- 3 Eylül 2015
- 696
- 279
- 23
- 43
Hayırlı olsun canım hamilesin çünkü normal de kan testinde 1-5 arası gebelik yoktur birde senin daha edete 1 haftan olmasına rağmen 8 çıkmışgözün aydıMrb hanimlar. Benim yumurtlama ayin 9undaydi o gun iliskiye girdik o hafta duzenli iliski yasadik. Ben gecen ay rahim testi yaptirdim ayrica.1 haftadir mide bulantiis ve bas donmesi vardi bugun dayanamadim 2 tane idrar testi aldim ikisinde de silik cizgi cikti.sonra kan testi vereyim dedim ama adetime 1 hafta var sonuc 8 cikti doktor gebelik yok dedi basta.sonra silik cizgileri soyleyince 3 gun sonra yine tahlil ver dedi.acaba var midir hamilelik deneyimi olanlar?
gün sonra tekrar et.inşallah yükselir varsa 1 hafta önce değeri hem çıkmış hem de çok iyiMrb hanimlar. Benim yumurtlama ayin 9undaydi o gun iliskiye girdik o hafta duzenli iliski yasadik. Ben gecen ay rahim testi yaptirdim ayrica.1 haftadir mide bulantiis ve bas donmesi vardi bugun dayanamadim 2 tane idrar testi aldim ikisinde de silik cizgi cikti.sonra kan testi vereyim dedim ama adetime 1 hafta var sonuc 8 cikti doktor gebelik yok dedi basta.sonra silik cizgileri soyleyince 3 gun sonra yine tahlil ver dedi.acaba var midir hamilelik deneyimi olanlar?
İlk defa duyuyorum referans aralığı 1-10arası yinede inşallah hamilesindi değerlerin katı katına artsın inşallah amin canımBenim testte referans araligi 0-10 arasindaydi 8 cikinca ben umutlandim ama doktor hemen negatif dedi.3 gun sonra yine test vercem ins olumlu sonuclanir.isteyen herkesin tez zamanda hayurlisiyla olsun insllah
ben bata 5 gun kala kan testi 8.85 di yani hamilelik var tebriklerMrb hanimlar. Benim yumurtlama ayin 9undaydi o gun iliskiye girdik o hafta duzenli iliski yasadik. Ben gecen ay rahim testi yaptirdim ayrica.1 haftadir mide bulantiis ve bas donmesi vardi bugun dayanamadim 2 tane idrar testi aldim ikisinde de silik cizgi cikti.sonra kan testi vereyim dedim ama adetime 1 hafta var sonuc 8 cikti doktor gebelik yok dedi basta.sonra silik cizgileri soyleyince 3 gun sonra yine tahlil ver dedi.acaba var midir hamilelik deneyimi olanlar?
canım eğer manyamadıysam burada 2,çizgi var yanıltmayım ama bence varKızlar selam acil yardıma ihtiyacım var. Yumurtlama kontrollerimde bu ay ovuşasyon olmadığını söyledi doktorum. Ayrıca adetin 4. Günü de polip ameliyatı olacaktım. Fakat 3-4 gün geçti bende gelen giden yok. Doktoruma mesaj attım yarın kan testi yapalım dedi. Bende 5 TL lik bir test aldım testin sonucu negatif.. Resim ektedir. Negatif değil mi bir de siz bakar mısınız ?testin markası muna lab.. Çok acil yanıt verir misiniz lütfen ????????
Bana da bak hanımkontrastçı geldi hanım
daha net şöyle parlamayan flashlı falan olsaBana da bak hanım
daha net şöyle parlamayan flashlı falan olsa
O zaman hayırlı olsun..batmalarınız falan var mı kasıklarda .yoksa göbek altı şişkinlk miArkadaslar adetim 4 gun gecikti. Az once test yaptim silik de olsa ikinci cizgi cikti. Normal bakinca 2. Cizgi gozukuyor. Ama hic kendimi hamile gibi hissetmiyorum. Sanki yarin adet olcam. Adet belirtileri var. Sistim sistim adet olsam rahatlarim hissi var. Bu normal mi bilmiyorum. Istahim normal mide bulantisi yok. Biraz hazimsizlik vardi gecen hafta. O da gecti.
sen hayalet çizgi gördün mü bunda
Benimde 26 27 si canım herkes öğrenince beklemek zor geliyo tabi ben aslında bu ay 11. Günümde yumurtladim ama erken belli olmaz heraldeKızlar bat 27 Nisan olan yok mu tek ben miyim bu kadar uzun bekleyecek olanhiç bu ay kadar zor geçmemişti farklı bi umutluyum bu ay bakalım nasip
Gördüm sanki yıksa hayal mi anlamadım ben ya peki sen :)sen hayalet çizgi gördün mü bunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?