Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

aynen canım desteğin için teşekkür ederim
başka doktorla devam edicem bakalım araştırayım izmir egepol e gideniniz var mı arkadaşlar ?

Cnm sen ilk idrarnda mı yaptn testi bnde şimdi yeni aldm geldm yapsam mı ne dersn
Evet ilk idrarla yaptim çünkü gecikme daha cok yeni
Gün ici idrariyla cikmasi daha zor diye biliyorum.
Hatta sabah aldim örneği plastik kaba agzini kapadim.sonradan gittim eczaneye test aldim yaptim.
Bence az daha dayan sabah yap.
Gününe daha var degil mi?

Oldu Can'ım ya acil doktoru öyle demiş eşime çıkan değer e göre anlamamış yani 19.25çıkmış hafta sonu tekrar baktırcam

Kızlar kan tahlili yaptırdım bugün adet günüm hcg 155.7 ćıktı. Değer nasıl yorumlayabilir misiniz

Bu sabah aldigim idrar ornegi ile tekrar test yaptim bugun gecikmemin sanirim 4.günü
Sizce varmi birsey?
hepinize hayırlı olsun darısı başımıza

canım dr u hiç kafana takma.24. hafta yükleme yapılacak şimdi ypma 112 çok bir değer değil ama sınırda.kanı ölçen cihaza,kanın beklemesine ,ortamdaki ısıya göre sonuç değişiklik gösterir,3 aşağı 5 yukarı çıkabilir.sen dikkat et yediklerine yeter boşunu strese girip üzülme.Bebeğimizi rahatsız etmek istemeyiz değil mi?

aynen canım desteğin için teşekkür ederim
başka doktorla devam edicem bakalım araştırayım izmir egepol e gideniniz var mı arkadaşlar ?
Netten arastirsan de.isimlerini tek tek yazip?
Ben ilk doğumumda öyle bulmustum tüm yorumlari okumuştum.
Cokta memnun kalmistim dr.umdan

Bazı arkadaşlar iyice sıkışın bi dört saat fln snra yapın testi dyo kafm karştı inn ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…