Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Canım teşekkür ederim sanki benim kasiklarim taş gibi gogusleri şişti ama ağrısı bi değişik farklı gibi tüpler benimde açıldı ama biliyorum ki 8 gün kaldı bakalım beklemek çok zormuş

selam kızlar nasılsınız?
benim şekerim 112 çıkmıştı söylemiştim sonuçla gittik doktora çok ilgisiz bir doktorum var değiştircem zaten bugün emin oldum tavrından,dahiliyeye gidin dedi gittik 3 tık üstünde 74 ile 109 olması gereken 112 neymiş şeker yüklemesi yapalım diyor bir sinirim bozuldu stres yaptım tokluk için kan ver sonra diyetisyene git dedi anlıcağınız hem stres oldum hem de hastaneyi memnun ettim maddi açıdan geldim az önce tokluk sonucum çıkmış baktım 70-200 arası olması gereken 140 çıkmış tokluk şekerim bişeyim yok ya para tuzağı valla parayı da geçtim yok şeker yüklemesi miş diyetisyenmiş diyetisyen desen 1 kağıt verdi başka hiçbişey yok ee ben zaten diyet yapan biriydim hepsini biliyorum özeller böyle maalesef yaptırmıcam şeker yüklemesi de,tokluk da aşırı bişey çıksaydı belki ama hasta olmayan insanı zorla hasta etcekler o hesap yani..

Sakin canım :) Bebişi de strese sokma böyle doktor için.. bazı doktor çok ilgisiz.. bende o sebepten çok değiştirmişimdir.. devlete gitmedim hep özele gittim ve memnun kaldığım doktorum var :) o doktorla alakalı biraz da.. şekerinin iyi çıkmasına sevindim.. tokluk olarak normal görünüyor.. sen başka bir hastanede başka bir doktor seç ve onunla devam et.. burda olsan önereceğim doktor var ama farklı şehirlerdeyiz :)

ben kan sonuçlarım için devleti muayene için özeli kullanıcam valla özel olunca malesef böyle canım devlet hastanesi evime 10 dk özelde yakın ikisyle beraber yürüteceğim ben hamileliği

birde sinirlenme üzülme canım benim

sağol canım benim,aynı hastanede başka doktora gidicem elim mahkum canım bana çok yakın burası ,bende iyi çıkmasına çok sevindim şeker yok çünkü bende budklandırdılar beni gereksiz strese soktu doktorum olacak yeni hamileyim biliyor biraz insan psikolojisine göre de hareket edilmeli diye düşünüyorum

Ozel hastaneler cidden para tuzagi.
Cok sevindim sekerinin normal cikmasina.insallah iyi bir dr bulursun kendine

ah canım bazı doktorlar böyle maalesef.. insan psikolojisinden anlamadığı gibi insanların canını yakmayı çok seviyorlar.. bana hep sende pco var hamile kalamazsın yaşamayı öğren bununla vs. diyen çok oldu ama ben pcodan kurtuldum çünkü sadece kistti bendekiler... yani insanın moralini bozmayı çok seviyorlar. 3 sene önce bebek istediğim için gitmiştim bende sonra moralimi bi bozdular bebekte istemedim taa ki bu seneye kadar :) ya çok etkiliyor doktorlar... ben bir ara tekrar anne olamayacağımı bile düşünmüştüm.. ama sonra inancımı değiştirdim 1 kere hamile kaldıysam 2. neden olamasın diye düşündüm... çok takma doktorların dediklerini.. korkutmakta can sıkmakta üstüne yok çoğunun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…