Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Kızlar selam acil yardıma ihtiyacım var. Yumurtlama kontrollerimde bu ay ovuşasyon olmadığını söyledi doktorum. Ayrıca adetin 4. Günü de polip ameliyatı olacaktım. Fakat 3-4 gün geçti bende gelen giden yok. Doktoruma mesaj attım yarın kan testi yapalım dedi. Bende 5 TL lik bir test aldım testin sonucu negatif.. Resim ektedir. Negatif değil mi bir de siz bakar mısınız ?testin markası muna lab.. Çok acil yanıt verir misiniz lütfen ????????

Eklentiler

• image.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 52
test çok bekledimi birde idrar çok tasmis sanki ben 2 .bir çizgi gördüm sanki ama emin degilim

test çok bekledimi birde idrar çok tasmis sanki ben 2 .bir çizgi gördüm sanki ama emin degilim
Hayır bu fotoğrafı çektiğinde 5 dk oldu yada olmadı. Beklemedi yani evet idrar biraz taştı ama bu bir fark yaratır mı ki? Sen kontrast ile iyi oynuyorsun. Ben beceremiyorum. Bir yapıp gönderir misin ikinci çizgi gördüm sanki demişsin belki bende görürüm

testin negatif
kolay gelsin...

Merhaba arkadaşlar ben bişey sormak istiyorum ağrılı regl yaşıyanlar üstüne görmedede ağrılı mı olur cevap verirsenz çok sevinirim.

Arkadaşlar ovulasyon testine göre ve yaşadığım ağrılara göre 3 gün önce yumurtladım ve hala sol kasığımda ağrı devam ediyor. Yumurtlamadan sonra devam eden ağrı gebelik belirtisi olabilir mi?

bilemiyorum belki ben görmek istediğim için belirtim var sanıyorum test yaptım çok erken ama bir umut işte,şaşı olacaktım bir gölge görüyorum sonra bakıyorum hiçbir şey yok,kafayı yiyeceüim.

Mrb hanimlar. Benim yumurtlama ayin 9undaydi o gun iliskiye girdik o hafta duzenli iliski yasadik. Ben gecen ay rahim testi yaptirdim ayrica.1 haftadir mide bulantiis ve bas donmesi vardi bugun dayanamadim 2 tane idrar testi aldim ikisinde de silik cizgi cikti.sonra kan testi vereyim dedim ama adetime 1 hafta var sonuc 8 cikti doktor gebelik yok dedi basta.sonra silik cizgileri soyleyince 3 gun sonra yine tahlil ver dedi.acaba var midir hamilelik deneyimi olanlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…