- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Bende öğretmenim eşim kimyager burda ne kadar çok öğretmen var :))))Elazigin bir ilcesindeyim canim ogretmenim burda esimde polis memuru.
Allahtan cocuklarla ugrasmaktan kafamiz dagilir ne guzel iste:)evde otursak daha cok kafaya takariz.Bende öğretmenim eşim kimyager burda ne kadar çok öğretmen var :))))
Özel hastanede yaptırıyorum canım.
Cnm gözün aydın nereye yaptırıyorsun kan tahlilini. Ben bilemedim ne yapcağımı pazartesiyi bekliyorum cumadan beri :)
Sabah ilk idrarla yaptığım testler çok çok silik.az sıvı tüketerek sıkışıp test yaptığımda net çift çizgi çıkıyor.ilk idrar net göstermiyor.hiç sıvı tüketmeden 3-4 saat bekle test yap varsa çıkarİdrarda şimdi çıkar mı acaba silik te olsam
Tamam canım sağolllllhadi hayirli olsun canimm :)) 10 gun sonra hesabima gorehafta sali carsamba felan gidebilirsin )
Sağol canımmmmAnaPatron canım sonucun süper maşallah :)
Kozlenmis patates ayy hayır olsun rüyan canım.. kaybetme korkusuyla böyle rüyalar görmen normal üzülme sen :)
Ben de öğretmenim :))) bugün de regl oldum :/Bende öğretmenim eşim kimyager burda ne kadar çok öğretmen var :))))
Aynen canım çok öğretmen varBen de öğretmenim :))) bugün de regl oldum :/
Kesinlikle katılıyorum canım iyi ki iş varAllahtan cocuklarla ugrasmaktan kafamiz dagilir ne guzel iste:)evde otursak daha cok kafaya takariz.
Öyle zaten :) evet belirtilerim vardı ama perşembe test yapmıştım çıkmayınca regl olacağımı anladım. Bir de ben regl olmadan önce çok gergin olurum. Yine öyle olmuştu :) şimdi rahatım. Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :)) bu da gol olmadı :)))Aynen canım çok öğretmen varsanki senin belirtilerin var gibiydi ben mi yanlış hatırlıyorum hayırlısı olsun canım canını sıkma şöyle düşün senin için yeni bi hafta başlıyo yeni bi dönem tasını çıkar bu ay olur inş
canım valla hergün ayrı bir aksiyon dram rüyalarım..Sağol canımmmm
Kozlenmis patates canım rüyalara çok takılma.hamilelik boyunca böyle rüyalat bolca görülür.piskolojiden kaynaklı
Sağol tatlımm benim inanırmısın diyetten çıktım dicem ama hamilelik olsa bile midem küçülmüş hamur işleri hiç yemiyorum, tatlı desen hamilelikten beri kendimi turşuya verdim yeemiyorum balık et yumurta peynir ve ceviz badem yaban mersini tüketiyorumelma_sekerim01 canım korkmana gerek yok.. şekerin için ilk etapta insülin vermez diyet verir sana merak etme sen... sen yine de doktorların zaten hamile kalan her anne adayına önerdiği gibi hamur vs. tarzı şeyleri çok aşırı miktarda yeme.. az ye yani bir de içtiğin çaylarda vs. şeker kullanmamaya çalış.. yani normalde nasıl besleniyorsan şeker miktarında azalma olsun :) ama ceviz ve badem günlük olarak almalısın gelişimine çok faydalı.. :) balıkta çok iyi :)
Canım benim adet olacakmış gibi Karnım ağrıdı yumurtlamadan 1 hafta sonra ve sağ kasığım hep battı ben hsg ye yordum adet olmama 5 gün kala hiiç belirtim yoktu gerçi hoş şu an Da da var diyemem kasığım batıyor o kadar inşallah Rabbim sanada nasip etsinAnaPatron elma_sekerim01 canım ilk belirtin neydi ve yumurtlamadan kaç gün sonra başladı merak ettim?
aynen canım bir gün öce ağır birşey kaldırdım ondan aklımda kaldı birşey olursa diye..Allah korusun canım normal seler kaybetme korkusu yasioruz ya ruyalarimiza giriyo boyle seler bnde bzn benzeri seler goruorum kendini rahat birak dusunme
Kaybetme korkusu yasioruz ya oyuzden goruoruz bole seler bende bazen benzer ruyalar goruorum, Allah korusun..
Rahat birak kendini dusunmemek lzm.
sagol canım en kısa zamanda inşallah hamile olduğunu duyacağız senden..AnaPatron canım sonucun süper maşallah :)
Kozlenmis patates ayy hayır olsun rüyan canım.. kaybetme korkusuyla böyle rüyalar görmen normal üzülme sen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?