Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Amin cnm teşekkürler inş sende güzel haberler verirsin en kısa zamanda. Hsg yi çektir bence

Kizlar meraba ben ayin 1 inde catlatma vuruldum salı günü kan verdim degerim 5.58 cikmisti doktorum gebelik yok dedi ama bugün tekrar test yaptirdim bu sefer değer 67,79 cikti adet tarihim en son 18 mart çok mu düşük değer ne düşünüyorsunuz yardimci olun lütfen değer i böle cikip artan oldu mu tam anlamıyla sevinemedim var mi yok mu diye düşünüyorum hep

Merhaba benimde bata 8 gün var senin gbi. 11 gün kala göğüs acısı çekiyorum çok hassaslaştı. Arada başıma ağrı saplanıyor yanlardan .akıntım bir şeffaf birde yumurta ..başkada yok birbirimizi takip edelim bakalım

Avatar resmine bayıldım :) inşallah bizim yumurta da böyle gülle gelen spermle döllenmiştir de şu an yolculuktadır...söz verdim kendime adet günüm gelene kadar test yapmayacağım diye ama ayaklarım bacaklarım falan üşüyor..bel ağrım da var yumurtlama gününü biliyor musun peki?

Evet bende sevdim .inş inş.bende de hiç bel Ağrı'sı yok . Yumurtlama günüm 7 nisandı ovü testi kullandım .senin ovü günün ?

Kızlar ya çok utanarak bi foto yüklüyorum bu fotoğraftaki ekşimik gibi akıntı iki haftadır falan var bende bi aydır akıntım var da acaba akıntıdan mı hastalanamıyorum hiç başına gelen var mı nete yazdım bu bi mantar enfeksiyon belirtisiymiş gebelikte hormon artışından olabilirmiş

Doktor degerlerin normal dedi canim t3 ve t4 icin de normal dedi
T3 3,05 referans aralığı 2,3- 3,9
T4 0,89 referans aralığı 0,58- 1,64 sence de normal mi
canim demekki hastanenin baktigi birim farkli.. aralik icindeler o yuzden normal canim gozun aydin

canim beniiimmm ne demek elimden geldigince yardim etmeye calisiyorum :)) insallah atmissindir caniimm guzel haberlerini bekliyoruuzz :))

Gebelik için aç tok farkediyor yani canım
hayir ya farketmiyor )

canim hamilesin gayette.. bi sorun yoktur.. 2 gun arayla tekrar olctur artis en az iki katsa hersey normaldir doktoruna randevunu al ) hayirli olsun :))

Sağol canim benim içimi ferahlattin inşallah yakin zamanda ben de hamile olabilirim. Birbirimizi gormeden taniyoruz ama sicakkanliligindan samimiyetinden kanim kaynadi sana

Aynen canım sıra sende ve bende hadi inşallah bu ay yüzümüz güler benim daha yumurtlama yeni bitti çooook var seninki ne zaman
İnşallah canımmm bende arkandan geliyorum adetm dün bitti pztesi doktora gidip durum ne öğreneceğim allahım ne olur sıra sira güzel Haberlerimiz gelsin inşallah

İnşallah canımmm bende arkandan geliyorum adetm dün bitti pztesi doktora gidip durum ne öğreneceğim allahım ne olur sıra sira güzel Haberlerimiz gelsin inşallah
Ben bu ilkbaharda çok inanıyorum gör bak bizimde bayramımız olacak içimden bi his öyle diyo

Sağol canim benim içimi ferahlattin inşallah yakin zamanda ben de hamile olabilirim. Birbirimizi gormeden taniyoruz ama sicakkanliligindan samimiyetinden kanim kaynadi sana
insaallah caniimmm guzel haberlerini aliriz hep beraber seviniriz burdaaa :)) canimm beniimm ben de buranin o ozelligini seviyorumm birbirimizi tanimiyoruz ama birlikte uzulup birlikte seviniyoruz :))

insaallah caniimmm guzel haberlerini aliriz hep beraber seviniriz burdaaa :)) canimm beniimm ben de buranin o ozelligini seviyorumm birbirimizi tanimiyoruz ama birlikte uzulup birlikte seviniyoruz :))
Canım ya ben kan vermeye gidemiyorum.eşim evde yok.işi çıktı çocuklarla da çıkamıyorum yarın verebilirmiyim bilmiyorum.. 11 li değer çıkmıştıya iki katı 22 olması gerek değilmi..yoksa 33 mu iki katı

Yarın adet günüm..arkadaşlarıma falan söyledim adet olcam diye korkuyorum bi aksilik olmaz inşallah..çok endişeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…