- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Hayırlısı olsn cnm bnm bşy sorcm bu testi eczaneden alıp kendimiz de yapabiliyomuyuz ki evde ilk defa gördm o yüzdn soruyorum fiyatı nedir ve ne dye istycez bunu eczanedenilerliyo
İnşallah güzel sonuçlar alırsın canım dualarımiz seninleKızlaaar hastaneden geldik bi saate kan testi sonucunu alıcaz
O bebiş ağrısıdır kötüye yorma hemenİnşallah ama sanki adet olucak gibi karnım ağırmaya başladı
Bana öyle geldi canım ilk yaptığında ben hiç görmemiştim ama şimdi gayet de görüyorm
Bu bende ovulasyon testinin yanında hediye olarak gelmişti dışarda satılıyor mu bilmiyorum ama herhangi bi gebelik testi de alabilrsinHayırlısı olsn cnm bnm bşy sorcm bu testi eczaneden alıp kendimiz de yapabiliyomuyuz ki evde ilk defa gördm o yüzdn soruyorum fiyatı nedir ve ne dye istycez bunu eczaneden
Adet günü gelmeden öğrenildiğinde..korku oluyor acaba adet olucam mı diyeilerliyor canım maşallahhhh :)
Gittigigiyordan aldımcanım. Laboquick 100 lü strep test.kolay hamile kalamicam diye almıştım ama uğurlu geldi.aldığım ay kaldımHayırlısı olsn cnm bnm bşy sorcm bu testi eczaneden alıp kendimiz de yapabiliyomuyuz ki evde ilk defa gördm o yüzdn soruyorum fiyatı nedir ve ne dye istycez bunu eczaneden
Evet ilkinde ben görüyodum ama foto çekince belli olmuyordu.bunuda daha net görüyorumBana öyle geldi canım ilk yaptığında ben hiç görmemiştim ama şimdi gayet de görüyorm
Doktora 2 buçuk ay kadar önce gittim çok şükür her şey yolunda. Sadece tsh 3 küsürdü ama bi sonraki ay 1.28 E düştü. Endokrin doktoruna tekrar gitmem lazım. Yarın regl bekliyorum. Bu önümüzdeki ay için de incir aldım :))))) bir de laboquick ovulasyon testi ile gebelik testi siparişi verdim :)Evet canım çok zor gerçekten ama sabır ve dua etmemiz gerekiyor her ay belirti yaşayıp negatif görmek yipratiyor insanı doktora gittin mi canım bi hormonlarına falan baktir
Demekki kafaya takınca da olabiliyormus sayende onunda anladık canımAdet günü gelmeden öğrenildiğinde..korku oluyor acaba adet olucam mı diyeinşallahhh ilerlemeye devam eder.
Gittigigiyordan aldımcanım. Laboquick 100 lü strep test.kolay hamile kalamicam diye almıştım ama uğurlu geldi.aldığım ay kaldım
Ama bu ay fazla düşünmemiştim canımDemekki kafaya takınca da olabiliyormus sayende onunda anladık canım
Çok Şükur birsey yokmuş bak allahın izniyle de zamanla olucak ovulasyon testini almakla iyi yapmışsın tedarilisin bu ay inşallah bebeğinde güzelce tutunurDoktora 2 buçuk ay kadar önce gittim çok şükür her şey yolunda. Sadece tsh 3 küsürdü ama bi sonraki ay 1.28 E düştü. Endokrin doktoruna tekrar gitmem lazım. Yarın regl bekliyorum. Bu önümüzdeki ay için de incir aldım :))))) bir de laboquick ovulasyon testi ile gebelik testi siparişi verdim :)
Ben de laboquick aldım pazartesi gelecek inşallah bana da uğurlu gelirAdet günü gelmeden öğrenildiğinde..korku oluyor acaba adet olucam mı diyeinşallahhh ilerlemeye devam eder.
Gittigigiyordan aldımcanım. Laboquick 100 lü strep test.kolay hamile kalamicam diye almıştım ama uğurlu geldi.aldığım ay kaldım
Çok sağol Can'ım inşallahİnşallah güzel sonuçlar alırsın canım dualarımiz seninle
Evet biraz daha sabredelim Allah ne Zaman isterse o zaman olacak. İnşallah çok beklemeyiz :) Senin kaç ay oldu? Umarım en yakın Zamanda senden de güzel haberler alırız buradan :)Çok Şükur birsey yokmuş bak allahın izniyle de zamanla olucak ovulasyon testini almakla iyi yapmışsın tedarilisin bu ay inşallah bebeğinde güzelce tutunur
O zaman da ağrı olur muO bebiş ağrısıdır kötüye yorma hemen
Hehe o zman olumuyormus yani e bizde yumurtlamadan sonra takarz kafaya ama bn iğne falan olunca e bide saatli nasıl takmiyayim müzik açayım bişey yapayım en iyisiAma bu ay fazla düşünmemiştim canımyumurtlamadan 3 gün sonra kafaya takmaya başladım ondan öncesinde düşünmedim hiç
Hatta biliyosun kız bebe çalışmaları yapıyorduk.bu ay onu önemsemeyeyim.yumurtlamadan sonra da olsun diye planlamıştım ama eşim o gün çok yorgundu kıyamadımDemekki kafaya takınca da olabiliyormus sayende onunda anladık canım
Bende gördüm gayet net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?