Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar adetime beş gün var göğüslermde çok değil braz hassasiyet ve dolgunluk var gün aşırı ara ara çok şiddetli bel ağrım oluyo karnmda şişlik ve gaz var ve dünden bu yana idrarmı yapınca peçetye açık sarı hafif akıntım olmya başladı sizce varmıdır bebiş

Yarın adet günüm..arkadaşlarıma falan söyledim adet olcam diye korkuyorum bi aksilik olmaz inşallah..çok endişeliyim
caniiimmm korkulacaakk endiseleneceeekk hic bir sey yoookkk :)) yarin yaptir hic bi sorun olmaz yarjn olursa en az 33 olmasi lazim ki bence daha da yuksek cikar cunku ilk basta hizli yukseliyo :))

Ben bu ilkbaharda çok inanıyorum gör bak bizimde bayramımız olacak içimden bi his öyle diyo
İnşallah canım ya nasıl içten isteğimi biliyorsun herkes icin dua ediyorum gerçekten her ay umut edip negatif görmek çok zor inşallah benim bu ay tedaviye cevap verir seninde hiç birşeye gerek kalmaz inşallah hep beraber sevinç çığlıkları atalım burda

Kızlar ben de artık bu ay Bebiş istiyorum çok beklemekten yoruldum daha 5 ay oldu ama çok zormuş bu süreç
Evet canım çok zor gerçekten ama sabır ve dua etmemiz gerekiyor her ay belirti yaşayıp negatif görmek yipratiyor insanı doktora gittin mi canım bi hormonlarına falan baktir

Aynen aynen canım bu süreci beraber yaşarız burda inşallah. Biliyorum gönlünden geçeni emin ol bende çok heves ettim hamişleri görüp duyunca Rabbim büyük inanıyorum ben bu yaz bize iyi gelecek

Adete 5 gün varsa silik çizgiyi görebilirsin canım eğer hayal kırıklığı olmaz diyorsan test yap veya acile kan ver en garanti

caniiimmm korkulacaakk endiseleneceeekk hic bir sey yoookkk :)) yarin yaptir hic bi sorun olmaz yarjn olursa en az 33 olmasi lazim ki bence daha da yuksek cikar cunku ilk basta hizli yukseliyo :))
İnşallah canım ya olmadı gece giderim bakalım çok acayip duygular içindeyim.keseyi bi görseydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…