Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Evet biraz daha sabredelim Allah ne Zaman isterse o zaman olacak. İnşallah çok beklemeyiz :) Senin kaç ay oldu? Umarım en yakın Zamanda senden de güzel haberler alırız buradan :)
Ayy aminnnn inşallah canım. Valla 6 ay oldu benimde ama benim fsh yüksek di yumurta fazla gelismiyordu 3ay fsh düşürmekle ugrastim sonra klomen ve çatkatma iğnesi başladim ilk ay olmadı suan 2. Kullanisim bu ay inşallah olur..

Vay beee valla oldu ya sonunda çok Şükur kız erkek artk nasip.. aldığın testler şans getrdi demekki takadin sen kafan rahatı yanii

İnşallah canım. Allahım yarattığın güzelliklere benim meleğimi de kat diyorum bazen :) çok istiyorum. 2,5 senelik evliyim ama daha işte 4 5 ay önce karar verdik. Karar verdikten sonra da hemen olsun istedim. Ama olmuyormuş :)

İyi gunler kizlar folic asite basladim hamile kalmayi kolaylastiriyomus ve vucudu hamilelige hazirliyormus sizce bunun gerceklik payi ? Yardimci olurmusunuz
Canim ben hemen hemen 1 sene oldu kullanali gebelik suan yok ama elbette faydası var bide benim yumurta grlismiyordu o yüzden belkide

İ
Tebrik ederim canim Allah kucagina almayi nasip eder insallah darisi bizim basimiza :) belirtilerini yazarmisin
nşallah Can'ım çünkü altı ay önce altı haftalıkken bebeğimin kalbi durdu tekrar aynı şeyleri yaşatmasın Allah bize ve herkese nasip etsin çok akıntım oldu ve hala var kaşığımda kıpırdanmalar hissettim orda bişey pıt pıt ediyo sanki hala da oram dolu hissediyorum bunu en önemliside hamile gibi hissettim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…