- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
E bende 6 Mayıs canım daha yum. Dönemindeyim bide bu ay olcak mi telAsi yine vakit nasıl geçicek bilmiyorumKızlar bat 27 Nisan olan yok mu tek ben miyim bu kadar uzun bekleyecek olanhiç bu ay kadar zor geçmemişti farklı bi umutluyum bu ay bakalım nasip
Bence sn bu defa hamilesin kesin ondan buladar uzuyo canım ben seni kaç aydır takip ediyorum inşallah bu defa olmuşturKızlar bat 27 Nisan olan yok mu tek ben miyim bu kadar uzun bekleyecek olanhiç bu ay kadar zor geçmemişti farklı bi umutluyum bu ay bakalım nasip
test çok bekledimi birde idrar çok tasmis sanki ben 2 .bir çizgi gördüm sanki ama emin degilimKızlar selam acil yardıma ihtiyacım var. Yumurtlama kontrollerimde bu ay ovuşasyon olmadığını söyledi doktorum. Ayrıca adetin 4. Günü de polip ameliyatı olacaktım. Fakat 3-4 gün geçti bende gelen giden yok. Doktoruma mesaj attım yarın kan testi yapalım dedi. Bende 5 TL lik bir test aldım testin sonucu negatif.. Resim ektedir. Negatif değil mi bir de siz bakar mısınız ?testin markası muna lab.. Çok acil yanıt verir misiniz lütfen ????????
Hayır bu fotoğrafı çektiğinde 5 dk oldu yada olmadı. Beklemedi yani evet idrar biraz taştı ama bu bir fark yaratır mı ki? Sen kontrast ile iyi oynuyorsun. Ben beceremiyorum. Bir yapıp gönderir misin ikinci çizgi gördüm sanki demişsin belki bende görürümtest çok bekledimi birde idrar çok tasmis sanki ben 2 .bir çizgi gördüm sanki ama emin degilim
testin negatifKızlar selam acil yardıma ihtiyacım var. Yumurtlama kontrollerimde bu ay ovuşasyon olmadığını söyledi doktorum. Ayrıca adetin 4. Günü de polip ameliyatı olacaktım. Fakat 3-4 gün geçti bende gelen giden yok. Doktoruma mesaj attım yarın kan testi yapalım dedi. Bende 5 TL lik bir test aldım testin sonucu negatif.. Resim ektedir. Negatif değil mi bir de siz bakar mısınız ?testin markası muna lab.. Çok acil yanıt verir misiniz lütfen ????????
Ben de negatif olarak gördüm. Hiç böyle gecikmezdi ona şaşırdım. Sana da kolay gelsintestin negatif
kolay gelsin...
Wc sıkıştığımda kasıklarım ağrıdı ve sık wc gidiyodum.göğüslerim ağrıyor.AnaPatron @elma_sekerim01 canım ilk belirtin neydi ve yumurtlamadan kaç gün sonra başladı merak ettim?
5 gün kala gözle görülmeyen çizgim çıkmıştı.kontrasıyla oynandıpında gözükmüştü.Canim çıkar mı gerçekten 6 gün var adete heyecanlandim bak :)
Kostratıyla Nasıl oymuyorsun5 gün kala gözle görülmeyen çizgim çıkmıştı.kontrasıyla oynandıpında gözükmüştü.
bilemiyorum belki ben görmek istediğim için belirtim var sanıyorum test yaptım çok erken ama bir umut işte,şaşı olacaktım bir gölge görüyorum sonra bakıyorum hiçbir şey yok,kafayı yiyeceüim.Benim de bat 23 nisan ve aynen dediğim şeyleri yaşıyorum fakat bende sıcak basması yok ayak üşümedi var aşırı derecede...akıntım yok kupkuruyum...Zaman da geçmek bilmiyor günüme kadar da test yapmak istemiyorum...bugün de hafif hafif baş dönmem oldu...
erken çok erkenArkadaşlar ovulasyon testine göre ve yaşadığım ağrılara göre 3 gün önce yumurtladım ve hala sol kasığımda ağrı devam ediyor. Yumurtlamadan sonra devam eden ağrı gebelik belirtisi olabilir mi?
Benimde bat 22 ..idrarda test yaptım negatif tabiki de meraktan hepsi bunların
bendensinizBenimde bat 24 nisan idrar testi yaptım negatif
Hehe aynı benbilemiyorum belki ben görmek istediğim için belirtim var sanıyorum test yaptım çok erken ama bir umut işte,şaşı olacaktım bir gölge görüyorum sonra bakıyorum hiçbir şey yok,kafayı yiyeceüim.
Ben bilmiyorum canım.yapan arkadaşlar var burdaKostratıyla Nasıl oymuyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?