- 24 Mart 2016
- 324
- 197
- 53
- 51
Canım ya ben kan vermeye gidemiyorum.eşim evde yok.işi çıktıçocuklarla da çıkamıyorum yarın verebilirmiyim bilmiyorum.. 11 li değer çıkmıştıya iki katı 22 olması gerek değilmi..yoksa 33 mu iki katı
caniiimmm korkulacaakk endiseleneceeekk hic bir sey yoookkk :)) yarin yaptir hic bi sorun olmaz yarjn olursa en az 33 olmasi lazim ki bence daha da yuksek cikar cunku ilk basta hizli yukseliyo :))Yarın adet günüm..arkadaşlarıma falan söyledimadet olcam diye korkuyorum bi aksilik olmaz inşallah..çok endişeliyim
İnşallah canım ya nasıl içten isteğimi biliyorsun herkes icin dua ediyorum gerçekten her ay umut edip negatif görmek çok zor inşallah benim bu ay tedaviye cevap verir seninde hiç birşeye gerek kalmaz inşallah hep beraber sevinç çığlıkları atalım burdaBen bu ilkbaharda çok inanıyorum gör bak bizimde bayramımız olacakiçimden bi his öyle diyo
Evet canım çok zor gerçekten ama sabır ve dua etmemiz gerekiyor her ay belirti yaşayıp negatif görmek yipratiyor insanı doktora gittin mi canım bi hormonlarına falan baktirKızlar ben de artık bu ay Bebiş istiyorum çok beklemekten yoruldum daha 5 ay oldu ama çok zormuş bu süreç
Aynen aynen canım bu süreci beraber yaşarız burda inşallah. Biliyorum gönlünden geçeni emin ol bende çok heves ettim hamişleri görüp duyunca Rabbim büyük inanıyorum ben bu yaz bize iyi gelecekİnşallah canım ya nasıl içten isteğimi biliyorsun herkes icin dua ediyorum gerçekten her ay umut edip negatif görmek çok zor inşallah benim bu ay tedaviye cevap verir seninde hiç birşeye gerek kalmaz inşallah hep beraber sevinç çığlıkları atalım burda
Adete 5 gün varsa silik çizgiyi görebilirsin canım eğer hayal kırıklığı olmaz diyorsan test yap veya acile kan ver en garantiKızlar adetime beş gün var göğüslermde çok değil braz hassasiyet ve dolgunluk var gün aşırı ara ara çok şiddetli bel ağrım oluyo karnmda şişlik ve gaz var ve dünden bu yana idrarmı yapınca peçetye açık sarı hafif akıntım olmya başladı sizce varmıdır bebiş
Adete kaç gün var canım?Kızlaaar hastaneden geldik bi saate kan testi sonucunu alıcaz
Hadi inşallah hayırlı haberlerni alırız cnm bnmAdete kaç gün var canım?
Çok sabırsızlanıyorum ama korkuyorum da test yapıp o tek çizgiyi görmektnAdete 5 gün varsa silik çizgiyi görebilirsin canım eğer hayal kırıklığı olmaz diyorsan test yap veya acile kan ver en garanti
Ve ayrıca sigara kullann birisiyim gebelik olsa tiksinti yaparmış sigaraya karşıÇok sabırsızlanıyorum ama korkuyorum da test yapıp o tek çizgiyi görmektn
İnşallah seninde :)Hadi inşallah hayırlı haberlerni alırız cnm bnm
Wuwwww o zaman bize iyi haberler vereceksin inşallah hadi bakalım ;(Dört gün geçti
Ayy canım yanlış oldu yaaWuwwww o zaman bize iyi haberler vereceksin inşallah hadi bakalım ;(
İnşallah canım ya olmadı gece giderim bakalımcaniiimmm korkulacaakk endiseleneceeekk hic bir sey yoookkk :)) yarin yaptir hic bi sorun olmaz yarjn olursa en az 33 olmasi lazim ki bence daha da yuksek cikar cunku ilk basta hizli yukseliyo :))
Valla iyi duruyorsun ben olsam şimdiye acile gitmiştim aslında kendimi zor tutuyorum böyle durumlarda ama merak çok kötü ;(Çok sabırsızlanıyorum ama korkuyorum da test yapıp o tek çizgiyi görmektn
İnşallah ama sanki adet olucak gibi karnım ağırmaya başladıWuwwww o zaman bize iyi haberler vereceksin inşallah hadi bakalım ;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?