Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Sabah idrariyla mi yapiyorsun?
Günün gecti mi?
Çok sacma bi cevap olacak ama 5 günüm varve testi akşam yapiyorumbiliyorum saçma erken ama olsa çıkar diye düşünüyorum. Bugün Karnım a farklı bi ağrı girdi anlık bişey ben de bu bi işaret dedim test yaptım, degilmis

Cnm ne zamandır korunmuyorsun??Eğer yeniysen rahat ol ama benim gibi uzun sürerse rahim filmini tavsiye ederim. Benimkine vesile oldu keşke önce çektirseymişim dedim
Yani cok üstüne dusmedim zaten birkac ay önce bu tarz belirtiler yasamistim ama olmadi.
Reglim duzenli bu ay yumurtlama gününe de dikkat ettim.
Hayirlisi insallah
Bu ay regl olursam dr.a gitmeyi düşünüyorum zaten yaşım geciyor cunku :)

Kan tahliline ne zaman gideceksin?
Aile hekimliginde yapılıyor mu beta hcg?
Ozellerde oldukca pahali bir tahlil
Yapılıyor galiba basit bi tahlil ama pazartesi adet günüm geçerse zaten kesin diye düşünüyorum birgün dahi sekmez..belki de direk ultrason a giderim haftaya.. tahlilerden korkuyorum artık negatif çıkcak diye

5 gun var ve aksam idrariyla.yani olsa bile çıkmasi o kadar dusuk ki.
Elinde test varsa sabah yap bence.
Hatta birkac sabah sonra :)

Yapmicam sanırım artık, çıkmayınca bozuluyorum sanki çıkmaya mecbur gibi Allah hayırlı zamanda isteyen herkese nasip etsin insallah

Yapılıyor galiba basit bi tahlil ama pazartesi adet günüm geçerse zaten kesin diye düşünüyorum birgün dahi sekmez..belki de direk ultrason a giderim haftaya.. tahlilerden korkuyorum artık negatif çıkcak diye
Gerçekten cok gergin bir bekleyismis.
Yani rahat olabilsek ne kadar iyi olurdu

Yapmicam sanırım artık, çıkmayınca bozuluyorum sanki çıkmaya mecbur gibi Allah hayırlı zamanda isteyen herkese nasip etsin insallah
Amin insallah.umudunu yitirmek yok asla.
Ama nacizane tavsiyem hayal kırıklığına ugramamak icin regl gununu bekleyip oyle yap.
Ben hala bekliyorum ama nasil bekliyorum icim icimi yiyor :)

Yumutlama.zamanindan sonraki 14 günü ileri alma şansımız olsa pirt diye geçse zaman Olmadı ysa yeniden denemeye başlasa ne iyi olurdu

Amin insallah.umudunu yitirmek yok asla.
Ama nacizane tavsiyem hayal kırıklığına ugramamak icin regl gununu bekleyip oyle yap.
Ben hala bekliyorum ama nasil bekliyorum icim icimi yiyor :)

Öyle canım aslında hayal kırıklığı bile yasamam saçma ben 2.bebek için uğraşıyorum. Ve kararsizdim olsa mi olmasa mi hadi olsun dedik bu defa da daha çok istemeye başladım, oğlum da zor oldu öncesinde 1 düşügüm var,olursa ne ala olmazsa da kısmet diyodum ama Noldu ysa sabirsizlandim. ALLAH Isteyen herkese nasip etsin sağlıcakla insallah

Gerçekten cok gergin bir bekleyismis.
Yani rahat olabilsek ne kadar iyi olurdu
Evet cnm ben bir seneyi geçkin uğraşıyorum her seferinde çok stres yaptım. Doktorun biri rahim filmi çektirme sende sorun yok dedi bi 5 ayım öyle geçti. Hsg çektirdiģim ay silik çizgiyi gördüm :) galiba iyice temizlendi.

Benimde bir kizim var Rabbim isteyen herkese versin insallah
Iste ayni sabirsizlik bende de var kimseye de birsey demiyorum buraya da yazmasam catlarim heralde :)

çok teşekkür ederim canım ayrıntılı bir şekilde cevaplamışsın:) 4.5 cmlik bir kistim var onun geçmesini bekliyoruz yumurta geliştici kullanmak için pazartesi gitcem bakalım şuan adet oluyorum inşallah adetle atmışımdır. bizlere yardımcı oluyorsun Allah da sana hamileliğin ve doğumda kolaylık versin inşallahh:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…