Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

elma_sekerim01 canım korkmana gerek yok.. şekerin için ilk etapta insülin vermez diyet verir sana merak etme sen... sen yine de doktorların zaten hamile kalan her anne adayına önerdiği gibi hamur vs. tarzı şeyleri çok aşırı miktarda yeme.. az ye yani bir de içtiğin çaylarda vs. şeker kullanmamaya çalış.. yani normalde nasıl besleniyorsan şeker miktarında azalma olsun :) ama ceviz ve badem günlük olarak almalısın gelişimine çok faydalı.. :) balıkta çok iyi :)

Cnm gözün aydın nereye yaptırıyorsun kan tahlilini. Ben bilemedim ne yapcağımı pazartesiyi bekliyorum cumadan beri :)
Özel hastanede yaptırıyorum canım.

İdrarda şimdi çıkar mı acaba silik te olsam
Sabah ilk idrarla yaptığım testler çok çok silik.az sıvı tüketerek sıkışıp test yaptığımda net çift çizgi çıkıyor.ilk idrar net göstermiyor.hiç sıvı tüketmeden 3-4 saat bekle test yap varsa çıkar

hadi hayirli olsun canimm :)) 10 gun sonra hesabima gore hafta sali carsamba felan gidebilirsin )
Tamam canım sağolllll

Öyle zaten :) evet belirtilerim vardı ama perşembe test yapmıştım çıkmayınca regl olacağımı anladım. Bir de ben regl olmadan önce çok gergin olurum. Yine öyle olmuştu :) şimdi rahatım. Önümüzdeki maçlara bakıcaz artık :)) bu da gol olmadı :)))

Kızlar bugün aöf Üniv. Sınavım vardı arabada bir güzel çıkardım kizimida araba tutar ayni anda hemde esime bakakaldi elim ayağım titreyerek sınava girdim yine geldi gelecek derken bulantı bitti sınav şükür .karpuz alacak diye eşim ağladım duygulandim sonra eşim en sevdiğin bu dedi ben yine başladım ağlamaya başlarım böyle hormona dedim amave kızım dediki anne ikimizde aynı anda bulantı mız oldu ve çıkardık ikimizde halsiz kaldikiki gündür bulantılarim kusmaya dönüştü malesef

Sağol tatlımm benim inanırmısın diyetten çıktım dicem ama hamilelik olsa bile midem küçülmüş hamur işleri hiç yemiyorum, tatlı desen hamilelikten beri kendimi turşuya verdim yeemiyorum balık et yumurta peynir ve ceviz badem yaban mersini tüketiyorum
İnşallah diyet verir yarın bakalım canım çok sağol Rabbim sanada kısa zamanda nasip etsin inşallah

AnaPatron elma_sekerim01 canım ilk belirtin neydi ve yumurtlamadan kaç gün sonra başladı merak ettim?
Canım benim adet olacakmış gibi Karnım ağrıdı yumurtlamadan 1 hafta sonra ve sağ kasığım hep battı ben hsg ye yordum adet olmama 5 gün kala hiiç belirtim yoktu gerçi hoş şu an Da da var diyemem kasığım batıyor o kadar inşallah Rabbim sanada nasip etsin

aynen canım bir gün öce ağır birşey kaldırdım ondan aklımda kaldı birşey olursa diye..

Bana var geliyor yoksa ben mi görmek istiyorum bilemedim bugun adet günüm

Eklentiler

• image.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 93
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…