Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Hayırlı olsun canım hamilesin çünkü normal de kan testinde 1-5 arası gebelik yoktur birde senin daha edete 1 haftan olmasına rağmen 8 çıkmışgözün aydı

2
gün sonra tekrar et.inşallah yükselir varsa 1 hafta önce değeri hem çıkmış hem de çok iyi

Benim testte referans araligi 0-10 arasindaydi 8 cikinca ben umutlandim ama doktor hemen negatif dedi.3 gun sonra yine test vercem ins olumlu sonuclanir.isteyen herkesin tez zamanda hayurlisiyla olsun insllah

Benim testte referans araligi 0-10 arasindaydi 8 cikinca ben umutlandim ama doktor hemen negatif dedi.3 gun sonra yine test vercem ins olumlu sonuclanir.isteyen herkesin tez zamanda hayurlisiyla olsun insllah
İlk defa duyuyorum referans aralığı 1-10arası yinede inşallah hamilesindi değerlerin katı katına artsın inşallah amin canım

ben bata 5 gun kala kan testi 8.85 di yani hamilelik var tebrikler

canım eğer manyamadıysam burada 2,çizgi var yanıltmayım ama bence var

Arkadaslar adetim 4 gun gecikti. Az once test yaptim silik de olsa ikinci cizgi cikti. Normal bakinca 2. Cizgi gozukuyor. Ama hic kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Sanki yarin adet olcam. Adet belirtileri var. Sistim sistim adet olsam rahatlarim hissi var. Bu normal mi bilmiyorum. Istahim normal mide bulantisi yok. Biraz hazimsizlik vardi gecen hafta. O da gecti.

O zaman hayırlı olsun..batmalarınız falan var mı kasıklarda .yoksa göbek altı şişkinlk mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…