- 24 Mart 2016
- 324
- 197
- 53
- 51
Cnm bşy itiraf edecm burdan bu arada ben sigara kullanıyorum hamilelik olsa tiksinti yapmazmıydı çok karışığım ya benAmin senden de
Keşke iki test alsaydın birini şimdi birini sabah yapardın merakın giderdiKIZLAAAAAAR CVP LÜTFEEEEN
Cnm sen şu belirtilerni bi paylşsan bzmle olmz mı hadi yaz bklm en baştn beri nssl başldı belirtilernKeşke iki test alsaydın birini şimdi birini sabah yapardın merakın giderdi
Canım bende bebiş yok ki ama Allah söyletmiştir inş bigün olursa yazarımCnm sen şu belirtilerni bi paylşsan bzmle olmz mı hadi yaz bklm en baştn beri nssl başldı belirtilern
Ilk gebeliğimi öğrendiğimde yaklasik 7 haftalikti ve ne bir tiksinti ne bir belirti yasamistim ve sigara da kullanıyordum üstelikCnm bşy itiraf edecm burdan bu arada ben sigara kullanıyorum hamilelik olsa tiksinti yapmazmıydı çok karışığım ya ben
Sağol Can'ım Allah isteyen herkese nasip etsinhepinize hayırlı olsun darısı başımıza
canım dr u hiç kafana takma.24. hafta yükleme yapılacak şimdi ypma 112 çok bir değer değil ama sınırda.kanı ölçen cihaza,kanın beklemesine ,ortamdaki ısıya göre sonuç değişiklik gösterir,3 aşağı 5 yukarı çıkabilir.sen dikkat et yediklerine yeter boşunu strese girip üzülme.Bebeğimizi rahatsız etmek istemeyiz değil mi?
Tebrikler canım, gözünaydınKızlar kan tahlili yaptırdım bugün adet günüm hcg 155.7 ćıktı. Değer nasıl yorumlayabilir misiniz
Bu sabah aldigim idrar ornegi ile tekrar test yaptim bugun gecikmemin sanirim 4.günü
Sizce varmi birsey?
selam kızlar nasılsınız?
benim şekerim 112 çıkmıştı söylemiştim sonuçla gittik doktora çok ilgisiz bir doktorum var değiştircem zaten bugün emin oldum tavrından,dahiliyeye gidin dedi gittik 3 tık üstünde 74 ile 109 olması gereken 112 neymiş şeker yüklemesi yapalım diyor bir sinirim bozuldu stres yaptım tokluk için kan ver sonra diyetisyene git dedi anlıcağınız hem stres oldum hem de hastaneyi memnun ettim maddi açıdan geldim az önce tokluk sonucum çıkmış baktım 70-200 arası olması gereken 140 çıkmış tokluk şekerim bişeyim yok ya para tuzağı valla parayı da geçtim yok şeker yüklemesi miş diyetisyenmiş diyetisyen desen 1 kağıt verdi başka hiçbişey yok ee ben zaten diyet yapan biriydim hepsini biliyorum özeller böyle maalesef yaptırmıcam şeker yüklemesi de,tokluk da aşırı bişey çıksaydı belki ama hasta olmayan insanı zorla hasta etcekler o hesap yani..
Yaparlar canımakşam iş cıkışı devlet hastanesının acılıne gitsem test yaparlarmı rahatsızım desem şimdi iş yerınden cıkamıyorum
Canım sen hamilesin silik 2. çizgi var..
Tebrikler
Evet yaparlar.akşam iş cıkışı devlet hastanesının acılıne gitsem test yaparlarmı rahatsızım desem şimdi iş yerınden cıkamıyorum
Çok belim ağrdı il zamnlar şimdi ara ara olyo ve geçyo bazn sıcak basyo çokçası üşüyorum donuyorum resmen ara mide bulantılarm var özellikle dün gece saat üçte uykudan uyandm mide bulantsndan ve on dkka fln sürdü ve karnımn alt kısmna bşyler kayıyodu sanki değğişik bşydi blmyrum beklycm göğslerm de dolgunlaştı ama çok hafif ağrı olyo sadce dokunncaIlk gebeliğimi öğrendiğimde yaklasik 7 haftalikti ve ne bir tiksinti ne bir belirti yasamistim ve sigara da kullanıyordum üstelik
Cok yogun calisiyordum ve adet tarihimi unutmustum tamamen.
Yani diyecegim bazen hicbir belirti olmuyor.
Simdi ise karnim agriyor.halsizim.tansiyonum düşük.
Kan tahlilini görmeden de tam emin olamıyorum
Aynen canım katılıyorum Rabbim hayırlısıyla kucağımıza aldığımız günleri de göstersinHiç morelini bozma canım.. Benim şuan gittiğim 3. doktorum ve çok memnunum. Malesef doğru doktor bulmakta kolay olmuyor. Daha küçük bebişin, doktor araştır ben netten buldum mesela doktorumu, yorumlarını beğenip gittim. Güvendiğin insanlardan destek al ama canını asla sıkma hepimiz aynı yollardan geçioruz en azından çaresiz değil.
YAPTIM HİÇ BİRŞEY ÇIKMADIYaaaa limonşuan kalbim Nasıl atıyor Bi bilsen.yarın Yapıcam yine atıcam sana kimseyle paylaşamıyorım hayal görüyorsun dicek diye eşim umutlandım
YAPTIM HİÇ BİRŞEY ÇIKMADIcanım bak benimkide hayalet gibiydi öyleki kontrasta bile net göremedim bata 6 gün vardı ilk gördüğümde eşim güldü yok çizgi diye.. geçen ay ceyagem gördü pozitifi sonra kan negatif çıktı o yüzden yarın tekrar yap çok kaptırma .deli gibi bakıp duruyorum testine ben görüyorum ama üzülmenide istemem inşalah hamilesindir canım ama yarın mutlaka yap beni etiketle yine bakıyım
BEN DE SENİN GİBİYİM İDRARDA HAYALET GİBİ ÇİZGİLER GÖRÜYORUM..BRAVO YAPTIRMIŞSIN KAN TESTİNİ AMA GERÇEKTEN ERKENMİŞ DEMEKKİ BEN BEKLEYEYİM BARİBence hamilesin canım hayırlı olsun simdiden bende aynı durumdayım ama çok erken yaptirmistim testini ben cesaret edemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?