Bu belirtiler bende de mevcut :)) adetime 2 gün var suanki testler negatif ama bekleyip göreceğiz nasipse.Kızlar adete 5 gün kala idrar testim negatif ama aşırı derecede karnımda baskı regl olucak gibi şişlik hissediyorum ve belim kopuyo ağrıdan.. Göğüslerim 2 gündür dokununca ağrıyo.. Bunlar gebelik belirtisi midir yoksa regl mi?
Teşekkürler cnm bilemedim ki ismini düşünmeye bile başladık şimdiden bi de yoksa ne yaparım artık bilmem :)silik ama belli... gayet güzel görünüyor tebrikler canım :))
Bence sabah bi daha tekrarla testi yine silik cikarsa kan vermeye gitCnm yaa aslında daha net görünüyor kamera bi türlü alamadı. Yalnız markasını eşim bilmeden bebe time almış güvenebilir miyim ne yapcağımı bilmiyorum bir yıldır korunmuyorum
Eki Görüntüle 1815168 Kızlar şuna bi bakın adete 3 gün var
Doktor degerlerin normal dedi canim t3 ve t4 icin de normal dedicanimm ne demek saglikci olarak sizlere yardimci olmak heleki burdan bana extra mutluluk veriyor :)) insallah bir sorun yoktur haberini bekliyorum :))
canimm :)) e2 degerin normal bende de tuylenme vardi.. tuylenmem pko dan dolayi atamadigim yumurtalarin kist olusturup erkeklik hormonu salgilamasindan oluyordu.. senin de belki oyledir.. bunu en iyi adet donemindeyken doktor yumurtaliklarina bakarak gorebilir.. adetten sonra zaten onlar cogunlukla azaliyor ve 5 6 tane kist olmasi normalmis yumurtaliklarda 20 felan olursa pko dan bahsediliyor..
gebelik istemi suresince glukofen kullanirsan bu erkeklik hormonlarini azaltabiliyor ama hamile kaldigini ogrenince birakman gerekiyor.. bi de bu surecte hem yumurta gelistirici hem folik asit iceren inofolic ilacini da kullanabilirsin :)) insallah yardimci olabilmisimdir sorun varsa tabiki sorabilirsin seve seve cevaplarim :))
Cnm silik çizgi var bi baksana ekledim sayfayaİnşallah canım inşallaj
Canım çok belli hamilesin tebrik ederim:))Eki Görüntüle 1815168 Kızlar şuna bi bakın adete 3 gün var
Eki Görüntüle 1815205 Kızlar ben öğlen test yaptım gitgide daha da koyulaştı son adet tarihimi bilmiyorum ama bir kaç gün gecikti galiba
Teşekkür ederim cnm inanamıyorum bi yanlışlık yoktur değil mi?Canım çok belli hamilesin tebrik ederim:))
Eee benimki yine iyimişcanım T3 yüksek T4 düşük sanırım tiroidle ilgili problem olabilir.. doktor bir şey dedi mi sonuç için? yoksa daha göstermedin mi canım? :)
ben acıbadem e gidiyorum canım muayeneler 100 tl devamında 10 günlük ücretsiz kontrol zamanım oluyo.. yani ayda 2 sefer ücret veriyorum ama her hafta gözüküyorumgebelik tesi için 7tl veriyodum ilave.. diğer hormon testleri için de maximum 40-50 tl vermişimdir toplamda
İnşallah Can'ım teşekkürler bu testler korkutuyor beni
Arkadaşlar benden hem beyaz sıvı geliyor hemde yesilimsi sağ rahimkismimdada şimdi batmalar başladı diken diken bata 8 gün var acaba hamilemiyimdirki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?