- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
İnsallah ama yumurtlama dönemimdi o yüzden umudum yokInşallah yerlesme dir sıkıca tutunmustur bebisin
Rahim filmi cektirip o ay hamile kalan öyle cok kadin var ki :) Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallahEvet cnm ben bir seneyi geçkin uğraşıyorum her seferinde çok stres yaptım. Doktorun biri rahim filmi çektirme sende sorun yok dedi bi 5 ayım öyle geçti. Hsg çektirdiģim ay silik çizgiyi gördüm :) galiba iyice temizlendi.
Yumurtlama günümdü iste pek umudum yokInsallah yerlesme akintisidir
Bende subatta cekildim sol tüp kapalı cok darmıs sanirim insallah rabbim bize de nasip eder.Rahim filmi cektirip o ay hamile kalan öyle cok kadin var ki :) Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah
Ben de soranlara bilmiyorum kararsizim heralde yapmicam diyorum,her ay stres yapmiym diye,Benimde bir kizim var Rabbim isteyen herkese versin insallah
Iste ayni sabirsizlik bende de var kimseye de birsey demiyorum buraya da yazmasam catlarim heralde :)
hayırlı olsun canım darısı bizlere inşallah..bu ay hsg çekilme ihtimalim var benim de..senin başka bir sıkıntın var mıydı adetin 3. günü yapılan hormon değerlerini hatırlıyor musun..hatırlıyorsan yazarsan sevinirimEvet cnm ben bir seneyi geçkin uğraşıyorum her seferinde çok stres yaptım. Doktorun biri rahim filmi çektirme sende sorun yok dedi bi 5 ayım öyle geçti. Hsg çektirdiģim ay silik çizgiyi gördüm :) galiba iyice temizlendi.
hayırlı olsun canım darısı bizlere inşallah..bu ay hsg çekilme ihtimalim var benim de..senin başka bir sıkıntın var mıydı adetin 3. günü yapılan hormon değerlerini hatırlıyor musun..hatırlıyorsan yazarsan sevinirim
zahmet oldu çok teşekkür ederim canım..benim test sonuçlarıma çok benzer ben de yaptırdım smear felan bişey çıkmadı..e2 yi hiç yoktan kafama takmıştım ama senle yakın o da..inşşalh yakın zamanda bende kavuşurum bebeğime..çok sevindim senin adına da..Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinnEki Görüntüle 1815243 Böyleydi benim sonuçlar cnm. Doktor normal demişti. Sonra kültür ve smear yaptırdım onlarda temizdi. Bizde sperm hareket sorunu vardı
Ben de 6 haftalık gebeyim arkadaşlar... 3 senedir uğraşıyoruz bebek için artık bu son,gelecek ay tüp bebek yaptıracam derken bu ay tuttu çok şükür... hsg filmi çektireli 3 ay oluyor,Dr zaten 3 ay bekle demişti... Ayrıca her ay tüm gebelik belirtilerini fazla fazla yaşardım ancak yine hüsran olurdu sonu. Bu ay hiçbir belirti yaşamadım yerleşme kanaması dahi olmadı ben de. Sadece adet gününe bir gün kala hafif bir kasık ağrısı oldu. Hala da adet gecikmesi dışında hiçbir belirti yaşamıyorum. Belirtilere çok kafayı takmayın... Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.[/QUOh
Hayırlı olsun rabbim bebegine kavustursun insallah bende iki ay önce cekildim rahim filmi benim esimde sayı düsklügü de var insallah rabbim bizlere de nasip eder en kısa zamanda
Ben de 6 haftalık gebeyim arkadaşlar... 3 senedir uğraşıyoruz bebek için artık bu son,gelecek ay tüp bebek yaptıracam derken bu ay tuttu çok şükür... hsg filmi çektireli 3 ay oluyor,Dr zaten 3 ay bekle demişti... Ayrıca her ay tüm gebelik belirtilerini fazla fazla yaşardım ancak yine hüsran olurdu sonu. Bu ay hiçbir belirti yaşamadım yerleşme kanaması dahi olmadı ben de. Sadece adet gününe bir gün kala hafif bir kasık ağrısı oldu. Hala da adet gecikmesi dışında hiçbir belirti yaşamıyorum. Belirtilere çok kafayı takmayın... Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
Genelde ac yapıyorlar canmKızlar yarın kan testi yaptırcam aç ya da tok farkeder mi
Kızlar yarın kan testi yaptırcam aç ya da tok farkeder mi
Gebelik için aç tok farkediyor yani canımGenelde ac yapıyorlar canm
Canım insallah hamilesindir ya ondandır ya da stresten ama insallah bebistendirArkadaşlar bende bişey sormak istiyorum
Normaldeki adetim 6 gun sürer bu ay 2 günde bitti niye acaba hamileliğe yormak istemiyorum cok yoruldum bu psikolojiden ama umut etmeden de duramıyorum
Var mı basına böyle bişey gelen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?