Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Benim de yumurtlamam 9 undaydı mide bulantısı baş dönmesi bende de var ve şu an bana umut oldunuz gidip test alsam mı diye düşündüm bende çok normal değer düşük çünkü daha yeni...inşallah artarak şimdiki tutunur size meleğiniz..peki başka belirtileriniz var mı?

inşallah canım ağzından bal damlıyor hadi hayırlısı inşallah rabbim yavrunu sağ salim kucağına almayı nasıp etsin sağlıcakla işallah canım

Ocak olur sanırım cnm.bir haftalık nsl belli oldu ki adetin geçince en az üç veya dört haftalık dye hesaplnyo bnm bildiğim adet gecikmn oldu mu senn
Oldu Can'ım ya acil doktoru öyle demiş eşime çıkan değer e göre anlamamış yani 19.25çıkmış hafta sonu tekrar baktırcam

inşallah canım ağzından bal damlıyor hadi hayırlısı inşallah rabbim yavrunu sağ salim kucağına almayı nasıp etsin sağlıcakla işallah canım

kandamı idrardamı canım
çok sağol canım benim Rabb im sana nasip etsin inşallah en yakın zamanda :) idrarda çıktı canım ondan 2 gün önce de kanda 3.2 çıkmıştı şüpheli gebelik dedi doktor sonra işte idrarda çıktı :))

Belirtilerin neydi peki :) normal gebelik.testimiydi?
şüpheli ilişkiden sonra göğüs uçlarım çok acıdı yandı böyle.. sonra belim ve kasıklarım çok ağrımıştı bi de uyku halim çoktu halsizdim.. bi de hamile gibi hissediyordum kendimi :))

Kızlar kan tahlili yaptırdım bugün adet günüm hcg 155.7 ćıktı. Değer nasıl yorumlayabilir misiniz
gayet güzel hayırlı olsun canım :))

Teşekkürler cnm

İnsallah hamileyimdir canım ya cok dua et bizlere

Bende çok rahatsızım bügün ama daha adetime bir hafta var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…