Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Gaza geldim ben de gebelik testi yaptım evrim çevirdim içini açtım bişey göremedim. Rica etsem renk ayarlariyla oynayabilecek birileri yapabilir mi

denedim canım ama bilemedim şimdi.. işaretlediğim yerde hafif bi çizgi var gibi geldi ama belli olmaz.. umutlandırmak istemem seni..sen sabah ilk idrarla bir test daha yap bakalım tekrar... @limon06 arkadaşımız sayesinde bende öğrendimmm

Eklentiler

• 20160414_193634.webp
    7 KB · Görüntüleme: 67
Canım çok teşekkür ederim ugrasmissin ama ben hala goremedimhayırlısı artık boşa ümitlenmem merak etmeama denedigin için teşekkür ederim bi Kaç gün sonra tekrar denerim olursa olur olmazsa yapacak bişey yok

rica ederim canım.. sen tekrarlarsın testini. daha varmış adetine nasılsa ... kırmızıları görmeden umutsuzluk yok yani

Hakkaten var mı ki orda cizgişasi olucam nerdeyse 6 gun var adete daha çok test yaparım ben bu gidisle

Kızlar birsey sordum kimse cevap vermiyor. Adetime 11 12 gün kala camur gibi kahverengi akıntı geldi neden olabilir simdi de adetime 9 gün var gögüslerim hassas psikolojik sanırım

Kızlar birsey sordum kimse cevap vermiyor. Adetime 11 12 gün kala camur gibi kahverengi akıntı geldi neden olabilir simdi de adetime 9 gün var gögüslerim hassas psikolojik sanırım

Bilemiyorum ki benyumurtlama geçtiyse yerlesme olabilir dicem ama erken mi acaba?benim oğlum dan önce düşükle sonuçlanan bi gebeligim oldu o zaman adete 2 gün kala öyle gelmişti. Bunu bilemedim insallah gebeliktendir

canım yerleşme kanaması öyle olur çamur gibi kahverengi.. sen bekle biraz daha test yaparsın 3-4 gün sonra... belki erken döllenme olmuştur.. ya da yumurtlamayla da alakalı olabilir.. benim kistlerim soğan kürüyle geçerken öyle kahve kahve geldi hep sonra olmadı.. sen azıcık daha bekle :)

Bilemiyorum ki benyumurtlama geçtiyse yerlesme olabilir dicem ama erken mi acaba?benim oğlum dan önce düşükle sonuçlanan bi gebeligim oldu o zaman adete 2 gün kala öyle gelmişti. Bunu bilemedim insallah gebeliktendir
Yerlesme icin bana da erken gibi geliyor rabbim bilir tabi de rahim de birsey mi var acaba 1.5 yıllık evliyim ilk defa oldu böyle

benim oğlumda da hiç yerleşme kanaması olmadı başta 10 gün kadar gecikti adetim hatta ben enfeksiyon sanmıştım bir önceki ay yaşamıştım onu diye.. pozitifi görüp doktorun yanına gittim.doktor bana dedi kahverengi akıntın olabilir dedi 3 aylık olana kadar sürmüştü. ama tabii kese falan oluşmuş 6 haftalıktı öğrendiğimde öncesinde de hatırlamıyorum var mı yok mu... 2009da hamile kaldım kaç yıl geçmiş ama o akıntımın varlığını hatırlıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…