Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Cnm bşy itiraf edecm burdan bu arada ben sigara kullanıyorum hamilelik olsa tiksinti yapmazmıydı çok karışığım ya ben
Ilk gebeliğimi öğrendiğimde yaklasik 7 haftalikti ve ne bir tiksinti ne bir belirti yasamistim ve sigara da kullanıyordum üstelik
Cok yogun calisiyordum ve adet tarihimi unutmustum tamamen.
Yani diyecegim bazen hicbir belirti olmuyor.
Simdi ise karnim agriyor.halsizim.tansiyonum düşük.
Kan tahlilini görmeden de tam emin olamıyorum

Sağol Can'ım Allah isteyen herkese nasip etsin

Hiç morelini bozma canım.. Benim şuan gittiğim 3. doktorum ve çok memnunum. Malesef doğru doktor bulmakta kolay olmuyor. Daha küçük bebişin, doktor araştır ben netten buldum mesela doktorumu, yorumlarını beğenip gittim. Güvendiğin insanlardan destek al ama canını asla sıkma hepimiz aynı yollardan geçioruz en azından çaresiz değil.

akşam iş cıkışı devlet hastanesının acılıne gitsem test yaparlarmı rahatsızım desem şimdi iş yerınden cıkamıyorum

akşam iş cıkışı devlet hastanesının acılıne gitsem test yaparlarmı rahatsızım desem şimdi iş yerınden cıkamıyorum
Evet yaparlar.
Feci karin agrisiyla gitmistim bir kere regl oluyorum dememe ragmen yapmislardi devlet hastanesinde

Çok belim ağrdı il zamnlar şimdi ara ara olyo ve geçyo bazn sıcak basyo çokçası üşüyorum donuyorum resmen ara mide bulantılarm var özellikle dün gece saat üçte uykudan uyandm mide bulantsndan ve on dkka fln sürdü ve karnımn alt kısmna bşyler kayıyodu sanki değğişik bşydi blmyrum beklycm göğslerm de dolgunlaştı ama çok hafif ağrı olyo sadce dokunnca

KIZLAR DÜN GECE BİR RÜYA GÖRDÜM YERDE YATAN Bİ ÇOCK FAKT KIZ MI ERKK Mİ BİLMİYORUM YÜZ ÜSTÜ YATYODU KOT TAKIM VARDI ÜZERİNDE ENSESNE KADAR KUMRAL KIVIRCIK SAÇLARI VARDI GİTTİM ÇOCUĞUN YANINA BOYNUNDA KAN VARDI KİM KESTİ BU ÇOCUĞU DEYİP KUCAĞIMA ALIYORUM YÜZ ÜSTÜ ALIYORUM AMA KUCAĞIMA ÇOCUĞUN KAFASI KOPTU ÖYLE UYANDIM BU NEDİR SİZCE

Aynen canım katılıyorum Rabbim hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin

YAPTIM HİÇ BİRŞEY ÇIKMADI ŞUAN OKULDAYIM EVE GİDİNCE ATARIM.BU ARADA BATA 4 GÜN VAR.YUMURTLAMA DÖNEMİM OVÜ TESTİNE GÖRE 8İNDEYDİ.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…