Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Allah razı olsun canım bende böyle konularda pimpirikli bi insan olduğum için seni anlayabiliyorum. Sen bütün tetkiklerini yaptır ve öyle bi değerlendirme yapsınlar. Hiçbi doktor çocuğun olmaz veya riskli cümleler kuramaz umudunu kestiğin yerde Rabbim var çok şükür

İnsülin bu degere verilmez asiri yuksek degilki cnm sen uzme kendini..
Uygun olabilen ilaclarla halledebilir belkide yemen icmenle duzenlemeye calisabilir.
Sağol canımm dün bütün gün ağladım zaten duygusallık çok fazla var birde sen pıhtılaşma testi yaptırdınmı doktora sordum olumsuz şeyler düşünme o genetik bozukluk dedi ailede yok zaten ilk hamileliğin kendini bu olumsuzluklarla doldurma dedi

Canım şuanda benim kardeşim 5 aylık hamile onunda açlık kan şekeri 145 çıkmıştı doktor diyetisyene gönderdi diyet liste vermiş şimdi iyi düzene bindi çok şükür daha fazla üzülme diye yazdım.

canım kusura bakma kendi derdimden unuttum sormayı ne yaptın çift çizgi çıkmıştı?
Dün tekrar yaptım daha belirgin çıktı. Biraz daha emin oldum ama kan yaptırmadım daha yarın yaptırayım sağlık ocağına dedim. Bizim buralarda ćok hastane yok bi tanesine gitmiştim doktor azarlamıştı bişeyin yok niye geliyorsun diye. Hsg çektirmene gerek yok falan demişti. O yüzden sinirliyim gitmiyorum oraya. Uzağa da gitmek istemiyorum trafikte stresten mazallah gidene kadar bebeğe bişey olur diye.

git canım sağlık ocağı ertesi gün veriyor sonucu zaten çok sevindim ,gerçekten çok güzel duygular bunlar ama insan aklına hep bişey olur mu diye getirmese sadece tadını çıkarsa keşke yapan vardır belki ama ben daha bi pimpirik oldum inşallah kalp atışını duyunca daha hissedicem bakalım
Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri göstersin bizlere inşallah

Bence cok bariz bir yükseklik degil biraz diyetle hallolur insallah

Sen nezamandir istiyorsun canim?insallah tez zamanda olur inaniyorum ben.
Bana cocugun olmaz demedi zaten tek bir aya bakip degerlendirme yapamayiz dedi.Sadece sureci hizlandirmak lazim bunun icin tedavi onerdi.Ama diger ay cok daha detayli baktiricam hormonlarima insallah.Bu arada bir tek sen yazip ilgilendin inan iyi geldi Allah razi olsun.

Amin canım bu 2.112 ilki 111 çıktı insülin vercek galiba dün çok üzüldüm ama bebeğim iyi olsun onu etkilemesin yeterki belki perhiz verir bilmiyorum yarın belli olur bakalım
muz ve uzumde cok seker varmis canim benim de doktorum cok yeme dedi.. diyet verir bence kafana takma asiri yuksek degil cunku )

Günaydınnnn
Bu sabah beta hcg 42.74 çıktı.
bhchrk canım hesaplarmısın kese kaç güne gözükür
hadi hayirli olsun canimm :)) 10 gun sonra hesabima gore hafta sali carsamba felan gidebilirsin )

canim benim de ailemde yoktu oyle birsey ama anne babada cekinik olan genler bende denk gelmis karsilikli olarak.. sen bilirsin tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…