Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ben de üç dört aydır deniyorum, regl belirtilerim değişti. Benim gibi olan var mı? Mesela belim hiç ağrımazdı ama Bilal aydır reglim öncesinde belim ağrıyor. Kasıklarım regl olduğum gün az ağrırdı artık bilaç gün önceden ağrı başlıyor

Rahim bebek arıyor olabilir yada yeni evliysen ondanda değişir belirtiler

arkadaslar meb son 9 gun kaldı ama arada belım ve karnımın sağ tarafına hafıf hafıf adet sancıları gıırıyor gebelık belırtısımıdır

Ayni durumlar bende de var.o yuzden umutlaniyorum,çünkü normalde gergin olmak disinda hicbir regl belirtisi yasamam.

İnşallah vardir :) mide bulantisi hemen oluyormu bilemiyorum
Benimde kasiklarim agriyor batma gibi sanki cok dinliyorum kendimi diyecegim ama bariz agri oluyor kimi zaman

Âmin Cnm çok sağol Allah isteyen herkese nasip etsin Nasıl değişik bu duygu yrn kan testi mi yaptırmam gerek doktr mu araştırmam gerek napayım

canım kan testiyle kesinleştirmen gerekli.. sağlık ocağında aile hekimine söylersen o yapar testi. 2 gün sonra tekrarlaman lazım.. artışlarını kontrol etmek için.. sonrasında kadın doğum uzmanından randevu alıp gidersin

İnsallah sorunsuz aliriz bebeklerimizi kucagimiza...
Ben sadece detayli ultrason ve ikili test yaptrdim. Haftaya tetanoz asisi olacam.2 hafta sonra , yani 22. Haftamda doktorum test fln yapacagimizi soyledi merak ettim hangi testler diye..sormak da aklima gelmedi:)
Normal kan testleri neden isteniyor? sağlık ocağında falan yaptrmstm onun dısında dr henuz ıstemedı bnden..
bide bu donemde dislerin kaniyor mu?

2 günüm kaldı adete şuan bebeğim 3+1 yerinde duruyomu diye test yapıyorum habire hala hayalet ama düne göre biraz daha belirgin
Yarın kan vericem inşallah ikiye katlanır.
Özel hastanenin acilinde yaptırıcam.aynı fiyattır değilmi.hafta sonu diye fiyat farkı yoktur inşallah.

yok yok canim ayni fiyattir :)) ben hala yaiyorum git gide koyulugu azaliyor benim 3ayin dolmasina 1hafta kaldi cunku azaliyomus ya 3aydan sonra :))

Katlanmıştır değerin merak etme..
Yok canım hafta içi haftasonu fiyat farkı olmuyor özel hastanelerde aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…