse 6 gun var adete daha çok test yaparım ben bu gidisle
Kızlar birsey sordum kimse cevap vermiyor. Adetime 11 12 gün kala camur gibi kahverengi akıntı geldi neden olabilir simdi de adetime 9 gün var gögüslerim hassas psikolojik sanırım
Kızlar birsey sordum kimse cevap vermiyor. Adetime 11 12 gün kala camur gibi kahverengi akıntı geldi neden olabilir simdi de adetime 9 gün var gögüslerim hassas psikolojik sanırım
Yerlesme icin bana da erken gibi geliyor rabbim bilir tabi de rahim de birsey mi var acaba 1.5 yıllık evliyim ilk defa oldu böyleBilemiyorum ki benyumurtlama geçtiyse yerlesme olabilir dicem ama erken mi acaba?benim oğlum dan önce düşükle sonuçlanan bi gebeligim oldu o zaman adete 2 gün kala öyle gelmişti. Bunu bilemedim insallah gebeliktendir
Bilemiyorum ki benyumurtlama geçtiyse yerlesme olabilir dicem ama erken mi acaba?benim oğlum dan önce düşükle sonuçlanan bi gebeligim oldu o zaman adete 2 gün kala öyle gelmişti. Bunu bilemedim insallah gebeliktendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?