Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bu belirtiler bende de mevcut :)) adetime 2 gün var suanki testler negatif ama bekleyip göreceğiz nasipse.

Arkadaşlar benden hem beyaz sıvı geliyor hemde yesilimsi sağ rahimkismimdada şimdi batmalar başladı diken diken bata 8 gün var acaba hamilemiyimdirki

Cnm yaa aslında daha net görünüyor kamera bi türlü alamadı. Yalnız markasını eşim bilmeden bebe time almış güvenebilir miyim ne yapcağımı bilmiyorum bir yıldır korunmuyorum
Bence sabah bi daha tekrarla testi yine silik cikarsa kan vermeye git

Doktor degerlerin normal dedi canim t3 ve t4 icin de normal dedi
T3 3,05 referans aralığı 2,3- 3,9
T4 0,89 referans aralığı 0,58- 1,64 sence de normal mi

Gecen haftada çok hafif bir çizgi görüp heveslenmiştim kan testinde negatif çıkmıştı ne diyorsunuz sizce pozitifmi eğer adet olmazsam haftaya kan testi yaptıracağım

Eee benimki yine iyimiş

İnşallah Can'ım teşekkürler bu testler korkutuyor beni

Emin olmak icin sabah ilk idrarla tekrar yap bence icin rahat etsin ama bunda da gayet görünüyor ikinci cizgi.
Bende pazara kadar bekleyecegim regl olmazsam pazar sabahi yapacağım inşallah :) vakit gecmiyor cok heyecanliyim

Arkadaşlar benden hem beyaz sıvı geliyor hemde yesilimsi sağ rahimkismimdada şimdi batmalar başladı diken diken bata 8 gün var acaba hamilemiyimdirki

Iyi akşamlar kizlar ben yine test yaptim ve yine bişey göremedim çıkmayınca da sasiriyorum,sanki mecbur çıkacamis gibi.Bilenlerden renk ayari ile oynama rica ediyorum lutfensöz bu son

Eklentiler

• 20160415_210619.webp
    5,3 KB · Görüntüleme: 54
Beni deli sanmayın bi baktığım da golge molge bişeyler görüyo gibiyim ,bi bakıyorum bombos:)) ama bu son daha da günüm geçse bile yapmicam

Kasikta batma icin belirti diyorlar ama bilemiyorum bende de var bir haftadir.hakkımızda hayirlisi insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…