- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
Umutlandırma beni canım ya psikolojik bence hersy :)oy oy hamilelik belirtileriiii :))
sen bilirsin :)Kanıma girme kız :) yapmam eger gebelik varsa adetim gecsin oyle yaparım hüsran yasamak istemiyorum
Daha 4 gün var adete test yapsam da cıkmaz ki :)sen bilirsin :)
Mrb hanimlar. Benim yumurtlama ayin 9undaydi o gun iliskiye girdik o hafta duzenli iliski yasadik. Ben gecen ay rahim testi yaptirdim ayrica.1 haftadir mide bulantiis ve bas donmesi vardi bugun dayanamadim 2 tane idrar testi aldim ikisinde de silik cizgi cikti.sonra kan testi vereyim dedim ama adetime 1 hafta var sonuc 8 cikti doktor gebelik yok dedi basta.sonra silik cizgileri soyleyince 3 gun sonra yine tahlil ver dedi.acaba var midir hamilelik deneyimi olanlar?
benim 4 gün kala çıkmıştı :)Daha 4 gün var adete test yapsam da cıkmaz ki :)
Senin kaç gün var bat a?
ben senin yerinde olsam hemen test alıp yapardım :)))
hesapladığıma göre canım bu ayın 10u 11 gibi yumurtlamışsın.. spermler ortalama 3 gün yaşar.. belki 8inde olan ilişkiden sperm kaldıysa yumurtana denk gelmiştirbeklenen adet tarihinden 14 gün önce yumurtlarsın genelde.. o günler ilişkiye zorlarsan kendini denk gelme olasılığı yüksek hamilelik şüphen varsa kendini çok yormamalısın ama.. kayganlaştırıcılardan bazıları sperm öldürücü etkiye sahip diye biliyorum bi doktoruna danışsan iyi olur bence.. perşembe cuma gibi test yapabilirsin kırmızılar gelmedikçe her zaman umut vardır güzel haberlerini bekliyoruz
benim 4 gün kala çıkmıştı :)
Belirtilerin neydi peki :) normal gebelik.testimiydi?benim 4 gün kala çıkmıştı :)
Oldu Can'ım ya acil doktoru öyle demiş eşime çıkan değer e göre anlamamış yani 19.25çıkmış hafta sonu tekrar baktırcamOcak olur sanırım cnm.bir haftalık nsl belli oldu ki adetin geçince en az üç veya dört haftalık dye hesaplnyo bnm bildiğim adet gecikmn oldu mu senn
Kızlar kan tahlili yaptırdım bugün adet günüm hcg 155.7 ćıktı. Değer nasıl yorumlayabilir misiniz
inşallah canım ağzından bal damlıyor hadi hayırlısı inşallah rabbim yavrunu sağ salim kucağına almayı nasıp etsin sağlıcakla işallah canım
çok sağol canım benim Rabb im sana nasip etsin inşallah en yakın zamanda :) idrarda çıktı canım ondan 2 gün önce de kanda 3.2 çıkmıştı şüpheli gebelik dedi doktor sonra işte idrarda çıktı :))kandamı idrardamı canım
şüpheli ilişkiden sonra göğüs uçlarım çok acıdı yandı böyle.. sonra belim ve kasıklarım çok ağrımıştı bi de uyku halim çoktu halsizdim.. bi de hamile gibi hissediyordum kendimi :))Belirtilerin neydi peki :) normal gebelik.testimiydi?
gayet güzel hayırlı olsun canım :))Kızlar kan tahlili yaptırdım bugün adet günüm hcg 155.7 ćıktı. Değer nasıl yorumlayabilir misiniz
Òzelde yaptırdım cnm daha yeni olduğu için doktora sadece ne zaman geleyim diye sordum o da bakalım öğleden sonra dedi ama benim işim vardı beklemedim. Hem görünsün istiyorum bugün daha adetimin 1. Günü olacaktı normaldedoktor ne dedi cnm nerde yaptırdın
Teşekkürler cnmçok sağol canım benim Rabb im sana nasip etsin inşallah en yakın zamanda :) idrarda çıktı canım ondan 2 gün önce de kanda 3.2 çıkmıştı şüpheli gebelik dedi doktor sonra işte idrarda çıktı :))
şüpheli ilişkiden sonra göğüs uçlarım çok acıdı yandı böyle.. sonra belim ve kasıklarım çok ağrımıştı bi de uyku halim çoktu halsizdim.. bi de hamile gibi hissediyordum kendimi :))
gayet güzel hayırlı olsun canım :))
İnsallah hamileyimdir canım ya cok dua et bizlereçok sağol canım benim Rabb im sana nasip etsin inşallah en yakın zamanda :) idrarda çıktı canım ondan 2 gün önce de kanda 3.2 çıkmıştı şüpheli gebelik dedi doktor sonra işte idrarda çıktı :))
şüpheli ilişkiden sonra göğüs uçlarım çok acıdı yandı böyle.. sonra belim ve kasıklarım çok ağrımıştı bi de uyku halim çoktu halsizdim.. bi de hamile gibi hissediyordum kendimi :))
gayet güzel hayırlı olsun canım :))
inşallah canımmm Rabb im isteyen herkese tez zamanda bebişleerr versin çifter çifteerrr :))İnsallah hamileyimdir canım ya cok dua et bizlere
Òzelde yaptırdım cnm daha yeni olduğu için doktora sadece ne zaman geleyim diye sordum o da bakalım öğleden sonra dedi ama benim işim vardı beklemedim. Hem görünsün istiyorum bugün daha adetimin 1. Günü olacaktı normalde
Ayyy insallah insallahh :)inşallah canımmm Rabb im isteyen herkese tez zamanda bebişleerr versin çifter çifteerrr :))
Hamilesn cnmKızlar kan tahlili yaptırdım bugün adet günüm hcg 155.7 ćıktı. Değer nasıl yorumlayabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?