Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kaç gün regline canim ? Bu arada pko mu var sende
Olmaz mi progestron kullanıyorum hap bittiğinde 7. Gün hasta olurum normalde duzensiz bugun 5. Gün biteli tahmine reglime 2 gün kaldı hayırlısı olmadı öbür aya kısmet :))

Olmaz mi progestron kullanıyorum hap bittiğinde 7. Gün hasta olurum normalde duzensiz bugun 5. Gün biteli tahmine reglime 2 gün kaldı hayırlısı olmadı öbür aya kısmet :))
Peki neden progesteron kullaniyosun canim ? Yanlış hatırlamıyorsam adeti getiriyor o .ya bide sanırım gebelik varsa tutunmasına mi yardımcı oluyordu ? Bende folbiol ve glukifrn kullanıyorum bende de pko var. Normalde benim de adetlerim çok düzensiz ama sanırım bu ilaçlar çok fazla uzatmayacak. Gogus ağrılarım başladı bir haftaya kadar olurum

Peki belirtin falan var mı hamilelik yönünde. Doktor kontrolü yaptırdın mi bu ay

Peki belirtin falan var mı hamilelik yönünde. Doktor kontrolü yaptırdın mi bu ay
Bende glifor folbiol ve progestron kullanıyorum. Dr kilo ver dedi pkonun kısır dongusu. Progestronu da 3 ay kullanacağız normal ılmazsa yastan sebep asılama yapıcaz dedi İnş doğal yollarla olur belirti bel ve gögüs aman aman bir belirtim yok ama nasip bakalım

kesinlikle değerlendirdi canım. İnşallah en kisa zamanda güzel haberi alirsin

Öyle belirti olmadan da oluyor canim hayirlisiyla vardır inşaallah .. Ewet kilo çok etkiliyormus bende çok fazla yok ama dikkat ediyorum yine de. Klomen kullandım mi peki

bugünleri değerlendir canım silikleşmesi an meselesi

Gosterdim sonuclar iyi bir sikinti yok dedi ama cok incelemedi gibi geldi o yuzden sana bi sorayim dedim

Gosterdim sonuclar iyi bir sikinti yok dedi ama cok incelemedi gibi geldi o yuzden sana bi sorayim dedim
canım normal değer aralıklarına göre dediğim gibi istersen bi doktora da göster.. sıkıntı yok derse demek ki önemsenecek bi durum yoktur

Öyle belirti olmadan da oluyor canim hayirlisiyla vardır inşaallah .. Ewet kilo çok etkiliyormus bende çok fazla yok ama dikkat ediyorum yine de. Klomen kullandım mi peki
Yok tatlım kullanmadım onun yerine bu ay bal çörek tarcın yapacağım :)) onunda yumurta büyütücü etkisi barmış bakalım inş gönlümüze göre olur

Kızlar adete 5 gün kala idrar testim negatif ama aşırı derecede karnımda baskı regl olucak gibi şişlik hissediyorum ve belim kopuyo ağrıdan.. Göğüslerim 2 gündür dokununca ağrıyo.. Bunlar gebelik belirtisi midir yoksa regl mi?

canım normal değer aralıklarına göre dediğim gibi istersen bi doktora da göster.. sıkıntı yok derse demek ki önemsenecek bi durum yoktur
Teşekkür ederim canim bu topikte olman cok guzel iyi ki varsin tekrar sorucam inşallah bisey yoktur

Yok tatlım kullanmadım onun yerine bu ay bal çörek tarcın yapacağım :)) onunda yumurta büyütücü etkisi barmış bakalım inş gönlümüze göre olur
Ben yaptım da etki etmedi canim ama faydasını gören çok inşallah sende de sonuç verir. Amin canım herkesin gönlüne gore versin rabbim

canım ben de bişey sorcam..sen bende pko var demiştin galiba..bende pko olduğunu düşünüyorum ama son gittiğim doktor yok öyle bir şey diyor..ama ondan önceki ultrasonda pko görünümü var demişti..bende tüylenme de var 1-2 yıldır..e2 değerin kaçtı senin? benimki biraz yüksek ve bunun da pkoyla ilgisi olabilceğini okudum..ama bu doktorlar biye adam gibi bişey söyleyip ona göre tedaviye başlamıyor anlamadım..E2 bir önceki ay 43tü bu ay 53 olmuş..kistten dolayı 53 olmuş kist artırıyormuş değeri ama 43te yüksek değil mi..bundan 8 ay önceki testimde de e2:50ymiş..yani genelde yüksek değerlerde..bunun pkoyla ilgisi olabilir mii.biraz uzun oldu ama:)

Teşekkür ederim canim bu topikte olman cok guzel iyi ki varsin tekrar sorucam inşallah bisey yoktur
canimm ne demek saglikci olarak sizlere yardimci olmak heleki burdan bana extra mutluluk veriyor :)) insallah bir sorun yoktur haberini bekliyorum :))

canimm :)) e2 degerin normal bende de tuylenme vardi.. tuylenmem pko dan dolayi atamadigim yumurtalarin kist olusturup erkeklik hormonu salgilamasindan oluyordu.. senin de belki oyledir.. bunu en iyi adet donemindeyken doktor yumurtaliklarina bakarak gorebilir.. adetten sonra zaten onlar cogunlukla azaliyor ve 5 6 tane kist olmasi normalmis yumurtaliklarda 20 felan olursa pko dan bahsediliyor..
gebelik istemi suresince glukofen kullanirsan bu erkeklik hormonlarini azaltabiliyor ama hamile kaldigini ogrenince birakman gerekiyor.. bi de bu surecte hem yumurta gelistirici hem folik asit iceren inofolic ilacini da kullanabilirsin :)) insallah yardimci olabilmisimdir sorun varsa tabiki sorabilirsin seve seve cevaplarim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…