Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Rahim filmi cektirip o ay hamile kalan öyle cok kadin var ki :) Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah

Şimdi yine geldi o karın ağrısı aniden saniyelik sanki bicak batiriyolar gibi sağ kasigimin üstüne sanırım adet gelecek ve sancılı geçecek bicak batma hissi ya da kedi tırmalamasi gibi bikaç sn surup bitiyo

hayırlı olsun canım darısı bizlere inşallah..bu ay hsg çekilme ihtimalim var benim de..senin başka bir sıkıntın var mıydı adetin 3. günü yapılan hormon değerlerini hatırlıyor musun..hatırlıyorsan yazarsan sevinirim

Ben de 6 haftalık gebeyim arkadaşlar... 3 senedir uğraşıyoruz bebek için artık bu son,gelecek ay tüp bebek yaptıracam derken bu ay tuttu çok şükür... hsg filmi çektireli 3 ay oluyor,Dr zaten 3 ay bekle demişti... Ayrıca her ay tüm gebelik belirtilerini fazla fazla yaşardım ancak yine hüsran olurdu sonu. Bu ay hiçbir belirti yaşamadım yerleşme kanaması dahi olmadı ben de. Sadece adet gününe bir gün kala hafif bir kasık ağrısı oldu. Hala da adet gecikmesi dışında hiçbir belirti yaşamıyorum. Belirtilere çok kafayı takmayın... Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.

Böyleydi benim sonuçlar cnm. Doktor normal demişti. Sonra kültür ve smear yaptırdım onlarda temizdi. Bizde sperm hareket sorunu vardı

Benim de bata 8 gün var sabahtan beri bulantım var hafif hafif de baş dönmem... Bu kadar erken belirti olabilir mi? Akıntım yok tek taraflı kasık Ağrı'm falan da sadece adet olacakmışım gibi Ağrı'm var bir de göğüs ucu hassasiyetim..

Eki Görüntüle 1815243 Böyleydi benim sonuçlar cnm. Doktor normal demişti. Sonra kültür ve smear yaptırdım onlarda temizdi. Bizde sperm hareket sorunu vardı
zahmet oldu çok teşekkür ederim canım..benim test sonuçlarıma çok benzer ben de yaptırdım smear felan bişey çıkmadı..e2 yi hiç yoktan kafama takmıştım ama senle yakın o da..inşşalh yakın zamanda bende kavuşurum bebeğime..çok sevindim senin adına da..Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinn

Arkadaşlar bende bişey sormak istiyorum
Normaldeki adetim 6 gun sürer bu ay 2 günde bitti niye acaba hamileliğe yormak istemiyorum cok yoruldum bu psikolojiden ama umut etmeden de duramıyorum
Var mı basına böyle bişey gelen

cnm ne zmn pozitif cıktı testin??

Canım insallah hamilesindir ya ondandır ya da stresten ama insallah bebistendir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…