Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Testi pozitif cikan tum arkadaslarimi tebrik ediyorum, Allah saglikla bebislerinizi kucaginiza almanizi nasip etsin ve benim gibi dort gozle bekleyen herkesede en kisa zamanda nasip etsin:) simdi sizlere bisey sormak istiyorum, benim 3 gun var bata ve mens agrisi gibi karnimin alt kisminda asiri bi agri var ama mens oldum diye wc ye gidecegim kadar supheli bi agri. Gebelik belirtilerinizde boyle bi durum yasayan var mi yoksa mens olacagim yoksa genee

Benim de 4 gün var bata adet olacakmism gibi agrilarım var sol tarafimda batma var cok halsizim havalardandir belki de ya da psikolojik insallah ikimizde hamileyizdir canım ..

10 gündür gelen kahverengi akintim var belki de rahim de yara vardır adet olayim gidecem doktora

Benim de 4 gün var bata adet olacakmism gibi agrilarım var sol tarafimda batma var cok halsizim havalardandir belki de ya da psikolojik insallah ikimizde hamileyizdir canım ..
Inslhhh cnm yaa:) keske havalarin isinmasiyla bekleyen herkes hamile olsa, yumurta takibi, bat hesabi yapma dertleri bitse keskee:)

Teşekkür ederim :) emin olamıyorum gerci hala regl olacakmisim gibi agrilarim var.
Hayirlisi insallah.
Kontras ta yapamadim nasil yapiliyor bilemiyorum
kontrasa gerek yok ki net olarak 2.çzigi var .adet olacakmış gibi hissetmeler olur merak etme bende de .hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…