Teşekkürler cnm. Bi de kesinleşse rahat edicem de :)Silik cizgi var,gözünaydın :)
Sabah idrariyla mi yapiyorsun?Beni deli sanmayın bi baktığım da golge molge bişeyler görüyo gibiyim ,bi bakıyorum bombos:)) ama bu son daha da günüm geçse bile yapmicam
Cnm ne zamandır korunmuyorsun??Eğer yeniysen rahat ol ama benim gibi uzun sürerse rahim filmini tavsiye ederim. Benimkine vesile oldu keşke önce çektirseymişim dedimKasikta batma icin belirti diyorlar ama bilemiyorum bende de var bir haftadir.hakkımızda hayirlisi insallah
Kan tahliline ne zaman gideceksin?Teşekkürler cnm. Bi de kesinleşse rahat edicem de :)
Çok sacma bi cevap olacak ama 5 günüm varSabah idrariyla mi yapiyorsun?
Günün gecti mi?
Yani cok üstüne dusmedim zaten birkac ay önce bu tarz belirtiler yasamistim ama olmadi.Cnm ne zamandır korunmuyorsun??Eğer yeniysen rahat ol ama benim gibi uzun sürerse rahim filmini tavsiye ederim. Benimkine vesile oldu keşke önce çektirseymişim dedim
Yapılıyor galiba basit bi tahlil ama pazartesi adet günüm geçerse zaten kesin diye düşünüyorum birgün dahi sekmez..belki de direk ultrason a giderim haftaya.. tahlilerden korkuyorum artık negatif çıkcak diyeKan tahliline ne zaman gideceksin?
Aile hekimliginde yapılıyor mu beta hcg?
Ozellerde oldukca pahali bir tahlil
5 gun var ve aksam idrariyla.yani olsa bile çıkmasi o kadar dusuk ki.Çok sacma bi cevap olacak ama 5 günüm varve testi akşam yapiyorum biliyorum saçma erken ama olsa çıkar diye düşünüyorum. Bugün Karnım a farklı bi ağrı girdi anlık bişey ben de bu bi işaret dedim test yaptım, degilmis
Gerçekten cok gergin bir bekleyismis.Yapılıyor galiba basit bi tahlil ama pazartesi adet günüm geçerse zaten kesin diye düşünüyorum birgün dahi sekmez..belki de direk ultrason a giderim haftaya.. tahlilerden korkuyorum artık negatif çıkcak diye
Amin insallah.umudunu yitirmek yok asla.Yapmicam sanırım artık, çıkmayınca bozuluyorum sanki çıkmaya mecbur gibi Allah hayırlı zamanda isteyen herkese nasip etsin insallah
Amin insallah.umudunu yitirmek yok asla.
Ama nacizane tavsiyem hayal kırıklığına ugramamak icin regl gununu bekleyip oyle yap.
Ben hala bekliyorum ama nasil bekliyorum icim icimi yiyor :)
Evet cnm ben bir seneyi geçkin uğraşıyorum her seferinde çok stres yaptım. Doktorun biri rahim filmi çektirme sende sorun yok dedi bi 5 ayım öyle geçti. Hsg çektirdiģim ay silik çizgiyi gördüm :) galiba iyice temizlendi.Gerçekten cok gergin bir bekleyismis.
Yani rahat olabilsek ne kadar iyi olurdu
Inşallah yerlesme dir sıkıca tutunmustur bebisinİnsallah bende gelen camur gibi akıntı yerlesmedir hic sanmiyorum ama insallah öyledir baska birsey degildir
Benimde bir kizim var Rabbim isteyen herkese versin insallahÖyle canım aslında hayal kırıklığı bile yasamam saçma ben 2.bebek için uğraşıyorum. Ve kararsizdim olsa mi olmasa mi hadi olsun dedik bu defa da daha çok istemeye başladım, oğlum da zor oldu öncesinde 1 düşügüm var,olursa ne ala olmazsa da kısmet diyodum ama Noldu ysa sabirsizlandim. ALLAH Isteyen herkese nasip etsin sağlıcakla insallah
çok teşekkür ederim canım ayrıntılı bir şekilde cevaplamışsın:) 4.5 cmlik bir kistim var onun geçmesini bekliyoruz yumurta geliştici kullanmak içincanimm ne demek saglikci olarak sizlere yardimci olmak heleki burdan bana extra mutluluk veriyor :)) insallah bir sorun yoktur haberini bekliyorum :))
canimm :)) e2 degerin normal bende de tuylenme vardi.. tuylenmem pko dan dolayi atamadigim yumurtalarin kist olusturup erkeklik hormonu salgilamasindan oluyordu.. senin de belki oyledir.. bunu en iyi adet donemindeyken doktor yumurtaliklarina bakarak gorebilir.. adetten sonra zaten onlar cogunlukla azaliyor ve 5 6 tane kist olmasi normalmis yumurtaliklarda 20 felan olursa pko dan bahsediliyor..
gebelik istemi suresince glukofen kullanirsan bu erkeklik hormonlarini azaltabiliyor ama hamile kaldigini ogrenince birakman gerekiyor.. bi de bu surecte hem yumurta gelistirici hem folik asit iceren inofolic ilacini da kullanabilirsin :)) insallah yardimci olabilmisimdir sorun varsa tabiki sorabilirsin seve seve cevaplarim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?