Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Umuram canim benim belki bu daha hayirlidir rabbim herseyinn en iyisini en hayirlisini bizden daha iyi bilen odur. İnsallah bu evladini kucagina almayi nasip eder :) insallah bizlerede nasip eder 3.cu senem olcak evliligim bende cok istiyorum insallahta olur

Sağol Can'ım Allah herkese nasip etsin kendimi hamile gibi hissettim sol kaşığımda bi doluluk hissettim ve orda bişey pıt pıt yapıyo sanki bir de akıntım çok oldu
Bnm adetime beş gün var gün aşırı belm çok feci ağrı yapyo bir saat süryo ve geçyo bacaklrmda çok ağrı var o pıt pıtı bnde geçn hafta hissettm sabhtn akşma kdr sürdü göğslermde hafif dolgunluk ve hafif ağrı var gazı çok fazla ve karnmda şişlik var akıntya gelince normalde yok idrarmı yapnca hafif peçeteye gelyo sadce ve çok üşüyorum özellikle geceleri donyorum resmn

Slm kizlarrrr !! Bu ay 12dinde adet olmam lazimdi ama 5gun gecti hala olamadim gecikmenin ilk gunu test yaptim cikmadi sanki adet olucakmisim gibi sancilarim oluyo bide beyaz akintim var devamli ve ara ara gelen saliya kadarda hasla olmazsam hastaneye gidicem hamilemiyim acaba gogus uclarimda agriyo gunlerdir bide suanda migdem bulaniyo sanki tansiyonum dusmus gibi vucudum yikiliyo hic halim yok mal gibiyim sizcee hamile olabilirmiyiiimmm

Yani gercekten ediyor mu fayda ? Bana biri soyledi onunda hic bi problemi yokmus oda folic asite basladigi zaman hamile kalmis bana onerdi bende aldim kullanmaya basladim tesekkur ederim
Kullan canım sonucta vitamin zararı yok yani bana kilo yaptı ama olsun besislerimiz için değer benm yumurta da sorun olduğu için hemen olmadı

Bende geceleri çok üşüyorum ve hemen uykum geliyo bacaklarımda çok ağrımıştı inşallah Can'ım belirtidir bunlar benim idrarda çok net çıkmadı daha yeni olduğu için heralde

Bizim daha yeni 10.ayımız inşallah Allah herkese nasip etsin

İnşallah canım ya olmadı gece giderim bakalım çok acayip duygular içindeyim.keseyi bi görseydim

Eki Görüntüle 1815405
Şimdi yaptım.sıkışmadan ilerliyo değil mi beta hcg
artık çok net gözüküyor tatlıııımmmm :))) olur olur hepsi bu kadar sabrettin

Kızlar eşim aradı almış sonucu 19.1 her yerim titriyor şuan
canımmm hayırlı olsuunn Rabb im sağlıklı hamilelik ve bebiş nasip etsin :)) 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır artışa bakalım :)) bi de önceki bebeğinin neden kalbi durmuştu araştırdılar mı? kan ğıhtılaşmasından olabilir bak iğne vurunman gerekiyor bunun için.. trombofili paneli diye bi genetik test var onla da çıkabilir..

Araştırdılar Can'ım genetiği bozuk oluşmuş dediler yani oluşurken sağlıksız genlerden oluşmuş kürtaj oldum aldılar bebeğimi evet doktorda tekrar yaptırın daha çok yeni bi haftalık demiş sonra da kadın doğuma gidin demiş

hmm anladım.. benim de pko m var diye ne olur ne olmaz yaptırdım o testi devlet karşılamıyor bi de.. iyiki de yaptırmışım düşük seviyede risk çıktı iğne vurunuyorum şimdi yaptır sen de için rahat etsin

Adı ne v ne için yapılıyor canım

Adı ne v ne için yapılıyor canım
trombofili paneli ismi canım.. senin genetik kan pıhtılaşma faktörüne bakıyor.. bizler pıhtıyı tolere edebiliriz ama bebek edemeyebilirmiş.. bu da kalp durmasına sebep oluyormuş.. ben acıbademde 750 tl ye yaptırdım ama değdi.. kontrole gittiğimde kötü sürpriz olmasın diye

Sağol Can'ım değerim iyice bi artsın gidelim doktoruma söyleyeceğim zaten geçen defa ki gibi olmasını istemiyorum be gerekirse önlem alalım diycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…