- 14 Nisan 2016
- 341
- 417
- 23
- 38
Rahim bebek arıyor olabilir yada yeni evliysen ondanda değişir belirtilerBen de üç dört aydır deniyorum, regl belirtilerim değişti. Benim gibi olan var mı? Mesela belim hiç ağrımazdı ama Bilal aydır reglim öncesinde belim ağrıyor. Kasıklarım regl olduğum gün az ağrırdı artık bilaç gün önceden ağrı başlıyor
EĞER HAMİLEYSEM SENİ BULUP YEMEK ISMARLIYCAMAdetin geçsin tekrr yap test bnce var içimden öyle geçti
Klasik benim ki benim bebeklik patiklerim var onları yatagin üstüne koyarim giyinirken görür anlar herhlde :) :)Kızlar eşlerinize nası söylemeyi düşünüyorsunuz hamile kaldığınızda var mı atraksiyonlu bir hikaye
Ben de üç dört aydır deniyorum, regl belirtilerim değişti. Benim gibi olan var mı? Mesela belim hiç ağrımazdı ama Bilal aydır reglim öncesinde belim ağrıyor. Kasıklarım regl olduğum gün az ağrırdı artık bilaç gün önceden ağrı başlıyor
Ben direk yüzüne söylicem valla öyle hayal ediyorumKızlar eşlerinize nası söylemeyi düşünüyorsunuz hamile kaldığınızda var mı atraksiyonlu bir hikaye
Kızlar bnm adet günüme beş gün var bel ağrım ve göğslerimde ağrı ve hassasiyet var çok belli belirsiz midem bulanyo o da çok hafif ve dediğim gbi çok hafif ve arada baş dönmm oluyo onun dışında pek bişy yok sizce bebiş varmıdır
Âmin Cnm çok sağol Allah isteyen herkese nasip etsin Nasıl değişik bu duygu yrn kan testi mi yaptırmam gerek doktr mu araştırmam gerek napayım
İnşallah bebişin seninledir,Hayırlısı canım.Belirtiler var mı ? Varsa neler,geçen aya göre ?Kızlar bende adet gecikmesi yasayanlardanim bu ay bugün 4 gün gecikti sanırım havalardan da kaynaklanıyor
Çok belirgin, tebrikler hamilesin :)
Yerleşme kanaması zaten erken olmuyormu benmi yanlıs biliorumYerlesme icin bana da erken gibi geliyor rabbim bilir tabi de rahim de birsey mi var acaba 1.5 yıllık evliyim ilk defa oldu böyle
1 Hafta varsa ve psikolojik yaşamıyorsan hepsi belirti canım saydıklarının..adetime 1 hafta var
Yemk şöyle kenarda dursn cnm bnm rabbim nasip edeck gör bak demişti dersnEĞER HAMİLEYSEM SENİ BULUP YEMEK ISMARLIYCAM
İnsallah sorunsuz aliriz bebeklerimizi kucagimiza...tiroide bakılıyor benim normalde de sorun vardı ama hamileyken bi çok hamilede sorun olabilirmiş ve bu da bebek zekasında sorun yaratırmış. normal kan testleri, ikili tarama, açlık şekeri,obstetrik dopler ile göbek kordonu kan hızına bakıldı.bunun dışında aklıma gelen bişey yok :) sende peki ?
Daha yumurtlama dönemindeydim canım bende yerlesme kanamasini adet olmadan bir kac gün önce ya da adetle ayni zamanda oluyor diye biliyorum bakalım hayirlisi insallah yerlesmesdir :)Yerleşme kanaması zaten erken olmuyormu benmi yanlıs biliorum
Yerleşme kanaması zaten erken olmuyormu benmi yanlıs biliorum[/QUOT
Adetime 7 gün var bakalım :)
yok yok canim ayni fiyattir :)) ben hala yaiyorum git gide koyulugu azaliyor benim 3ayin dolmasina 1hafta kaldi cunku azaliyomus ya 3aydan sonra :))2 günüm kaldı adete şuan bebeğim 3+1yerinde duruyomu diye test yapıyorum habire hala hayalet ama düne göre biraz daha belirgin
Yarın kan vericem inşallah ikiye katlanır.
Özel hastanenin acilinde yaptırıcam.aynı fiyattır değilmi.hafta sonu diye fiyat farkı yoktur inşallah.
2 günüm kaldı adete şuan bebeğim 3+1yerinde duruyomu diye test yapıyorum habire hala hayalet ama düne göre biraz daha belirgin
Yarın kan vericem inşallah ikiye katlanır.
Özel hastanenin acilinde yaptırıcam.aynı fiyattır değilmi.hafta sonu diye fiyat farkı yoktur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?