Sağolun ben hala şaşkınım yrn kan testi yaptırmam geerek dimiHayırlı olsun canım hangi marka bu test erken gebelik testi mi
Yormamaya calısıyorum :)Sagol canim allah herkese versin ... yormayın kendinizi :)
baktım şimdi. yok atatürk hastanesinde kan vermiştim.sağlık ocağında yaptırdığım testin bile sonucu çıkmıştı akşam ben evde bakmıştım.. tekrar baksan belki eklemişlerdir
Amin amin insllah en kısa zamandaSağolun ben hala şaşkınım yrn kan testi yaptırmam geerek dimi
Predictor early yazıyor erken gebelik testi Allah herkese nasip etsin
İnsallah benim de belirtidir :)O sivilceler bende çok arttı ya sinir oluyorum ...
Ben yine de kendimi fazla kaptırmayım zaten yumurtlama günüm iki gün önce bitti imkansiz yaniInşallah ya :)
Âmin Cnm çok sağol Allah isteyen herkese nasip etsin Nasıl değişik bu duygu yrn kan testi mi yaptırmam gerek doktr mu araştırmam gerek napayımAllah söyletti canım :) Ama ben henüz hamile değilim :) regl dönemimdeyim bitince inşallah başlayacağım çalışmalara :)
waaaauuww harika çıkmış netliği canım Allah sağlıkla kucağına almanı da nasip etsin gözün aydınn :)
Benim.degildir yumurtlama günüm yeni bitti sayılırsivilce hamilelik belirtisi ama bende yok şu an
İnsallah dgildir hamilesindir bence de bekle adetin gecsinAslinda bende test yapmak istiyorum 2 gün kalmasina rağmen ama kendime söz verdim günü geçmeden yapmayacağım diye
Tüm belirtileride yasiyorum insallah psikoljik değildir
Ben yine de kaptırmayım sürpriz olur insallah :)Bende hep psikolojik diyodum kaptirmayim kendimi diye ama hissediyosun iste :)
Sağol canım inşallah.parolda içmedim.dayanabildiğim kadar.canim parol icebilirsin ama burun spreyini kullanmamalisin.. okyanus suyu yada serum fizyolojik spreylerden alabilirsen onlar burnunu acar yada burnuna su cek acik tut bi de belirtiler gecene kadar ilik suya limon sık ve bal karistir sabah aksam onu ic( ben de grip olmustum ya insallah kolayca atlatirsin (
Evet canim bende foto koymadım kk nın kendi fotosu :)Kızlar bişey soyliycem benim cns emre ve aşk sana benzer in profil resmi aynı gorunuyo ben de ve ben foto koymadim sizde aynı şeyi mi görüyorsunuz bi bakar mısınız çok garip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?