Umuram canim benim belki bu daha hayirlidir rabbim herseyinn en iyisini en hayirlisini bizden daha iyi bilen odur. İnsallah bu evladini kucagina almayi nasip eder :) insallah bizlerede nasip eder 3.cu senem olcak evliligim bende cok istiyorum insallahta olurİ
nşallah Can'ım çünkü altı ay önce altı haftalıkken bebeğimin kalbi durdu tekrar aynı şeyleri yaşatmasın Allah bize ve herkese nasip etsin çok akıntım oldu ve hala var kaşığımda kıpırdanmalar hissettim orda bişey pıt pıt ediyo sanki hala da oram dolu hissediyorum bunu en önemliside hamile gibi hissettim kendimi
Bnm adetime beş gün var gün aşırı belm çok feci ağrı yapyo bir saat süryo ve geçyo bacaklrmda çok ağrı var o pıt pıtı bnde geçn hafta hissettm sabhtn akşma kdr sürdü göğslermde hafif dolgunluk ve hafif ağrı var gazı çok fazla ve karnmda şişlik var akıntya gelince normalde yok idrarmı yapnca hafif peçeteye gelyo sadce ve çok üşüyorum özellikle geceleri donyorum resmnSağol Can'ım Allah herkese nasip etsin kendimi hamile gibi hissettim sol kaşığımda bi doluluk hissettim ve orda bişey pıt pıt yapıyo sanki bir de akıntım çok oldu
Hayırlıı olsun bebeğin.sağlıcakla kucağına al inşallahKızlar eşim aradı almış sonucu 19.1 her yerim titriyor şuan
Benim arkadaşım kullanıyordu masallah çocuğuna da çok iyi geldi onun demsiyle başladım zaten hamile kalmadan başlamak gerekiyormusCnm bu folik asidi sen tavsye üzerne mi kullanyosun yoksa doktor mu dedi kullan dye
Kullan canım sonucta vitamin zararı yok yani bana kilo yaptı ama olsun besislerimiz için değer benm yumurta da sorun olduğu için hemen olmadıYani gercekten ediyor mu fayda ? Bana biri soyledi onunda hic bi problemi yokmus oda folic asite basladigi zaman hamile kalmis bana onerdi bende aldim kullanmaya basladim tesekkur ederim
15 lira olmasi lazim canım benim kullandığım folidoceEczanede kaça satlyo cnm bu folik asit bnde alsam mı ki
Bende geceleri çok üşüyorum ve hemen uykum geliyoBnm adetime beş gün var gün aşırı belm çok feci ağrı yapyo bir saat süryo ve geçyo bacaklrmda çok ağrı var o pıt pıtı bnde geçn hafta hissettm sabhtn akşma kdr sürdü göğslermde hafif dolgunluk ve hafif ağrı var gazı çok fazla ve karnmda şişlik var akıntya gelince normalde yok idrarmı yapnca hafif peçeteye gelyo sadce ve çok üşüyorum özellikle geceleri donyorum resmn
Bizim daha yeni 10.ayımızUmuram canim benim belki bu daha hayirlidir rabbim herseyinn en iyisini en hayirlisini bizden daha iyi bilen odur. İnsallah bu evladini kucagina almayi nasip eder :) insallah bizlerede nasip eder 3.cu senem olcak evliligim bende cok istiyorum insallahta olur
İnşallah canım ya olmadı gece giderim bakalımçok acayip duygular içindeyim.keseyi bi görseydim
artık çok net gözüküyor tatlıııımmmm :))) olur olur hepsi bu kadar sabrettin
canımmm hayırlı olsuunn Rabb im sağlıklı hamilelik ve bebiş nasip etsin :)) 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır artışa bakalım :)) bi de önceki bebeğinin neden kalbi durmuştu araştırdılar mı? kan ğıhtılaşmasından olabilir bak iğne vurunman gerekiyor bunun için.. trombofili paneli diye bi genetik test var onla da çıkabilir..Kızlar eşim aradı almış sonucu 19.1 her yerim titriyor şuan
Araştırdılar Can'ım genetiği bozuk oluşmuş dediler yani oluşurken sağlıksız genlerden oluşmuş kürtaj oldum aldılar bebeğimi evet doktorda tekrar yaptırın daha çok yeni bi haftalık demiş sonra da kadın doğuma gidin demişartık çok net gözüküyor tatlıııımmmm :))) olur olur hepsi bu kadar sabrettin
canımmm hayırlı olsuunn Rabb im sağlıklı hamilelik ve bebiş nasip etsin :)) 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır artışa bakalım :)) bi de önceki bebeğinin neden kalbi durmuştu araştırdılar mı? kan ğıhtılaşmasından olabilir bak iğne vurunman gerekiyor bunun için.. trombofili paneli diye bi genetik test var onla da çıkabilir..
hmm anladım.. benim de pko m var diye ne olur ne olmaz yaptırdım o testi devlet karşılamıyor bi de.. iyiki de yaptırmışım düşük seviyede risk çıktı iğne vurunuyorum şimdiAraştırdılar Can'ım genetiği bozuk oluşmuş dediler yani oluşurken sağlıksız genlerden oluşmuş kürtaj oldum aldılar bebeğimi evet doktorda tekrar yaptırın daha çok yeni bi haftalık demiş sonra da kadın doğuma gidin demiş
Adı ne v ne için yapılıyor canımhmm anladım.. benim de pko m var diye ne olur ne olmaz yaptırdım o testi devlet karşılamıyor bi de.. iyiki de yaptırmışım düşük seviyede risk çıktı iğne vurunuyorum şimdiyaptır sen de için rahat etsin
trombofili paneli ismi canım.. senin genetik kan pıhtılaşma faktörüne bakıyor.. bizler pıhtıyı tolere edebiliriz ama bebek edemeyebilirmiş.. bu da kalp durmasına sebep oluyormuş.. ben acıbademde 750 tl ye yaptırdım ama değdi.. kontrole gittiğimde kötü sürpriz olmasın diyeAdı ne v ne için yapılıyor canım
Sağol Can'ım değerim iyice bi artsın gidelim doktoruma söyleyeceğim zaten geçen defa ki gibi olmasını istemiyorum be gerekirse önlem alalım diycemtrombofili paneli ismi canım.. senin genetik kan pıhtılaşma faktörüne bakıyor.. bizler pıhtıyı tolere edebiliriz ama bebek edemeyebilirmiş.. bu da kalp durmasına sebep oluyormuş.. ben acıbademde 750 tl ye yaptırdım ama değdi.. kontrole gittiğimde kötü sürpriz olmasın diye
aynen ne olursa olsun her şey bebek için :)Sağol Can'ım değerim iyice bi artsın gidelim doktoruma söyleyeceğim zaten geçen defa ki gibi olmasını istemiyorum be gerekirse önlem alalım diycem
Bildiğinm kadarıyla everO zaman da ağrı olur mu
Çok sevindim canım hayırli olsun saglikla gelsin inşallahKızlar eşim aradı almış sonucu 19.1 her yerim titriyor şuan
Canım tebrik ederim Rabbim kucağına almayı nasip etsin ini rabbim bizlere de versinKızlar eşim aradı almış sonucu 19.1 her yerim titriyor şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?