- 24 Mart 2016
- 324
- 197
- 53
- 51
Teşekkür ederim :) emin olamıyorum gerci hala regl olacakmisim gibi agrilarim var.
Hayirlisi insallah.
Kontras ta yapamadim nasil yapiliyor bilemiyorum
aynen canım desteğin için teşekkür ederimah canım bazı doktorlar böyle maalesef.. insan psikolojisinden anlamadığı gibi insanların canını yakmayı çok seviyorlar.. bana hep sende pco var hamile kalamazsın yaşamayı öğren bununla vs. diyen çok oldu ama ben pcodan kurtuldum çünkü sadece kistti bendekiler... yani insanın moralini bozmayı çok seviyorlar. 3 sene önce bebek istediğim için gitmiştim bende sonra moralimi bi bozdular bebekte istemedim taa ki bu seneye kadar :) ya çok etkiliyor doktorlar... ben bir ara tekrar anne olamayacağımı bile düşünmüştüm.. ama sonra inancımı değiştirdim 1 kere hamile kaldıysam 2. neden olamasın diye düşündüm... çok takma doktorların dediklerini.. korkutmakta can sıkmakta üstüne yok çoğunun..
Cnm sen ilk idrarnda mı yaptn testi bnde şimdi yeni aldm geldm yapsam mı ne dersnBugun gidecektim aslinda ama kizim cok hasta.yarin da dinlenir evde ancak o okuldayken gidebilirim hastaneye.
Ellerim titriyor hala inanamıyorum
Evet ilk idrarla yaptim çünkü gecikme daha cok yeniCnm sen ilk idrarnda mı yaptn testi bnde şimdi yeni aldm geldm yapsam mı ne dersn
Bu günle beraber üç günm vatEvet ilk idrarla yaptim çünkü gecikme daha cok yeni
Gün ici idrariyla cikmasi daha zor diye biliyorum.
Hatta sabah aldim örneği plastik kaba agzini kapadim.sonradan gittim eczaneye test aldim yaptim.
Bence az daha dayan sabah yap.
Gününe daha var degil mi?
Oldu Can'ım ya acil doktoru öyle demiş eşime çıkan değer e göre anlamamış yani 19.25çıkmış hafta sonu tekrar baktırcam
Kızlar kan tahlili yaptırdım bugün adet günüm hcg 155.7 ćıktı. Değer nasıl yorumlayabilir misiniz
hepinize hayırlı olsun darısı başımızaBu sabah aldigim idrar ornegi ile tekrar test yaptim bugun gecikmemin sanirim 4.günü
Sizce varmi birsey?
canım dr u hiç kafana takma.24. hafta yükleme yapılacak şimdi ypma 112 çok bir değer değil ama sınırda.kanı ölçen cihaza,kanın beklemesine ,ortamdaki ısıya göre sonuç değişiklik gösterir,3 aşağı 5 yukarı çıkabilir.sen dikkat et yediklerine yeter boşunu strese girip üzülme.Bebeğimizi rahatsız etmek istemeyiz değil mi?selam kızlar nasılsınız?
benim şekerim 112 çıkmıştı söylemiştim sonuçla gittik doktora çok ilgisiz bir doktorum var değiştircem zaten bugün emin oldum tavrından,dahiliyeye gidin dedi gittik 3 tık üstünde 74 ile 109 olması gereken 112 neymiş şeker yüklemesi yapalım diyor bir sinirim bozuldu stres yaptım tokluk için kan ver sonra diyetisyene git dedi anlıcağınız hem stres oldum hem de hastaneyi memnun ettim maddi açıdan geldim az önce tokluk sonucum çıkmış baktım 70-200 arası olması gereken 140 çıkmış tokluk şekerim bişeyim yok ya para tuzağı valla parayı da geçtim yok şeker yüklemesi miş diyetisyenmiş diyetisyen desen 1 kağıt verdi başka hiçbişey yok ee ben zaten diyet yapan biriydim hepsini biliyorum özeller böyle maalesef yaptırmıcam şeker yüklemesi de,tokluk da aşırı bişey çıksaydı belki ama hasta olmayan insanı zorla hasta etcekler o hesap yani..
Netten arastirsan de.isimlerini tek tek yazip?aynen canım desteğin için teşekkür ederim
başka doktorla devam edicem bakalım araştırayım izmir egepol e gideniniz var mı arkadaşlar ?
Bazı arkadaşlar iyice sıkışın bi dört saat fln snra yapın testi dyo kafm karştı inn kiEvet ilk idrarla yaptim çünkü gecikme daha cok yeni
Gün ici idrariyla cikmasi daha zor diye biliyorum.
Hatta sabah aldim örneği plastik kaba agzini kapadim.sonradan gittim eczaneye test aldim yaptim.
Bence az daha dayan sabah yap.
Gününe daha var degil mi?
Bence sabahi bekle.benim fikrim böyleBu günle beraber üç günm vat
Bakma; varsa ve negatif çıkarsa 3-4 gün moralin sıfır olur,strese girersin sürekli negatife odaklanırsın o yüzden sabret.Bu günle beraber üç günm vat
Asla bekleyemem diyorsan 4 saat boyunca hic sivi tuketmeden bakabiliyormussun ama sabakhi kadar yoğun olur mu bilemiyorumBazı arkadaşlar iyice sıkışın bi dört saat fln snra yapın testi dyo kafm karştı inn ki
Dua et nolur inşallah cnm bnmBence sabahi bekle.benim fikrim böyle
İnşallah 2.cizgiyi görürsün yarin sabah :)
Kesinlikle katılıyorumBakma; varsa ve negatif çıkarsa 3-4 gün moralin sıfır olur,strese girersin sürekli negatife odaklanırsın o yüzden sabret.
Her namazda hepimiz icin dua ediyorum.Dua et nolur inşallah cnm bnm
Tamm kızlar sözünüzü dinliycem sabh yapıcam inşallah gzl haber verirm sizlere dua edin olur muKesinlikle katılıyorum
Allah razı olsun cnm bnm rabbim hayırlısıyla kucaklarımızı doldursn inşallahHer namazda hepimiz icin dua ediyorum.
Dün gece hele iyice dua ettim hepimiz için.
Rabbim bekleyis içinde olan herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah
Orta akim idrar aldim ben yani ilk once biraz biraktim sonrasini aldim kabaTamm kızlar sözünüzü dinliycem sabh yapıcam inşallah gzl haber verirm sizlere dua edin olur mu
Amin senden deAllah razı olsun cnm bnm rabbim hayırlısıyla kucaklarımızı doldursn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?