Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hayırlısı olsn cnm bnm bşy sorcm bu testi eczaneden alıp kendimiz de yapabiliyomuyuz ki evde ilk defa gördm o yüzdn soruyorum fiyatı nedir ve ne dye istycez bunu eczaneden
Bu bende ovulasyon testinin yanında hediye olarak gelmişti dışarda satılıyor mu bilmiyorum ama herhangi bi gebelik testi de alabilrsin

ilerliyor canım maşallahhhh :)
Adet günü gelmeden öğrenildiğinde..korku oluyor acaba adet olucam mı diye inşallahhh ilerlemeye devam eder.

Hayırlısı olsn cnm bnm bşy sorcm bu testi eczaneden alıp kendimiz de yapabiliyomuyuz ki evde ilk defa gördm o yüzdn soruyorum fiyatı nedir ve ne dye istycez bunu eczaneden
Gittigigiyordan aldımcanım. Laboquick 100 lü strep test.kolay hamile kalamicam diye almıştım ama uğurlu geldi.aldığım ay kaldım

Evet canım çok zor gerçekten ama sabır ve dua etmemiz gerekiyor her ay belirti yaşayıp negatif görmek yipratiyor insanı doktora gittin mi canım bi hormonlarına falan baktir
Doktora 2 buçuk ay kadar önce gittim çok şükür her şey yolunda. Sadece tsh 3 küsürdü ama bi sonraki ay 1.28 E düştü. Endokrin doktoruna tekrar gitmem lazım. Yarın regl bekliyorum. Bu önümüzdeki ay için de incir aldım :))))) bir de laboquick ovulasyon testi ile gebelik testi siparişi verdim :)

Demekki kafaya takınca da olabiliyormus sayende onunda anladık canım

İyi gunler kizlar folic asite basladim hamile kalmayi kolaylastiriyomus ve vucudu hamilelige hazirliyormus sizce bunun gerceklik payi ? Yardimci olurmusunuz

Çok Şükur birsey yokmuş bak allahın izniyle de zamanla olucak ovulasyon testini almakla iyi yapmışsın tedarilisin bu ay inşallah bebeğinde güzelce tutunur

Ben de laboquick aldım pazartesi gelecek inşallah bana da uğurlu gelir

Çok Şükur birsey yokmuş bak allahın izniyle de zamanla olucak ovulasyon testini almakla iyi yapmışsın tedarilisin bu ay inşallah bebeğinde güzelce tutunur
Evet biraz daha sabredelim Allah ne Zaman isterse o zaman olacak. İnşallah çok beklemeyiz :) Senin kaç ay oldu? Umarım en yakın Zamanda senden de güzel haberler alırız buradan :)

Ama bu ay fazla düşünmemiştim canım yumurtlamadan 3 gün sonra kafaya takmaya başladım ondan öncesinde düşünmedim hiç
Hehe o zman olumuyormus yani e bizde yumurtlamadan sonra takarz kafaya ama bn iğne falan olunca e bide saatli nasıl takmiyayim müzik açayım bişey yapayım en iyisi

Demekki kafaya takınca da olabiliyormus sayende onunda anladık canım
Hatta biliyosun kız bebe çalışmaları yapıyorduk.bu ay onu önemsemeyeyim.yumurtlamadan sonra da olsun diye planlamıştım ama eşim o gün çok yorgundu kıyamadım geçen aylarda olmayınca heralde yumurtlamadan sonra çalışmıyoruz ondandır diye düşünmeye başladım.bu ayda olmamıştır diye düşündüm ama olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…