Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canlar benimde 2 günüm kaldı hadi geri sayım başladi benim gibi olanlar beraber dua edelim birbirimize hatunlar

Gerçekten gorunuyo mu yaa ben hiç göremiyorum bi kaç gün beklemeden hemen yarın tekrarlayacak kadar i gorunuyo ya ,bana yok göremedim dememek için söylemeyin lütfen ya yarın mi yapsam acabaa
Canım sen bilirsin yinede ozaman cumartesi yap çok belli bişey yok ama benim çizgi görmedipimde limon06 kontrastlamıştı.seninkine benziyodu.

Gerçekten gorunuyo mu yaa ben hiç göremiyorum bi kaç gün beklemeden hemen yarın tekrarlayacak kadar i gorunuyo ya ,bana yok göremedim dememek için söylemeyin lütfen ya yarın mi yapsam acabaa
Ama benim ertesi sabahta negatifti.öğlen yasin okudum tekrar test yaptım hayalet çizgiyi gördüm

Arkadaşlar merhaba ben gebelik ve ovulasyon testi almaya kararverdim hangi marka ve hangi siteden aliyimikisinin bir satıldığı bir kampanya varmi
Ovulasyon testinin yaninda hediye gebelik testide veriolarda ama onlarin markasini hayirlamiyorum belki ayniarka olan kampanyalarda vardir gittigidiyorda

Günaydın kızlar, adetime 2 gün kaldi idrar testi negatif evirdim cevirdim yok :)) eşime erken gebelik testi aldırdım ama onu da adet olmazsam yapıcam. Allahım inş bizimde bebişlerimiz olur da buraya güzel haberler veririz

Günaydın inşallah cnm bnmde 5 günüm kaldı hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah

ayy cok guzel yaaa tekrar tekrar hayirli olsun 3. bebisiniz :))) artik senin icin dinlenme vakti :)) kendini yorma dinlen ctesi ye kadar.. guzelce doktora gidersin kan verirsin yapilmasi gereken testlerini yaptirirsiinn :)) hadi bakaliimm sen de gel bulutlarin ustune bizim yanimizaaa

Kızlar bnm adet günüme beş gün var bel ağrım ve göğslerimde ağrı ve hassasiyet var çok belli belirsiz midem bulanyo o da çok hafif ve dediğim gbi çok hafif ve arada baş dönmm oluyo onun dışında pek bişy yok sizce bebiş varmıdır

baş dönmesi ve bulantı için batın gelmediyse henüz erken ama gögüslerde hassasiyet falan olumlu belirtiler.. yinede regl le gebelik belirtileri çok benziyor batın gelmsee test yaparsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…