Bu sabah aldigim idrar ornegi ile tekrar test yaptim bugun gecikmemin sanirim 4.günü
Sizce varmi birsey?
Canım teşekkür ederim sanki benim kasiklarim taş gibi gogusleri şişti ama ağrısı bi değişik farklı gibi tüpler benimde açıldı ama biliyorum ki 8 gün kaldı bakalım beklemek çok zormuşCnm kasık ağrım her aykinden farklıydı. Böyle aşırı bir kramp hissi vardı ve genelde alt kasıklarım çok ağrıdı. Göğüslerde dolgunluk oluştu birde hafiften koşunca ağrısı hissediliyordu. Benim göğüs hassasiyeti ve kasık ağrısı her ay oluyordu onun için pek umursamadım. Bir de sabahları iştah artışım oldu canım hep poğaça börek istemeye başladı. Ben bunları yaşadım. Hsg ye gelince doktor bana çok temiz rahatlıkla sıvı geçti dedi ama ben geçerken zorlanışını hissettim. Sanki ikisi de böyle zoraki aćıldılar net bi şekilde hissettim. İnş sende bu ay aynı şekilde hsg faydasını görürsün cnm
benim 6 gün kala çıktı sen bilirsin test bolsa yap çıkmazsa da üzülme regl olana kadar ümidini yitirmeAdetime bir hafta var test yapsam cıkarmı canlar
Beta hcg idrara düştüyse çıkar burda bazı arkadaşların da bi hafta öncesinde çıktıAdetime bir hafta var test yapsam cıkarmı canlar
benim 6 gün kala çıktı sen bilirsin test bolsa yap çıkmazsa da üzülme regl olana kadar ümidini yitirme
Beta hcg idrara düştüyse çıkar burda bazı arkadaşların da bi hafta öncesinde çıktı
ben netten 100 adet toplu labaquik test almıştım strip olanından. ovu testimde o markaydı 100 adette ovu almıştımAllah razı olsun hangi marka dan aldın yaptın
Ne güzel cnm bende alayımben netten 100 adet toplu labaquik test almıştım strip olanından. ovu testimde o markaydı 100 adette ovu almıştım
Teşekkür ederimHayırlısı olsun cnm bende görebilsem keşke o cizgiyi
Teşekkür ederim
Sende görürsün en kisa zamanda insallah
selam kızlar nasılsınız?
benim şekerim 112 çıkmıştı söylemiştim sonuçla gittik doktora çok ilgisiz bir doktorum var değiştircem zaten bugün emin oldum tavrından,dahiliyeye gidin dedi gittik 3 tık üstünde 74 ile 109 olması gereken 112 neymiş şeker yüklemesi yapalım diyor bir sinirim bozuldu stres yaptım tokluk için kan ver sonra diyetisyene git dedi anlıcağınız hem stres oldum hem de hastaneyi memnun ettim maddi açıdan geldim az önce tokluk sonucum çıkmış baktım 70-200 arası olması gereken 140 çıkmış tokluk şekerim bişeyim yok ya para tuzağı valla parayı da geçtim yok şeker yüklemesi miş diyetisyenmiş diyetisyen desen 1 kağıt verdi başka hiçbişey yok ee ben zaten diyet yapan biriydim hepsini biliyorum özeller böyle maalesef yaptırmıcam şeker yüklemesi de,tokluk da aşırı bişey çıksaydı belki ama hasta olmayan insanı zorla hasta etcekler o hesap yani..
ben kan sonuçlarım için devleti muayene için özeli kullanıcam valla özel olunca malesef böyle canım devlet hastanesi evime 10 dk özelde yakın ikisyle beraber yürüteceğim ben hamileliğiselam kızlar nasılsınız?
benim şekerim 112 çıkmıştı söylemiştim sonuçla gittik doktora çok ilgisiz bir doktorum var değiştircem zaten bugün emin oldum tavrından,dahiliyeye gidin dedi gittik 3 tık üstünde 74 ile 109 olması gereken 112 neymiş şeker yüklemesi yapalım diyor bir sinirim bozuldu stres yaptım tokluk için kan ver sonra diyetisyene git dedi anlıcağınız hem stres oldum hem de hastaneyi memnun ettim maddi açıdan geldim az önce tokluk sonucum çıkmış baktım 70-200 arası olması gereken 140 çıkmış tokluk şekerim bişeyim yok ya para tuzağı valla parayı da geçtim yok şeker yüklemesi miş diyetisyenmiş diyetisyen desen 1 kağıt verdi başka hiçbişey yok ee ben zaten diyet yapan biriydim hepsini biliyorum özeller böyle maalesef yaptırmıcam şeker yüklemesi de,tokluk da aşırı bişey çıksaydı belki ama hasta olmayan insanı zorla hasta etcekler o hesap yani..
birde sinirlenme üzülme canım benimselam kızlar nasılsınız?
sağol canım benim,aynı hastanede başka doktora gidicem elim mahkum canım bana çok yakın burası ,bende iyi çıkmasına çok sevindim şeker yok çünkü bende budklandırdılar beni gereksiz strese soktu doktorum olacak yeni hamileyim biliyor biraz insan psikolojisine göre de hareket edilmeli diye düşünüyorumSakin canım :) Bebişi de strese sokma böyle doktor için.. bazı doktor çok ilgisiz.. bende o sebepten çok değiştirmişimdir.. devlete gitmedim hep özele gittim ve memnun kaldığım doktorum var :) o doktorla alakalı biraz da.. şekerinin iyi çıkmasına sevindim.. tokluk olarak normal görünüyor.. sen başka bir hastanede başka bir doktor seç ve onunla devam et.. burda olsan önereceğim doktor var ama farklı şehirlerdeyiz :)
sağol canım benim :)birde sinirlenme üzülme canım benim
selam kızlar nasılsınız?
sağol canım benim,aynı hastanede başka doktora gidicem elim mahkum canım bana çok yakın burası ,bende iyi çıkmasına çok sevindim şeker yok çünkü bende budklandırdılar beni gereksiz strese soktu doktorum olacak yeni hamileyim biliyor biraz insan psikolojisine göre de hareket edilmeli diye düşünüyorum
inşallah canım çok teşekkür ederimOzel hastaneler cidden para tuzagi.
Cok sevindim sekerinin normal cikmasina.insallah iyi bir dr bulursun kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?