- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
Tam bilmiyorum ben genelde ac gidip verdim :) evde idrar testi yaparken bile su dahi icmeden sabah ilk idrarla yapın diyenler olmus bu sitese okudum :)Gebelik için aç tok farkediyor yani canım
Amin cnm teşekkürler inş sende güzel haberler verirsin en kısa zamanda. Hsg yi çektir bencezahmet oldu çok teşekkür ederim canım..benim test sonuçlarıma çok benzer ben de yaptırdım smear felan bişey çıkmadı..e2 yi hiç yoktan kafama takmıştım ama senle yakın o da..inşşalh yakın zamanda bende kavuşurum bebeğime..çok sevindim senin adına da..Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinn
Adet olmam gereken günün akşamı idrar testinde pozitif çıktı... sabah yaptırdığım kan testinde de bhcg 244 çıktı cnmcnm ne zmn pozitif cıktı testin??
Merhaba benimde bata 8 gün var senin gbi. 11 gün kala göğüs acısı çekiyorum çok hassaslaştı. Arada başıma ağrı saplanıyor yanlardan .akıntım bir şeffaf birde yumurta ..başkada yok birbirimizi takip edelim bakalımBenim de bata 8 gün var sabahtan beri bulantım var hafif hafif de baş dönmem... Bu kadar erken belirti olabilir mi? Akıntım yok tek taraflı kasık Ağrı'm falan dasadece adet olacakmışım gibi Ağrı'm var bir de göğüs ucu hassasiyetim..
Merhaba benimde bata 8 gün var senin gbi. 11 gün kala göğüs acısı çekiyorum çok hassaslaştı. Arada başıma ağrı saplanıyor yanlardan .akıntım bir şeffaf birde yumurta ..başkada yok birbirimizi takip edelim bakalım
Cvp verdiğin icin tesk ederim inşallah iyi bişeye işarettirCanım insallah hamilesindir ya ondandır ya da stresten ama insallah bebistendir
Evet bende sevdim .inş inş.bende de hiç bel Ağrı'sı yok . Yumurtlama günüm 7 nisandı ovü testi kullandım .senin ovü günün ?Avatar resmine bayıldım :) inşallah bizim yumurta da böyle gülle gelen spermle döllenmiştir de şu an yolculuktadır...söz verdim kendime adet günüm gelene kadar test yapmayacağım diye ama ayaklarım bacaklarım falan üşüyor..bel ağrım da varyumurtlama gününü biliyor musun peki?
canim demekki hastanenin baktigi birim farkli.. aralik icindeler o yuzden normal canim gozun aydinDoktor degerlerin normal dedi canim t3 ve t4 icin de normal dedi
T3 3,05 referans aralığı 2,3- 3,9
T4 0,89 referans aralığı 0,58- 1,64 sence de normal mi
canim beniiimmm ne demek elimden geldigince yardim etmeye calisiyorum :)) insallah atmissindir caniimm guzel haberlerini bekliyoruuzz :))çok teşekkür ederim canım ayrıntılı bir şekilde cevaplamışsın:) 4.5 cmlik bir kistim var onun geçmesini bekliyoruz yumurta geliştici kullanmak içinpazartesi gitcem bakalım şuan adet oluyorum inşallah adetle atmışımdır. bizlere yardımcı oluyorsun Allah da sana hamileliğin ve doğumda kolaylık versin inşallahh:)
hayir ya farketmiyorGebelik için aç tok farkediyor yani canım
canim hamilesin gayette.. bi sorun yoktur.. 2 gun arayla tekrar olctur artis en az iki katsa hersey normaldirKizlar meraba ben ayin 1 inde catlatma vuruldum salı günü kan verdim degerim 5.58 cikmisti doktorum gebelik yok dedi ama bugün tekrar test yaptirdim bu sefer değer 67,79 cikti adet tarihim en son 18 mart çok mu düşük değer ne düşünüyorsunuz yardimci olun lütfendeğer i böle cikip artan oldu mu tam anlamıyla sevinemedim var mi yok mu diye düşünüyorum hep
Sağol canim benim içimi ferahlattin inşallah yakin zamanda ben de hamile olabilirim.canim demekki hastanenin baktigi birim farkli.. aralik icindeler o yuzden normal canim gozun aydin
canim beniiimmm ne demek elimden geldigince yardim etmeye calisiyorum :)) insallah atmissindir caniimm guzel haberlerini bekliyoruuzz :))
hayir ya farketmiyor)
canim hamilesin gayette.. bi sorun yoktur.. 2 gun arayla tekrar olctur artis en az iki katsa hersey normaldirdoktoruna randevunu al ) hayirli olsun :))
Aaaaaaaaaa olleyyyy çok çok sevindim kilidi kırdın sıra bize geldi inşallah canım allahım sagsaglim kucağına almayi nasip etsinnnnSağol canım.senden de en kısa zamanda bu müjdeyi bekliyorum
Aynen canım sıra sende ve bende hadi inşallah bu ay yüzümüz gülerAaaaaaaaaa olleyyyy çok çok sevindim kilidi kırdın sıra bize geldi inşallah canım allahım sagsaglim kucağına almayi nasip etsinnnn
İnşallah canımmm bende arkandan geliyorum adetm dün bitti pztesi doktora gidip durum ne öğreneceğim allahım ne olur sıra sira güzel Haberlerimiz gelsin inşallahAynen canım sıra sende ve bende hadi inşallah bu ay yüzümüz gülerbenim daha yumurtlama yeni bitti çooook var seninki ne zaman
Ben bu ilkbaharda çok inanıyorum gör bak bizimde bayramımız olacakİnşallah canımmm bende arkandan geliyorum adetm dün bitti pztesi doktora gidip durum ne öğreneceğim allahım ne olur sıra sira güzel Haberlerimiz gelsin inşallah
insaallah caniimmm guzel haberlerini aliriz hep beraber seviniriz burdaaa :)) canimm beniimm ben de buranin o ozelligini seviyorumm birbirimizi tanimiyoruz ama birlikte uzulup birlikte seviniyoruz :))Sağol canim benim içimi ferahlattin inşallah yakin zamanda ben de hamile olabilirim.Birbirimizi gormeden taniyoruz ama sicakkanliligindan samimiyetinden kanim kaynadi sana
Evet canım sıraaaa sendeeeee artıkkkkkAaaaaaaaaa olleyyyy çok çok sevindim kilidi kırdın sıra bize geldi inşallah canım allahım sagsaglim kucağına almayi nasip etsinnnn
Canım ya ben kan vermeye gidemiyorum.eşim evde yok.işi çıktıinsaallah caniimmm guzel haberlerini aliriz hep beraber seviniriz burdaaa :)) canimm beniimm ben de buranin o ozelligini seviyorumm birbirimizi tanimiyoruz ama birlikte uzulup birlikte seviniyoruz :))
Yarın adet günüm..arkadaşlarıma falan söylediminsaallah caniimmm guzel haberlerini aliriz hep beraber seviniriz burdaaa :)) canimm beniimm ben de buranin o ozelligini seviyorumm birbirimizi tanimiyoruz ama birlikte uzulup birlikte seviniyoruz :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?