Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

İstedim canım doktor gerek yok dedi istemedi bunun için 3 aşama lazım dedi ona bakılcak bu çıkarsa diğerine bakılcak bilmemne anlattı durdu neyse ben hiç aklıma kötü şeyler getirmek istemiyorum canım Allaha emanet bakalım Allah verdi hayırlısı ile kucağıma , kucağımıza almayı da nasip eder inşallahh

Cok endiseliyim normalde 27-28 gunde regl olurdum bugun 31.gun gelen giden yok hala.
Gebelik olsa sabah yaptigim testte çıkmış olmasi gerekmezmiydi sizce?

Cok endiseliyim normalde 27-28 gunde regl olurdum bugun 31.gun gelen giden yok hala.
Gebelik olsa sabah yaptigim testte çıkmış olmasi gerekmezmiydi sizce?
Cnm en az on gün geçikince net görünürmüş çift çizgi endişelenme tekrr yaparsn inşallah pozitif sonuç alırsn bnm de dört günüm kaldı bklm hayırlısı hiç test yapmdm beklemedeyim

Cnm en az on gün geçikince net görünürmüş çift çizgi endişelenme tekrr yaparsn inşallah pozitif sonuç alırsn bnm de dört günüm kaldı bklm hayırlısı hiç test yapmdm beklemedeyim

Insallah seninki de pozitif cikar
Sali gününe kadar bekleyip aile hekimine gidip kan testi istiyim diyorum.icim icimi yiyor su an esime de birsey söylemedim.
Gün gecince pozitifse test yanilmaz diye dusunmustum oysa ki simdi muallakta kaldim

Selamlar,
Reglimin gecikmesinin 2.günü.bu sabah test yaptim pek birsey göremedim
İkinci çizginin hiç yeri dahi gözükmüyor mu.. normalde gebelik olduğu zaman 5-6 gün önceden bile gösterebiliyor ama bu sitede bazı arkadaşların günü geçtiği halde zor gördüler sonradan çıktı hep. Yarın bi kan yaptır istersen

Canım ben 6 aylık evliyim ama yaşım 30 olduğu için acele ediyorum 3 aydır korunmuyoruz benim de prolaktın sorunum var ilaç aldım düşürdük bu ay çok şükür yumurtlama günüm 2 gün önceydi artık tuttu mu tutmadı mı haftaya belli olur nasip herşeyi sende dua et hepimiz için bende ediyorum canım inşallah kavuşuruz bebişlere

Kızlar benimde adete 1 hafta var daha çok merak eiyorum. Mide bulantı sağ kasik ta ani ağrı falan var
Az daha sabret 3 gün kala falan test yap. Mide bulantısı daha geç olur ama benimde hep sağ kasığım ağrıyor. Ve ben adete 3 gün kala adet sancısı çektim baya bel bacak ağrısı ve akıntı.. akıntı su gibiydi tıpkı adet oluyormuşum gibiydi hersey bugün geçti biraz

benimde bugun adet günüm progestron kullandığımdan gecen ay 7. gün olmuştum yine de test yaptım negatif cıktı. Sanırım bu ay da tutmadı, gelecekse gelsin kırmızılar ama yine bir umut işte, hayali cizgiyi görmek için eviriyorum ceviriyorum yok :) Hayırlısı Allahtan inş bakalım inş tutmuştur.

Hafif cizgi var ama normalde tam olmasi gerekmez mi ?gün isiginda ozellikle belli oluyor.
Yarin da bekleyeceğim sali gidecegim insallah dr.a sabredebilirsem tabi.
Esime soylemek konusunda cok kararsiz kaldim

On güne kdr beklyemm dyosan kan testi yaptır orda netleşir cnm herşy kan testinde yanılma payı yok

Benim yasimda 29, insallah tutmustur canim dualarim seninle guzel bir enerji aldim senden,hangi sehirdesin bu arada merak ettim

Günn geçmiş cnm ben yaptır derim eminim pozitif bi sonuç alıcksn allahın iznyle.ben beklemedyim şu an bel ağrım var belirsizlik çok kötü ama beklycm
İnşallah :)
Ve insallah sende pozitif sonuç alirsin beklemek cok zormus gerçekten.
Benim de bel agrim ve kasık agrim var belim de fitik var gerci hep ona yordum.
Esimi bekliyorum gelsin bakalim bir onada göstereyim yaptiririm belki bugun kan testi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…