Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

kızlar ben hamilelik takvimi yapmak istiyorum değerim 19.25 bi haftalık demiş doktor doğacağı tarih ne Zaman oluyo
Ocak olur sanırım cnm.bir haftalık nsl belli oldu ki adetin geçince en az üç veya dört haftalık dye hesaplnyo bnm bildiğim adet gecikmn oldu mu senn

canım ilişkiden yaklaşık 5-10 içerisinde bebek rahme tutunur ve tutunmadan itibaren beta hcg önce kanda yükselir sonra idrarda benim de çok bel ağrım olmuştu inşallah bebiştendir :)) ne kadar var adetine?

canım ilişkiden yaklaşık 5-10 içerisinde bebek rahme tutunur ve tutunmadan itibaren beta hcg önce kanda yükselir sonra idrarda benim de çok bel ağrım olmuştu inşallah bebiştendir :)) ne kadar var adetine?
Benim de adetime 4 gün var geceleri cok bel agrim oluyor adete 10 gün kala camur gibi akintim geldi hala da kahverengi akintim geliyor insallah rahim de yara falan yoktur rabbim bebegine kavustursun canım seni de sglikli sihhatli

Benim de adetime 4 gün var geceleri cok bel agrim oluyor adete 10 gün kala camur gibi akintim geldi hala da kahverengi akintim geliyor insallah rahim de yara falan yoktur rabbim bebegine kavustursun canım seni de sglikli sihhatli
canım sanırım yerleşme kanaması :)) test yapmadın mı hiç?? ne duruyorsuunnn :))

arkadaslar merhaba bugunle bırlıkte adetıme 6 gun kaldı ama suan da sol tarafım boşluk kısmı cok ağrıyor bellim değil suan da ıs yerındeyım oturamıyorum sağımda hc br sey yk acaba hamılemıyımdır

canım gecen ay 27 sinde oldum adet 28 günde falan bir oluyorum bu ay 25 26 si gibi olurum ben vajınısmustum bır senelik evliyiz yenı yenı tam anlamıyla ilişkiye girebildim 5.ilişkimiz falan cok kayganlaştırıcı kullanıyoruz yoksa ilişkiye giremiyorum desem yeridir inşallah vardır canım belkı ayıp olucak ama 8 inde 14 ünde ve dün birlikte olduk ama dün çok temizlik yaptığımdanmı yada belirtimi bacaklarımın kasılma ve ağrısından hiç yürüyemiyorum desem yeridir

Yapmadım canım yapmak istemiyorum her ay hüsran yasıyorum cünkü varsa da adetim gecikince yapicam insallah dedigin gibidr de hamileyimdir :),
ben senin yerinde olsam hemen test alıp yapardım :)))

hesapladığıma göre canım bu ayın 10u 11 gibi yumurtlamışsın.. spermler ortalama 3 gün yaşar.. belki 8inde olan ilişkiden sperm kaldıysa yumurtana denk gelmiştir beklenen adet tarihinden 14 gün önce yumurtlarsın genelde.. o günler ilişkiye zorlarsan kendini denk gelme olasılığı yüksek hamilelik şüphen varsa kendini çok yormamalısın ama.. kayganlaştırıcılardan bazıları sperm öldürücü etkiye sahip diye biliyorum bi doktoruna danışsan iyi olur bence.. perşembe cuma gibi test yapabilirsin kırmızılar gelmedikçe her zaman umut vardır güzel haberlerini bekliyoruz

Kanıma girme kız :) yapmam eger gebelik varsa adetim gecsin oyle yaparım hüsran yasamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…