- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
Bende rüyamda adet oldugumu gôrdüm dün gece uyandım lavoboya gidecektim anladım rüya oldugunu insallah tam tersi cıkar :) geceleri acayip bel agrım oluyor adetime 4 gün var insallah bebistendir.kızlar rüyamda pembe kanamam oldu azıcık ardından düşük yaptım bembeyaz yumurtalarımın arasında 3 tane kese varmış bebeklerin kalbi pıt pıt atıyordu elime aldım bebekleri nası kurtarırım diye düşünüyordum
neden düşürdüğüme gelince teröristler beni görecek öldürecek diye korktum.hamile oduğumu öğrenmeden önce 3 adet kan pıhtısı görmüştüm .üçüze taktım galiba
Hamile olan arkadaşlar sizdende beyaz akintigeldimi
Bende yükleyemiyorum canım sanırım boyutu fazla geliyor .Ben neden dosya yukleyemiorum hata verio
Bende rüyamda adet oldugumu gôrdüm dün gece uyandım lavoboya gidecektim anladım rüya oldugunu insallah tam tersi cıkar :) geceleri acayip bel agrım oluyor adetime 4 gün var insallah bebistendir.
Ben rüya yorumuna bakmadım canım adetime 4 gün var ve duysusallıgım simdiden basladı benimde bilincaltı psikolojik olabilirKızlar bende bu ay 1 kez ve dün aksam 2 kez olmak üzere adet olduğumu gördüm rüya tabirlerine baktım, kız cocuk diyor da daha ben hamile olup olmadığımı bile bilmiyorum ya da cok taktığımdan bilinçaltı rüyası da olabilir. Testlerim negatif adetim geçeli 2 gun oldu henüz kanda vermedim Allah büyük bakalım.
Ben neden dosya yukleyemiorum hata verio
İnşallah canım inşşallahbende test yaptım negatif adetim 2 gün geçti bende pko var, stres mi yaptım anlamadım progestronda dun olmam gerekirdi 8.gün bakalım allahtan ümit kesilmez tatlım inş bebişlerimiz bizimledir
Ben rüya yorumuna bakmadım canım adetime 4 gün var ve duysusallıgım simdiden basladı benimde bilincaltı psikolojik olabilir
İnşallah canım inşşallah
Valla benim de aynı o geçen haftaki bel karın ağrısından eser yok.. Zaten dün de test yaptım negatif.. 2 günüm var ama umudum pek yok gibiinşallah güzel haberler veririz birbirimize bu ay umudum yok aslında ama işte küçük bir umut.
Sağolun ben hala şaşkınım yrn kan testi yaptırmam geerek dimi
Predictor early yazıyor erken gebelik testi Allah herkese nasip etsin
Valla benim de aynı o geçen haftaki bel karın ağrısından eser yok.. Zaten dün de test yaptım negatif.. 2 günüm var ama umudum pek yok gibihayırlısı neyse o olsun canım hakımızda
İnsallah canım ya bende adetimin gecmesini bekleyecegim hemen test yapiyorum sonra negatif grüp adet oluyorum ardindan artik yapmyaagm.bende kendimi duygusal hissediyorum hoş adet öncesi bende olur da, uff bilemedim kan verip negatifi de görmek istemiyorum, dileğim idrar da çift yada silik bir cizgi görüp dr e gitmek yada adetim gelsin artık ikisi de buyuk stres benim içinHakkımızda hayırlısı inş.
Cnm kasık ağrım her aykinden farklıydı. Böyle aşırı bir kramp hissi vardı ve genelde alt kasıklarım çok ağrıdı. Göğüslerde dolgunluk oluştu birde hafiften koşunca ağrısı hissediliyordu. Benim göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı her ay oluyordu onun için pek umursamadım. Bir de sabahları iştah artışım oldu canım hep poğaça börek istemeye başladı. Ben bunları yaşadım. Hsg ye gelince doktor bana çok temiz rahatlıkla sıvı geçti dedi ama ben geçerken zorlanışını hissettim. Sanki ikisi de böyle zoraki aćıldılar net bi şekilde hissettim. İnş sende bu ay aynı şekilde hsg faydasını görürsün cnmBulem arkadaşım hamilesin sanırım hayırlı olsun ben de bu ay rahim filmi çektirdim kasıkların baya bi sertleştirilmiş ama gogusleri yine yanlardan aciyo yanlardan açılınca adet oluyorum genelde bilemedim sen neler yaşadın bi yazarsan bizlere de ümit olsun bu arada adeti më 9 gün kaldi
Amin inşallah gunde bir yeterlidir galiba pko yok cunku kendim alınca sorular sorularcanim ben gec yumurtlamistim ya normalde benim de 24 25 gundu ama 1hafta gec yumurtlamistim dongu 32 gunu bulmustu ama ben 23. gun ogrenmistim)
farketmez canim ben tok iciyordum) sifaa olsuuunn :)))
Bence de vermelisin çünkü kalçaya inen ağrı gebelik belirtisi diye biliyorum canım.. Hakkında hayırlısı olsunbenim bel ağrım yaklaşık 10 gundur devam ediyor işin garibi şimdi ağrı kalçalarıma indi çöeldikçe felam kasık ağrım da oluyor artık adet olacağım diye mi yoksa başka bişi mi çözemedimneyse bugun nöbete gideğim yarın bir gebelik testi vereyim de içim rahatlasın :)
Bence de vermelisin çünkü kalçaya inen ağrı gebelik belirtisi diye biliyorum canım.. Hakkında hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?