Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

O zaman hayırlı olsun..batmalarınız falan var mı kasıklarda .yoksa göbek altı şişkinlk mi
Dun gece kasik agrisiyla uyandim ama normalde adetime yakin olurdu zaten ama umutlanip hayal kirikligina ugramak istemiyorum. Siskinlik de yok sadece adet oncesi belirtiler. Goguslerde hassasiyet fln.

Bence hamilesin canım hayırlı olsun simdiden bende aynı durumdayım ama çok erken yaptirmistim testini ben cesaret edemiyorum

Yaaaa limon şuan kalbim Nasıl atıyor Bi bilsen.yarın Yapıcam yine atıcam sana kimseyle paylaşamıyorım hayal görüyorsun dicek diye eşim umutlandım
canım bak benimkide hayalet gibiydi öyleki kontrasta bile net göremedim bata 6 gün vardı ilk gördüğümde eşim güldü yok çizgi diye.. geçen ay ceyagem gördü pozitifi sonra kan negatif çıktı o yüzden yarın tekrar yap çok kaptırma .deli gibi bakıp duruyorum testine ben görüyorum ama üzülmenide istemem inşalah hamilesindir canım ama yarın mutlaka yap beni etiketle yine bakıyım

Gunaydinlar topicte yine hamile haberleri var ne güzel. Hayirli olsun hamislere. Benim de dün adetim bitti bu sabah yumurta aki gibi akintim oldu yumurtladim mi yoksa kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…