Erken yumurtlayacak olabilirsin canım.bir hafta içinde.Gunaydinlar topicte yine hamile haberleri var ne güzel. Hayirli olsun hamislere. Benim de dün adetim bitti bu sabah yumurta aki gibi akintim oldu yumurtladim mi yoksa kizlar
Ayy insallah canim ya. Bugun yaptircam.Tebrikler canım hamilesinkan testi yaptır
Tebrikler canimm hamilesin:)))Bu dah net
Canım benim adet olacakmış gibi Karnım ağrıdı yumurtlamadan 1 hafta sonra ve sağ kasığım hep battı ben hsg ye yordum adet olmama 5 gün kala hiiç belirtim yoktu gerçi hoş şu an Da da var diyemem kasığım batıyor o kadar inşallah Rabbim sanada nasip etsin
Sagol canim beyaz seffaf akinti baska birseyin belirtisi degildir demiErken yumurtlayacak olabilirsin canım.bir hafta içinde.
Aynen canım yaa günlerim hep böyle geçiyo. Ya adete kaç gün kaldığını sayıyorum yada yumurtlamaya iyice psikopatA bağladımE bende 6 Mayıs canım daha yum. Dönemindeyim bide bu ay olcak mi telAsi yine vakit nasıl geçicek bilmiyorum
Ayy ağzından bal damlıyor canım yaa allah razı olsun keşke öyle olsa valla beklediğim gözümde olmaz inşallah bu ay yüzümüz güler dw yaz anneleri oluruz hepimizBence sn bu defa hamilesin kesin ondan buladar uzuyo canım ben seni kaç aydır takip ediyorum inşallah bu defa olmuştur
Aynen canım benimde hem 11 hemde 12. Günde ovulasyon testi çift çizgi gösterdi üst üste değerlendirdim tabiki ama tuttu mu bilmiyorum. Birde aksi gibi mantar hafif oldu bakalım haftasonu kanda çıkabilir diye ümit ediyorum veya testte. Burda bi çok arkadaşın adete 1 hafta kala idrar testinde çıktıBenimde 26 27 si canım herkes öğrenince beklemek zor geliyo tabi ben aslında bu ay 11. Günümde yumurtladim ama erken belli olmaz heralde
Senin yine 5 gün var benim 10 gün var brn öleyim o zamanBat 23 nisan yanlış hesaplamisim anam 5 gün var ya :) heyecan heyecan. .
Benimde öyle oldu hatta üst üste iki gün oldu sonra yatılı misafirim vardu olmadı nasip ya tel ilişkiden bile tutuyorYumurtlama dönemi de 2 kere ilişki oldu olur mu sizce
canim ben gec yumurtlamistim ya normalde benim de 24 25 gundu ama 1hafta gec yumurtlamistim dongu 32 gunu bulmustu ama ben 23. gun ogrenmistimGünaydınn kafama takılan birşey var.adet döngüm 24-25 gün.dün adet günümdü tabi ki olmadım
Soruma geleyim.
Adet döngüsü 28-30 gün olan bir kadın henüz gebe oldupunu öğrenmemiş olur.
3 haftalık hamileyim ama bebeğim dahamı büyüktür aklımda deli sorular
farketmez canim ben tok iciyordumBugun inofolic şase icmeye basliycam inşallah işe yarar ama aç karna mi yoksa tok karna mi icicembhchrk canim
Benim daha 2 günüm var şu anda belirtilerim bi anda yok olduBu belirtiler bende de mevcut :)) adetime 2 gün var suanki testler negatif ama bekleyip göreceğiz nasipse.
Teşekkür ederim kim06, 7 aydır uğraşıyoruz ve çok istiyoruz. İnsan herşeyden ümitleniyo artık her ne kadar kendimi engellemeye çalışsam daerken çok erken
Benim daha 2 günüm var şu anda belirtilerim bi anda yok olduSenin durum nedir canım?
Amin canım inşallahAyy ağzından bal damlıyor canım yaa allah razı olsun keşke öyle olsa valla beklediğim gözümde olmaz inşallah bu ay yüzümüz güler dw yaz anneleri oluruz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?