Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Günaydınn kafama takılan birşey var.adet döngüm 24-25 gün.dün adet günümdü tabi ki olmadım
Soruma geleyim.
Adet döngüsü 28-30 gün olan bir kadın henüz gebe oldupunu öğrenmemiş olur.
3 haftalık hamileyim ama bebeğim dahamı büyüktür aklımda deli sorular

akıntın felan oldumu canım hep öyle anlatırlar ya

Bugun inofolic şase icmeye basliycam inşallah işe yarar ama aç karna mi yoksa tok karna mi icicem bhchrk canim

Benimde 26 27 si canım herkes öğrenince beklemek zor geliyo tabi ben aslında bu ay 11. Günümde yumurtladim ama erken belli olmaz heralde
Aynen canım benimde hem 11 hemde 12. Günde ovulasyon testi çift çizgi gösterdi üst üste değerlendirdim tabiki ama tuttu mu bilmiyorum. Birde aksi gibi mantar hafif oldu bakalım haftasonu kanda çıkabilir diye ümit ediyorum veya testte. Burda bi çok arkadaşın adete 1 hafta kala idrar testinde çıktı

canim ben gec yumurtlamistim ya normalde benim de 24 25 gundu ama 1hafta gec yumurtlamistim dongu 32 gunu bulmustu ama ben 23. gun ogrenmistim )

Bugun inofolic şase icmeye basliycam inşallah işe yarar ama aç karna mi yoksa tok karna mi icicem bhchrk canim
farketmez canim ben tok iciyordum ) sifaa olsuuunn :)))

Benim daha 2 günüm var şu anda belirtilerim bi anda yok oldu Senin durum nedir canım?

bende test yaptım negatif adetim 2 gün geçti bende pko var, stres mi yaptım anlamadım progestronda dun olmam gerekirdi 8.gün bakalım allahtan ümit kesilmez tatlım inş bebişlerimiz bizimledir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…