Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

canim ben 2.ayimda hamile kaldim.. adetine 14 gun kala yumurtlarsin o gunlerde iliski olursa hamile kalma ihtimalin yuksek ) hayirlisi olsun :)

Ay çok teşekkür ederim..Rabbim Seninde sağlıklı bir şekilde bebişini kucağına almayı nasip etsin

Canım nasıl 10 tane yumurta olması gerekiyormuş ama 7 yumurta varmış??? Yani benim bildiğim fsh değeri yumurta rezervini gösterir onunda 12 nin altında olması yeterli gebelik için diye biliyorum. Sende bi ayda mı 10 tane yumurta olması gerekiyormuş??

Selam kızlar nasılsınız?
Bugün kontrol vardı 10mm olmuş minnakım:) 4+5 miş ben 6 sanıyordum bir de şekerim açlık glukoz 74-109 arası olması gerekirken 112 çıktı doktora sonucu gösteremedin kızlar ya sizce doktor bana ilaç mı verir açlık şekerim biraz yüksek ama tehlikesi var mı acaba bebeğime bütün gün üzüldüm

Canim o dedigin deger bende 10.8 yani biraz yuksek cikmis.Ya inan hic bilmiyorum adetimin 3 gunu degerim boyle cikinca doktor vajinal ultrasyondan yumurtalarimi saydi solda 2 sagda 5 yum var dedi 10 olsa iyi olurdu falan dedi.klomen verdi ama bu ay sehir disinda olacagim icin kullanmayayim diger ay gidip detayli baktirayim diyorum.

Bu arada Allah razi olsun icinden gecen dualari rabbim kabul etsin cevap yazdigin icin:)

Ben şunu anlayamadım bi kadın ayda z
Zaten maksimum kaç Tane yumurta oluşturuyor ki? İki Tane olsa ikiz veya üçüz olsun hadi en fazla. Brn ne zaman alttan ultrasonda muayeneolsam ya sağ veya sol da bi yumurta var bugünleri değerlendir diyo hiç saymıyo şu kadar olmalı eksik falan diye benimkinde bi tuhaflık var seninkinde mi???

Bazen Allah olmasın diye rüya gösterir dünyada gerçekleltirmezmiş. Hayır olsun.

Bende aynı durum seni merakla takip edeceğim

Canim rezerv dedigi olan yumurta senin dedigin her ay buyuyen yumurta,ben de de her ay bir yumutta gelisiyordur ama demekki varmis bir problem yoksa deger yuksek cikmazdi.Allah zorlastirmasin insallah herkese de bize de nasip etsin ilgin icin sagol.Baska kimse bir sey yazmadi kimsenin bilgisi yok sanirim

Yok canım rica ederim yardımcı olmak isterdim ama açıkçası çok anlayamadım ama fsh tek başına gebelik için belirleyici değil diğer hormonlar da destekliyor onu. Kesinlikle umutsuzluğa kapılma her doktor ve laboratuvarın hormon değerlendirme aralığı farklı olabiliyor birde böyle bi gerçek var. Ayrıca çeşitli bitkisel kürler ile de bu hormonlar dengede tutulabilir doktorlara bakma en son söyleyeceğini ilk başta söylüyo. Mesela senin fsh 10.8 çıkmış brn Üniversite hastanesinde yaptırdım hormon testlerini orda da fshın üst limiti 12.5 du. Yani seninki ona göre gayet normal

Biraz fazla kafaya taktim sanirim her saat basi uyaniyorum boyle.Diger ay insallah gidip universite hastanesinde detayli baktirayim diyorum,esimde baktiracak.Onlarinda 10 mus sanirim ust sinirlari benim biraz ustunde cikti.

Olsun bilgin olmasa bile beni biraz olsun rahatlattin ilgilendin,bak gece gece seni tanimasam bile duama kattim Allah razi olsun,kalbinden dilinden dokulen dualarin kabul olsun insallah:)

minnagii yesinleerr :)) doktor bi daha olcum yapar canim yine oyle cikarsa igne verir uzulcek bir sey yok Rabb im dermansiz dert vermesiinn :)) her sey bebeklerimiz icin :))

Ben korunurken hićbir ağrı sancı hissetmezdim. Korunmayı bırakınca göğüslerde hassasiyet dolgunluk kasık ağrısı hepsini yaşadım ama her seferinde adet görüyordum. Bu ay görebildim testte ikinci ćizgiyi. Hormonlarım da çok düzenlidir. O dönemlerde tahlil falan yaptırmıştım. Oluyor yani merak etme. Ama tabi bebek düşünüyorsan ufak bir muayene olabilirsin en azından bişey varsa erken öğrenmiş olursun..

Cnm ben gebelik testi yapmadan önce ki iki gün geceleri hep korkuttular. Hep kabus gördüm aynen dediğin gibi teröristler falan peşimdeydi. Ama en son bütün olaylar yaşadıktan sonra yukardan tam önüme gümüş kabzalı bir kılıç saplandı. Ćok parlıyordu ve ben erkek çocuğuna yordum o gün test yaptım ve şükür pozitif çıktı.senin rüyanda hayırlara gelsin gebelikte kötü rüya çok görülürmüş annem öyle derdi

minnagii yesinleerr :)) doktor bi daha olcum yapar canim yine oyle cikarsa igne verir uzulcek bir sey yok Rabb im dermansiz dert vermesiinn :)) her sey bebeklerimiz icin :))
Amin canım bu 2.112 ilki 111 çıktı insülin vercek galiba dün çok üzüldüm ama bebeğim iyi olsun onu etkilemesin yeterki belki perhiz verir bilmiyorum yarın belli olur bakalım

Amin canım bu 2.112 ilki 111 çıktı insülin vercek galiba dün çok üzüldüm ama bebeğim iyi olsun onu etkilemesin yeterki belki perhiz verir bilmiyorum yarın belli olur bakalım
Cnm geçmiş olsun eskiden şeker yüklemesi 6. Ayda yapılırdı şimdi hemen mi yapılıyor. Yoksa kan değerinden mi anlaşıldı. Değer ćok fazla değil gibi insilüne gerek kalmadan ilaçla falan hallolmuyor mu?

Kan dan açlık kan şekeri glukoz a bakıldı canım normal değer 74_109arası benimki biraz 3 tık üstü çıktı yani bilmiyorum ki ne tedavi vercek yediklerime çok dikkat ediyorum birde diyetten çıkmış insanım yani şimdi istesemde çok yemiyorum tatlı hiiç yemiyorum muz falan yedim çok son zamanlar o mu etkiledi bilmiyorum

Aslında doğru söylüyorsun insülin bu değere verilmez benim az üstü çıkmış demi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…