- 14 Mayıs 2010
- 5.146
- 13.431
- 448
ya bende gördüm canım kontrastda da normalde de içim cız etti valla ama yarın yine yapGördüm sanki yıksa hayal mi anlamadım ben ya peki sen :)
Dun gece kasik agrisiyla uyandim ama normalde adetime yakin olurdu zaten ama umutlanip hayal kirikligina ugramak istemiyorum. Siskinlik de yok sadece adet oncesi belirtiler. Goguslerde hassasiyet fln.O zaman hayırlı olsun..batmalarınız falan var mı kasıklarda .yoksa göbek altı şişkinlk mi
Yaaaa limonya bende gördüm canım kontrastda da normalde de içim cız etti valla ama yarın yine yap
Bence hamilesin canım hayırlı olsun simdiden bende aynı durumdayım ama çok erken yaptirmistim testini ben cesaret edemiyorumMrb hanimlar. Benim yumurtlama ayin 9undaydi o gun iliskiye girdik o hafta duzenli iliski yasadik. Ben gecen ay rahim testi yaptirdim ayrica.1 haftadir mide bulantiis ve bas donmesi vardi bugun dayanamadim 2 tane idrar testi aldim ikisinde de silik cizgi cikti.sonra kan testi vereyim dedim ama adetime 1 hafta var sonuc 8 cikti doktor gebelik yok dedi basta.sonra silik cizgileri soyleyince 3 gun sonra yine tahlil ver dedi.acaba var midir hamilelik deneyimi olanlar?
Ben de gördüm sankicanım eğer manyamadıysam burada 2,çizgi var yanıltmayım ama bence var Eki Görüntüle 1816020
canım bak benimkide hayalet gibiydi öyleki kontrasta bile net göremedim bata 6 gün vardı ilk gördüğümde eşim güldü yok çizgi diye.. geçen ay ceyagem gördü pozitifi sonra kan negatif çıktı o yüzden yarın tekrar yap çok kaptırma .deli gibi bakıp duruyorum testine ben görüyorum ama üzülmenide istemem inşalah hamilesindir canım ama yarın mutlaka yap beni etiketle yine bakıyımYaaaa limonşuan kalbim Nasıl atıyor Bi bilsen.yarın Yapıcam yine atıcam sana kimseyle paylaşamıyorım hayal görüyorsun dicek diye eşim umutlandım
Bu testin adı ne acabacanım eğer manyamadıysam burada 2,çizgi var yanıltmayım ama bence var Eki Görüntüle 1816020
canım picmonkey yaz nete çıkan sayfaya editle resim yükle sonra solda exposure var oradan oynama yap eğer 2. çizgi varsa birşekilde gözüüküüyor yoksa asla 2.çizgi görmezsinBu testin adı ne acaba
sen yapınca yaz buraya olur muBu testin adı ne acaba
Amannn kontrastçııı canımmm kontrastçııııkontrastçı geldi hanım
Tebrikler canım hamilesinBu dah net
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?