- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
Daha yumurtlama dönemindeydim canım bende yerlesme kanamasini adet olmadan bir kac gün önce ya da adetle ayni zamanda oluyor diye biliyorum bakalım hayirlisi insallah yerlesmesdir :)
merhaba,
bugün bebegim 7+2 oldu. kalp atışı için doktora gittik. üstten muayene ile alamadı. alttan bakıcam dedi. çok derinden duyduk kalp atışını çok şükür. bebegim 3,8 mm. kese 15,3 mm. sizce normal mi? haftaya tekrar çagırdı.
İnsallah canım ya insallahBende öncesinde oluyo diye biliorum inşallah benim bildiğim doğrudur
Dayanamadım adetime 2 gun kala predictor erken gebelik testi yaptım kocaman bir negatif tabii ne sabırsızım :) işte küçükte olsa bir umut. Strese girmeyeyim kendimi rahat bırakayım diyorum o da olmuyor. Allahım bu mübarek günde dualarımızı geri çevirme, göbişlerimizi doldur inşallah (amin) :)[/QUOTE
Amin aminn bende gecen ay iki test yaptım bir gün gecikme oldu sonra kırmızıları gòrdüm tabi artık adetim gecene kadar yapmayacam test falan :)
yok yok canim ayni fiyattir :)) ben hala yaiyorum git gide koyulugu azaliyor benim 3ayin dolmasina 1hafta kaldi cunku azaliyomus ya 3aydan sonra :))
Tamam sağolunKatlanmıştır değerin merak etme..
Yok canım hafta içi haftasonu fiyat farkı olmuyor özel hastanelerde aynı
inşallah gebelik belirtisidir benimde belim özellikle 7-8 gundur asırı ağrıyor gögüsler dolgunlaştı ve agrı var hoş gögüsler adet öncesi böyle olurdu ama bu kadar erken olması garip geldi. Testlerimin hepsi negatif ama Allah büyükdiyelim inş hamişsindir :)Kızlar adetime beş gün var acaip bi bel arım var gelyo geçyo ve rahimde gerilme ve bıçak gbi batma olyo göğüslerim dolgunlaştı bacaklarım günlerdr çok ağryo ayak tabanlarmn altı karıncalanyo ve ara ara üşüyorum çok sizce nedr bu
İnşallah cnm ben hiç test yapmdm sabrla beklyoruminşallah gebelik belirtisidir benimde belim özellikle 7-8 gundur asırı ağrıyor gögüsler dolgunlaştı ve agrı var hoş gögüsler adet öncesi böyle olurdu ama bu kadar erken olması garip geldi. Testlerimin hepsi negatif ama Allah büyükdiyelim inş hamişsindir :)
Dayanamadım adetime 2 gun kala predictor erken gebelik testi yaptım kocaman bir negatif tabii ne sabırsızım :) işte küçükte olsa bir umut. Strese girmeyeyim kendimi rahat bırakayım diyorum o da olmuyor. Allahım bu mübarek günde dualarımızı geri çevirme, göbişlerimizi doldur inşallah (amin) :)
Kaç gün regline canim ? Bu arada pko mu var sendeinşallah gebelik belirtisidir benimde belim özellikle 7-8 gundur asırı ağrıyor gögüsler dolgunlaştı ve agrı var hoş gögüsler adet öncesi böyle olurdu ama bu kadar erken olması garip geldi. Testlerimin hepsi negatif ama Allah büyükdiyelim inş hamişsindir :)
Kan verdim ptesi çıkacakcanım kan testiyle kesinleştirmen gerekli.. sağlık ocağında aile hekimine söylersen o yapar testi. 2 gün sonra tekrarlaman lazım.. artışlarını kontrol etmek için.. sonrasında kadın doğum uzmanından randevu alıp gidersin
Sağolun tşk ederim Allah isteyen herkese nasip etsinÇok belirgin, tebrikler hamilesin :)
canım ben iki ay kullandim ovu testi ilk ayda LH hormonu 1 gün ikinci ayımda 3 gün LH pik durumdaydı zaten 72 saate kadar pik olabiliyormus gibi birsey okumuştum ve o ay hamile idim 3 gün sürdüğünde..kızlar dün ovu testi yaptım çift çizgi gördüm bugün yaptım yine aynı koyulukta çift çizgi devam ediyo? yumurtlamam hala devam ediyo mu? ben bir gün oluyo ve ertesi gün LH düşüyor diye düşünüyordum hep öyle oldu şimdiye kdar silişleşti ertesi gün... doktor dün sabah alttan ultrason ile baktığında da yumurta folikülün çatlamak üzere demişti bilemedim :S
anladım canım inş darısı başıma ..... benim genelde 1 gün pik atıyo sonra silikleşiyor. dünkü de c çizgisine yakındı hemen hemen bugünkü de birebir c çizgisi gibi zaten bugünüde değerlendirmeyi düşünüyordum ne olur ne olmaz hatta yarını bile düşünüyorumcanım ben iki ay kullandim ovu testi ilk ayda LH hormonu 1 gün ikinci ayımda 3 gün LH pik durumdaydı zaten 72 saate kadar pik olabiliyormus gibi birsey okumuştum ve o ay hamile idim 3 gün sürdüğünde..
canım T3 yüksek T4 düşük sanırım tiroidle ilgili problem olabilir.. doktor bir şey dedi mi sonuç için? yoksa daha göstermedin mi canım? :)bhchrk canim test sonucumu yorumlar mısın
Estradiol E2 61
FSH 4,37
LH 3,26
Prolaktin 11,88
Serbest T3 3,05
Serbest T4 0,89
TSH 2,16
ben acıbadem e gidiyorum canım muayeneler 100 tl devamında 10 günlük ücretsiz kontrol zamanım oluyo.. yani ayda 2 sefer ücret veriyorum ama her hafta gözüküyorumTamam sağolunbenim kendi kadın doğum doktorum var. ona mı devam etsem yenimi araştırsam acaba.siz nekadar verdiniz kan testine.42 tl bu hastanede..doktor muayene ücreti 60 tl..biraz pahalı bir hastane sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?