- 7 Nisan 2016
- 1.433
- 2.663
- 133
- 43
Canım sen bilirsin yinede ozaman cumartesi yapGerçekten gorunuyo mu yaa ben hiç göremiyorum bi kaç gün beklemeden hemen yarın tekrarlayacak kadar i gorunuyo ya ,bana yok göremedim dememek için söylemeyin lütfen ya yarın mi yapsam acabaa
Ama benim ertesi sabahta negatifti.öğlen yasin okudum tekrar test yaptım hayalet çizgiyi gördümGerçekten gorunuyo mu yaa ben hiç göremiyorum bi kaç gün beklemeden hemen yarın tekrarlayacak kadar i gorunuyo ya ,bana yok göremedim dememek için söylemeyin lütfen ya yarın mi yapsam acabaa
Ben de pazar ya da pazartesi adet bekliyorum. Bugün test yaptım ikinci çiZgiye dair hiçbir şey yokCanlar benimde 2 günüm kaldı hadi geri sayım başladi benim gibi olanlarberaber dua edelim birbirimize hatunlar
Belli olmaz canım pazartesi yine yap bnde pazartesi ypcamBen de pazar ya da pazartesi adet bekliyorum. Bugün test yaptım ikinci çiZgiye dair hiçbir şey yok
Ben gittigidiyorda almistim cnm laboquick markaArkadaşlar merhaba ben gebelik ve ovulasyon testi almaya kararverdim hangi marka ve hangi siteden aliyimikisinin bir satıldığı bir kampanya varmi
Ovulasyon testinin yaninda hediye gebelik testide veriolarda ama onlarin markasini hayirlamiyorum belki ayniarka olan kampanyalarda vardir gittigidiyordaArkadaşlar merhaba ben gebelik ve ovulasyon testi almaya kararverdim hangi marka ve hangi siteden aliyimikisinin bir satıldığı bir kampanya varmi
Gercek gerceeekk hayirli olsun canim :)Kızlar dayanamadım test aldım gerçek mi bu İnanamıyorum
Günaydın inşallah cnm bnmde 5 günüm kaldı hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallahGünaydın kızlar, adetime 2 gün kaldi idrar testi negatif evirdim cevirdim yok :)) eşime erken gebelik testi aldırdım ama onu da adet olmazsam yapıcam. Allahım inş bizimde bebişlerimiz olur da buraya güzel haberler veririz
Sağolun tşk ederim sizde sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşGercek gerceeekk hayirli olsun canim :)
ayy cok guzel yaaa tekrar tekrar hayirli olsun 3. bebisiniz :))) artik senin icin dinlenme vakti :)) kendini yorma dinlen ctesi ye kadar.. guzelce doktora gidersin kan verirsin yapilmasi gereken testlerini yaptirirsiinn :)) hadi bakaliimm sen de gel bulutlarin ustune bizim yanimizaaaSağol canım inşallah.parolda içmedim.dayanabildiğim kadar.
Kasıklarım çok ağrıyo
Eşime kutuyu verdim.çizgi hayaletya ilk bakışta göremedisonra kan ver dedi.verdim zaten pozitif deyince gözlerinde mutluluk şimşeği çaktı resmen gözleri doldu.cumartesi kan vericem yine
Kızlar bnm adet günüme beş gün var bel ağrım ve göğslerimde ağrı ve hassasiyet var çok belli belirsiz midem bulanyo o da çok hafif ve dediğim gbi çok hafif ve arada baş dönmm oluyo onun dışında pek bişy yok sizce bebiş varmıdır
Adetin geçsin tekrr yap test bnce var içimden öyle geçtihamile değilim. test sonucu çıktı. ama adetime 1 hafta var belki çıkmamıştır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?