Benim de 4 gün var bata adet olacakmism gibi agrilarım var sol tarafimda batma var cok halsizim havalardandir belki de ya da psikolojik insallah ikimizde hamileyizdir canım ..Testi pozitif cikan tum arkadaslarimi tebrik ediyorum, Allah saglikla bebislerinizi kucaginiza almanizi nasip etsin ve benim gibi dort gozle bekleyen herkesede en kisa zamanda nasip etsin:) simdi sizlere bisey sormak istiyorum, benim 3 gun var bata ve mens agrisi gibi karnimin alt kisminda asiri bi agri var ama mens oldum diye wc ye gidecegim kadar supheli bi agri. Gebelik belirtilerinizde boyle bi durum yasayan var mi yoksa mens olacagim yoksa genee
10 gündür gelen kahverengi akintim var belki de rahim de yara vardır adet olayim gidecem doktoraTesti pozitif cikan tum arkadaslarimi tebrik ediyorum, Allah saglikla bebislerinizi kucaginiza almanizi nasip etsin ve benim gibi dort gozle bekleyen herkesede en kisa zamanda nasip etsin:) simdi sizlere bisey sormak istiyorum, benim 3 gun var bata ve mens agrisi gibi karnimin alt kisminda asiri bi agri var ama mens oldum diye wc ye gidecegim kadar supheli bi agri. Gebelik belirtilerinizde boyle bi durum yasayan var mi yoksa mens olacagim yoksa genee
Tutunma lekesi on gün sürmz cnm bi doktra git derim10 gündür gelen kahverengi akintim var belki de rahim de yara vardır adet olayim gidecem doktora
Ondan önce de camur gibi akıntı geldi misket kadar falan 4 gün sonra adet olucam canım yumurta takibi icin randevu alicam o zaman söylerim doktoraTutunma lekesi on gün sürmz cnm bi doktra git derim
Var cnm silik de olsa belli çift çizgi hadi hayırlısı bklmBu sabah aldigim idrar ornegi ile tekrar test yaptim bugun gecikmemin sanirim 4.günü
Sizce varmi birsey?
Bnm de bugünle berber üç günm kaldı hiç test yapmadımVar cnm silik de olsa belli çift çizgi hadi hayırlısı bklm
Yarin sabah tekrar mi yapsam acaba?Var cnm silik de olsa belli çift çizgi hadi hayırlısı bklm
Yarin sabah dene derdim ama erkense cikmiyor bazenBnm de bugünle berber üç günm kaldı hiç test yapmadım
Benim de 4 gün var bata adet olacakmism gibi agrilarım var sol tarafimda batma var cok halsizim havalardandir belki de ya da psikolojik insallah ikimizde hamileyizdir canım ..
Inslhhh cnm yaa:) keske havalarin isinmasiyla bekleyen herkes hamile olsa, yumurta takibi, bat hesabi yapma dertleri bitse keskee:)Benim de 4 gün var bata adet olacakmism gibi agrilarım var sol tarafimda batma var cok halsizim havalardandir belki de ya da psikolojik insallah ikimizde hamileyizdir canım ..
hamilesin tebriklerBu sabah aldigim idrar ornegi ile tekrar test yaptim bugun gecikmemin sanirim 4.günü
Sizce varmi birsey?
Var canım cok belli hayırlısı olsun kan testi yaptır benceBu sabah aldigim idrar ornegi ile tekrar test yaptim bugun gecikmemin sanirim 4.günü
Sizce varmi birsey?
İnsallah insallah rabbim büyük elbet bir gün bizim yüzümüzü güldürecek insallah ..Inslhhh cnm yaa:) keske havalarin isinmasiyla bekleyen herkes hamile olsa, yumurta takibi, bat hesabi yapma dertleri bitse keskee:)
Teşekkür ederim :) emin olamıyorum gerci hala regl olacakmisim gibi agrilarim var.hamilesin tebrikler
Bugun gidecektim aslinda ama kizim cok hasta.yarin da dinlenir evde ancak o okuldayken gidebilirim hastaneye.Var canım cok belli hayırlısı olsun kan testi yaptır bence
kontrasa gerek yok ki net olarak 2.çzigi var .adet olacakmış gibi hissetmeler olur merak etme bende de .hayırlısı olsun canımTeşekkür ederim :) emin olamıyorum gerci hala regl olacakmisim gibi agrilarim var.
Hayirlisi insallah.
Kontras ta yapamadim nasil yapiliyor bilemiyorum
Tabbbkkkiii var hamilesin Gözünaydın ;(Bu sabah aldigim idrar ornegi ile tekrar test yaptim bugun gecikmemin sanirim 4.günü
Sizce varmi birsey?
Canım az önce yanlış sembol kullandımBu sabah aldigim idrar ornegi ile tekrar test yaptim bugun gecikmemin sanirim 4.günü
Sizce varmi birsey?
Cok teşekkür ederimkontrasa gerek yok ki net olarak 2.çzigi var .adet olacakmış gibi hissetmeler olur merak etme bende de .hayırlısı olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?