- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
Ben görmüyorum canımAma ben bi kadın resmi görüyorum yani logo gibi bişey degil:)çiğ gorucem diye kafayı yemediusem:)
:)Sivilce de gebelik belirtisimiymis?
Heh o da cikti bir sürü
İki gün gecmez artik bana
Benim de cıkmaya basladı :)Bende çok sivilce cikiyo canim yüzüm dolu :)
Canım arada 3 gün varsa.sen 2 gün sonra tekrarlaElimde yok ama eczanelerde doluyine de ben 2 gün kaladan önce yapmayayim yapmayacaktim aslında cayegem le adet tarihlerimiz yakındı 3 gün var arada onun haberi gelince gaza geldim
Sağol canım inşallah.parolda içmedim.dayanabildiğim kadar.
Kasıklarım çok ağrıyo
Eşime kutuyu verdim.çizgi hayaletya ilk bakışta göremedisonra kan ver dedi.verdim zaten pozitif deyince gözlerinde mutluluk şimşeği çaktı resmen gözleri doldu.cumartesi kan vericem yine
Baktım canım.yarın kesinlikle test yapmalısın benceNasıl heyecan yapıyorum senin haberini dusundukce masallah canım benim testi min renk ayariyla oynanmis resmi var rica etsem bi bakabilir misin
Korkutuyorsun beni kız :) bn kk nin logosunu görüyorunÇizgi falan göremedim ama hala cns emre ve aşk sana benzeri n mesaj larını okurken aynı kadın resmini goruyorum:)üstüne tıklayınca kk logosu cikiyo:)bu çizgiyi göremeyen gözlerim neler görüyo neler benim kafa göz bu uğurda feda oldu sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?