Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Dayanamadım adetime 2 gun kala predictor erken gebelik testi yaptım kocaman bir negatif tabii ne sabırsızım :) işte küçükte olsa bir umut. Strese girmeyeyim kendimi rahat bırakayım diyorum o da olmuyor. Allahım bu mübarek günde dualarımızı geri çevirme, göbişlerimizi doldur inşallah (amin) :)

merhaba,

bugün bebegim 7+2 oldu. kalp atışı için doktora gittik. üstten muayene ile alamadı. alttan bakıcam dedi. çok derinden duyduk kalp atışını çok şükür. bebegim 3,8 mm. kese 15,3 mm. sizce normal mi? haftaya tekrar çagırdı.

bhchrk canim test sonucumu yorumlar mısın
Estradiol E2 61
FSH 4,37
LH 3,26
Prolaktin 11,88
Serbest T3 3,05
Serbest T4 0,89
TSH 2,16

yok yok canim ayni fiyattir :)) ben hala yaiyorum git gide koyulugu azaliyor benim 3ayin dolmasina 1hafta kaldi cunku azaliyomus ya 3aydan sonra :))

Katlanmıştır değerin merak etme..
Yok canım hafta içi haftasonu fiyat farkı olmuyor özel hastanelerde aynı
Tamam sağolun benim kendi kadın doğum doktorum var.onamı devam etsem yenimi araştırsam acaba.siz nekadar verdiniz kan testine.42 tl bu hastanede..doktor muayene ücreti 60 tl..biraz pahalı bir hastane sanırım

Kızlar adetime beş gün var acaip bi bel arım var gelyo geçyo ve rahimde gerilme ve bıçak gbi batma olyo göğüslerim dolgunlaştı bacaklarım günlerdr çok ağryo ayak tabanlarmn altı karıncalanyo ve ara ara üşüyorum çok sizce nedr bu

bende öyle diyorum ama olmuyor :) daha yeni evliyim cocuk calışmalarına başladık yastan sebep, bakalım allah yüzümüze güler inşallah da bu ay olmazsa gelecek aylarda mutlu haberler veririz birbirimize :)

inşallah gebelik belirtisidir benimde belim özellikle 7-8 gundur asırı ağrıyor gögüsler dolgunlaştı ve agrı var hoş gögüsler adet öncesi böyle olurdu ama bu kadar erken olması garip geldi. Testlerimin hepsi negatif ama Allah büyükdiyelim inş hamişsindir :)

İnşallah cnm ben hiç test yapmdm sabrla beklyorum

amin. benimde cnm 2 gün var adetime, pztsi adetim bugun yine testim - . ovulasyondan 6 gun sonrada bir kanamam olmuştu. napalım... Allah 'tan umut kesilmez.

Kaç gün regline canim ? Bu arada pko mu var sende

kızlar dün ovu testi yaptım çift çizgi gördüm bugün yaptım yine aynı koyulukta çift çizgi devam ediyo? yumurtlamam hala devam ediyo mu? ben bir gün oluyo ve ertesi gün LH düşüyor diye düşünüyordum hep öyle oldu şimdiye kdar silişleşti ertesi gün... doktor dün sabah alttan ultrason ile baktığında da yumurta folikülün çatlamak üzere demişti bilemedim :S

canım ben iki ay kullandim ovu testi ilk ayda LH hormonu 1 gün ikinci ayımda 3 gün LH pik durumdaydı zaten 72 saate kadar pik olabiliyormus gibi birsey okumuştum ve o ay hamile idim 3 gün sürdüğünde..

canım ben iki ay kullandim ovu testi ilk ayda LH hormonu 1 gün ikinci ayımda 3 gün LH pik durumdaydı zaten 72 saate kadar pik olabiliyormus gibi birsey okumuştum ve o ay hamile idim 3 gün sürdüğünde..
anladım canım inş darısı başıma ..... benim genelde 1 gün pik atıyo sonra silikleşiyor. dünkü de c çizgisine yakındı hemen hemen bugünkü de birebir c çizgisi gibi zaten bugünüde değerlendirmeyi düşünüyordum ne olur ne olmaz hatta yarını bile düşünüyorum çok gaza geldim bu ay :))))

bhchrk canim test sonucumu yorumlar mısın
Estradiol E2 61
FSH 4,37
LH 3,26
Prolaktin 11,88
Serbest T3 3,05
Serbest T4 0,89
TSH 2,16
canım T3 yüksek T4 düşük sanırım tiroidle ilgili problem olabilir.. doktor bir şey dedi mi sonuç için? yoksa daha göstermedin mi canım? :)

Tamam sağolun benim kendi kadın doğum doktorum var. ona mı devam etsem yenimi araştırsam acaba.siz nekadar verdiniz kan testine.42 tl bu hastanede..doktor muayene ücreti 60 tl..biraz pahalı bir hastane sanırım
ben acıbadem e gidiyorum canım muayeneler 100 tl devamında 10 günlük ücretsiz kontrol zamanım oluyo.. yani ayda 2 sefer ücret veriyorum ama her hafta gözüküyorum gebelik tesi için 7tl veriyodum ilave.. diğer hormon testleri için de maximum 40-50 tl vermişimdir toplamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…