- 27 Şubat 2016
- 6.410
- 6.030
- 198
- 36
Kızlar eşim aradı almış sonucu 19.1 her yerim titriyor şuan
tabikiiiii :)) hadi bakalımm hayırlısı olsuunn :)))Çok sevindim sağlıkla kucağına da alırsın inşallah canım... :)
canımmm hayırlı olsuunn Rabb im sağlıklı hamilelik ve bebiş nasip etsin :)) 2 gün sonra tekrar kan testi yaptır artışa bakalım :)) bi de önceki bebeğinin neden kalbi durmuştu araştırdılar mı? kan ğıhtılaşmasından olabilir bak iğne vurunman gerekiyor bunun için.. trombofili paneli diye bi genetik test var onla da çıkabilir..
Hayirli olsun cnm tekrardan 2 gun sonra yekrarlarsin kan testini :)Kızlar eşim aradı almış sonucu 19.1 her yerim titriyor şuan
Hayirli olsun cnm tekrardan 2 gun sonra yekrarlarsin kan testini :)Kızlar eşim aradı almış sonucu 19.1 her yerim titriyor şuan
???Kızlar bende mide bulantısı yaşıyorum bugün sağ kasigim da da bi ağrı girdi aniden.adetime 1 hafta var daha
Allah korusun canım normal seler kaybetme korkusu yasioruz ya ruyalarimiza giriyo boyle seler bnde bzn benzeri seler goruorum kendini rahat birak dusunmekızlar rüyamda pembe kanamam oldu azıcık ardından düşük yaptım bembeyaz yumurtalarımın arasında 3 tane kese varmış bebeklerin kalbi pıt pıt atıyordu elime aldım bebekleri nası kurtarırım diye düşünüyordum
neden düşürdüğüme gelince teröristler beni görecek öldürecek diye korktum.hamile oduğumu öğrenmeden önce 3 adet kan pıhtısı görmüştüm .üçüze taktım galiba
kızlar rüyamda pembe kanamam oldu azıcık ardından düşük yaptım bembeyaz yumurtalarımın arasında 3 tane kese varmış bebeklerin kalbi pıt pıt atıyordu elime aldım bebekleri nası kurtarırım diye düşünüyordum
neden düşürdüğüme gelince teröristler beni görecek öldürecek diye korktum.hamile oduğumu öğrenmeden önce 3 adet kan pıhtısı görmüştüm .üçüze taktım galiba
canim ben 2.ayimda hamile kaldim.. adetine 14 gun kala yumurtlarsin o gunlerde iliski olursa hamile kalma ihtimalin yuksekMerhaba kızlar2 yıla yakın evliyiz bu ay Bebek yapmaya karar verdik 2 yıldır Myrolon kullanıyordum bu ay bıraktım adetime 2 hafta var evde temizlik yaptıgım Zaman sağ kasığım ağrıyor 10 dakika dinlenince geçiyor sizce neden Birde dk hapını bıraktıktan sonra kaç ay içinde Hamiş kaldınız ?
Amin Can'ım inşallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?