- 7 Nisan 2016
- 1.433
- 2.663
- 133
- 43
Elimde yok ama eczanelerde doluyine de ben 2 gün kaladan önce yapmayayim yapmayacaktim aslında cayegem le adet tarihlerimiz yakındı 3 gün var arada onun haberi gelince gaza geldimelinde testin bolsa yap her gün... yok değilse bekle 3 gün sonra yaparsın tekrar
Bende kistten süpheleniyorum ama insallah öyle birsey degildir :/canım yerleşme kanaması öyle olur çamur gibi kahverengi.. sen bekle biraz daha test yaparsın 3-4 gün sonra... belki erken döllenme olmuştur.. ya da yumurtlamayla da alakalı olabilir.. benim kistlerim soğan kürüyle geçerken öyle kahve kahve geldi hep sonra olmadı.. sen azıcık daha bekle :)
İnsallah benimde öyle olmustur.Ben yumurtlama gununden 5 gun önce hamile kaldım yani erken yumurtlamisim ve o gün hamile kalacağımı hiç düşünmemiştim
gaz hamilelik belirtisi olabilir mi?
Bende kistten süpheleniyorum ama insallah öyle birsey degildir :/
Olur diye duymustumgaz hamilelik belirtisi olabilir mi?
İnsallah insallah psikolojik degildir .adetine kaç gün var canım ?
inşallah canım... bebişin yerleşmesidir :)
bugün kan verdim ama sonuç çıkmadı bekledim akşama kadar
yarın çıkar muhtemelen size belirtilerimi yazayım ya acayip üşüttüm ya da hamileyim
gazım var
sık sık tuvalete gidiyorum
midem ağrıyo hem de öyle böyle değil
belim ağrıyo
uykum var kasıklarım ağrıyo
Allah bagıslasın canım saglickla kucagina alirsin insallah iki gecedir bende uyuyamiyorum düzgün temizlik yaptim sanirim yorgunluktan diyorum belim falan agriyorBende yumurtlama günümü bekliyodum :) :) aradan on gun gecti böyle geceleri sıcaktan uyuyamaz oldum kasik agrisi falan sonra pembe bi akinti geldi şaşırdım . Adet günümü bekliyorum gelen giden yok . Adetim geçti test yaptım negatif çıktı on gun daha bekledim pozitif çıktı smdi 5 hafta 4 günlük bebeğim :)
baktım internetten sabah verdim kanı ama çıkmadı. özel hastane olsa belki sonuç çıkardıolabilir canım bu belirtiler hamilelik belirtisi.. kan testinin sonucunu internetten öğrenebilirsin aslında..
Amin insallah canım insallah mutlu haberi paylasirim sizlerle deInşallah gebelik ten dir diyelim o zaman 9 gun de geçmek bilmez simdi:)bol sabır ve sonunda müjdeli haberler diliyorum arkadaşım hepimizin hakkında hayirlisi
baktım internetten sabah verdim kanı ama çıkmadı. özel hastane olsa belki sonuç çıkardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?