İnşallah canımBen de laboquick aldım pazartesi gelecek inşallah bana da uğurlu gelir
Ayy aminnnn inşallah canım. Valla 6 ay oldu benimde ama benim fsh yüksek di yumurta fazla gelismiyordu 3ay fsh düşürmekle ugrastim sonra klomen ve çatkatma iğnesi başladim ilk ay olmadı suan 2. Kullanisim bu ay inşallah olur..Evet biraz daha sabredelim Allah ne Zaman isterse o zaman olacak. İnşallah çok beklemeyiz :) Senin kaç ay oldu? Umarım en yakın Zamanda senden de güzel haberler alırız buradan :)
Aynen canım bende yumurtlama sancısı yaşıyorum ya o dürtmeye başlamıştıHehe o zman olumuyormus yani e bizde yumurtlamadan sonra takarz kafaya ama bn iğne falan olunca e bide saatli nasıl takmiyayim müzik açayım bişey yapayım en iyisi
Vay beee valla oldu ya sonunda çok Şükur kız erkek artk nasip.. aldığın testler şans getrdi demekki takadin sen kafan rahatı yaniiHatta biliyosun kız bebe çalışmaları yapıyorduk.bu ay onu önemsemeyeyim.yumurtlamadan sonra da olsun diye planlamıştım ama eşim o gün çok yorgundu kıyamadımgeçen aylarda olmayınca heralde yumurtlamadan sonra çalışmıyoruz ondandır diye düşünmeye başladım.bu ayda olmamıştır diye düşündüm ama olmuş.
İnşallah canım. Allahım yarattığın güzelliklere benim meleğimi de kat diyorum bazen :) çok istiyorum. 2,5 senelik evliyim ama daha işte 4 5 ay önce karar verdik. Karar verdikten sonra da hemen olsun istedim. Ama olmuyormuş :)Ayy aminnnn inşallah canım. Valla 6 ay oldu benimde ama benim fsh yüksek di yumurta fazla gelismiyordu 3ay fsh düşürmekle ugrastim sonra klomen ve çatkatma iğnesi başladim ilk ay olmadı suan 2. Kullanisim bu ay inşallah olur..
Canim ben hemen hemen 1 sene oldu kullanali gebelik suan yok ama elbette faydası var bide benim yumurta grlismiyordu o yüzden belkideİyi gunler kizlar folic asite basladim hamile kalmayi kolaylastiriyomus ve vucudu hamilelige hazirliyormus sizce bunun gerceklik payi ? Yardimci olurmusunuz
Cnm bu folik asidi sen tavsye üzerne mi kullanyosun yoksa doktor mu dedi kullan dyeCanim ben hemen hemen 1 sene oldu kullanali gebelik suan yok ama elbette faydası var bide benim yumurta grlismiyordu o yüzden belkide
Yani gercekten ediyor mu fayda ? Bana biri soyledi onunda hic bi problemi yokmus oda folic asite basladigi zaman hamile kalmis bana onerdi bende aldim kullanmaya basladim tesekkur ederim
Tavsiye uzerine gittigim hic bi doktor dogri duzgun ilgilenmedi ve nedensiz infertilite dediler ama bende tedaviyi biraktim cunku hic ilgilenmediler
Eczanede kaça satlyo cnm bu folik asit bnde alsam mı kiYani gercekten ediyor mu fayda ? Bana biri soyledi onunda hic bi problemi yokmus oda folic asite basladigi zaman hamile kalmis bana onerdi bende aldim kullanmaya basladim tesekkur ederim
Bnm adetime beş gün var bklm ne gbi bi süpriz olckEczanede kaça satlyo cnm bu folik asit bnde alsam mı ki
Aynen canım.toplu test almanın rahatlığıda vardı.oda iyi geldi.Vay beee valla oldu ya sonunda çok Şükur kız erkek artk nasip.. aldığın testler şans getrdi demekki takadin sen kafan rahatı yanii
35 lira ssk karsilamiyormus ve eczacima sordum faydasi oluyor duzenli ic dedi gebelige hazir tutuyormus pembe kutusu folic asit rio
Onu kesmiceksin regli olsan bile devam ediyormussun ve icinde 90 tane var. Bana tavsiye eden arkadas icinde 10 tanye yakin kala hamile kalmis baya etkili ozaman dedim bakalim hersey Allahtan
Tebrik ederim canim Allah kucagina almayi nasip eder insallah darisi bizim basimiza :) belirtilerini yazarmisin
Tebrikler cnm bnm belirtilerni de en baştan bzmle paylşrmısn lütfenKızlar eşim aradı almış sonucu 19.1 her yerim titriyor şuan
nşallah Can'ım çünkü altı ay önce altı haftalıkken bebeğimin kalbi durdu tekrar aynı şeyleri yaşatmasın Allah bize ve herkese nasip etsin çok akıntım oldu ve hala var kaşığımda kıpırdanmalar hissettim orda bişey pıt pıt ediyo sanki hala da oram dolu hissediyorum bunu en önemliside hamile gibi hissettim kendimiTebrik ederim canim Allah kucagina almayi nasip eder insallah darisi bizim basimiza :) belirtilerini yazarmisin
Sağol Can'ım Allah herkese nasip etsin kendimi hamile gibi hissettim sol kaşığımda bi doluluk hissettim ve orda bişey pıt pıt yapıyo sanki bir de akıntım çok olduTebrikler cnm bnm belirtilerni de en baştan bzmle paylşrmısn lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?