- 28 Şubat 2015
- 4.951
- 6.684
- 108
- 40
Maaşallah canım ne mutlu inşallah benimde sağlıklı büyür teyzesi bu ayın sonunda kalp atışı için gitcez bakalım biz daha 4+6 gün olduk bugün 10mm miş meleğimelma_sekerim01 evet gittim canim.. bilgilerini felan aliyo iste sonra 3. ayinin sonunda cagiriyo tarih veriyo ben 25inde gidicem iste 3 ay doluyo
Ben bir şey göremedim canım belki çok siliktirBana var geliyor yoksa ben mi görmek istiyorum bilemedim bugun adet günüm
ooyy masallaaahh :))Maaşallah canım ne mutlu inşallah benimde sağlıklı büyür teyzesi bu ayın sonunda kalp atışı için gitcez bakalım biz daha 4+6 gün olduk bugün 10mm miş meleğim
Ayy inşallahh canım yaooyy masallaaahh :))
tabi buyuceekk teyzesi biz nasil buyuduk anlamadik bile bi bakmisiz dogmuslar :))
Canim çıkar mı gerçekten 6 gün var adete heyecanlandim bak :)Özel hastanede yaptırıyorum canım.
Sabah ilk idrarla yaptığım testler çok çok silik.az sıvı tüketerek sıkışıp test yaptığımda net çift çizgi çıkıyor.ilk idrar net göstermiyor.hiç sıvı tüketmeden 3-4 saat bekle test yap varsa çıkar
Tamam canım sağolllll
Bulem arkadaşım hamilesin sanırım hayırlı olsun ben de bu ay rahim filmi çektirdim kasıkların baya bi sertleştirilmiş ama gogusleri yine yanlardan aciyo yanlardan açılınca adet oluyorum genelde bilemedim sen neler yaşadın bi yazarsan bizlere de ümit olsun bu arada adeti më 9 gün kaldiCnm ne zamandır korunmuyorsun??Eğer yeniysen rahat ol ama benim gibi uzun sürerse rahim filmini tavsiye ederim. Benimkine vesile oldu keşke önce çektirseymişim dedim
İyi akşamlar,ben de beklemedeyim.bat 22 nisan.10 gün önce aşılama yaptırdım.beyaz akıntılarım vardı ama progestanı fitil olarak kullandığımdan akıntının ondan kaynaklandığını düşündüm ve ilacı ağızdan almaya başladıktan sonra çok olmasa da gün içinde çamaşırda tortu bırakan akıntılarım olduğunu gördüm.21. gün progesteron değerim 60 çıktı.göğüs ağrısı sızısı vs. yok.bazen sıcak basması ve üşüme genelde ayak üşümesi var.karnımın alt tarafı şiş pantalonlar sıkıyor .sancılar ilk günler daha fazlaydı şimdi kasılma ve minik sızılar var ara sıra özellikle uzanırken. bugün dışarı çıktım çok çabuk yoruldum biryere uzanmak zorunda kaldım uzun süren bir sancı batma oldu.uzanarak tv seyrederken uykum geliyor.benimkileri psikolojik olarak hissediyorum gibi geliyor.düşünmek istemiyorum ama kendimi alamıyorum 5 gün nasıl geçecek bilemiyorum
Benimde bat 24 nisan idrar testi yaptım negatif
Seninle aynı gün bat günümüz inşallah hayırlı haberlerinizi paylaşırız canım.Benim de bat 23 nisan ve aynen dediğim şeyleri yaşıyorum fakat bende sıcak basması yok ayak üşümedi var aşırı derecede...akıntım yok kupkuruyum...Zaman da geçmek bilmiyor günüme kadar da test yapmak istemiyorum...bugün de hafif hafif baş dönmem oldu...
Seninle aynı gün bat günümüz inşallah hayırlı haberlerinizi paylaşırız canım.
İnşallah canım allahım sesini duysun,ilk bebeğinmiAmin canım birlikte heyecanlı bekleyişlerimizin mutluluğunu yaşarız inşallah...
İnşallah canım allahım sesini duysun,ilk bebeğinmi
Amin canım inşallah bu ay son bekleyişimiz olsun bundan sonra doğum günleri sayarız inşallahİlk bebeğim olacak :) heyecanla sabırsızlıkla bekliyoruz zaman geçmiyor yumurtlamadan adete kadar sonra da adetten yumurtlamaya kadar...Rabb'im büyük bir Zaman'ı var inşallah bizim de kucaklarımızı boş bırakmasın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?