YAPTIM HİÇ BİRŞEY ÇIKMADIŞUAN OKULDAYIM EVE GİDİNCE ATARIM.BU ARADA BATA 4 GÜN VAR.YUMURTLAMA DÖNEMİM OVÜ TESTİNE GÖRE 8İNDEYDİ.
Bulanti haric diger belirtiler bende de var.Çok belim ağrdı il zamnlar şimdi ara ara olyo ve geçyo bazn sıcak basyo çokçası üşüyorum donuyorum resmen ara mide bulantılarm var özellikle dün gece saat üçte uykudan uyandm mide bulantsndan ve on dkka fln sürdü ve karnımn alt kısmna bşyler kayıyodu sanki değğişik bşydi blmyrum beklycm göğslerm de dolgunlaştı ama çok hafif ağrı olyo sadce dokunnca
BENİM DE GÖĞÜS AĞRIM UÇLARI ÖZELLİKLE YUMURTALAMADAN 3 GÜN SONRA AĞRIMAYA BAŞLADI.ŞUAN YANLARI AĞRIYOR SADECEBenim de yumurtlamam 8 inde gözüküyor. Benim de 4 gün var bir sonraki adete. Bugün test yaptım çıkmadı. Ama inancım tam. Memelerde hassasiyet yeni başladı. Geçen hamilelikte çok aciyordu. Çok uyuyor ve cok tuvalete çıkıyordum. Şimdi ki hamilelikte ise öyle degil ( ben inaniyorum, inşallah olmustur) herhalde bünye alıştı diyorum. Bakalım. İnşallah hamileyimdir. Yalnız geçen hamilelikte 5. Haftada çizgi çıkmıştı. Onda da cok ama cok silik cikmisti. Ondan önce farklı zamanlarda bir sürü test yapmıştım ve çıkmamıştı. Bakalım olmadı kan testi yaptiracagim.
Ben de gördüm sanki
BEN DE SENİN GİBİYİM İDRARDA HAYALET GİBİ ÇİZGİLER GÖRÜYORUM..BRAVO YAPTIRMIŞSIN KAN TESTİNİ AMA GERÇEKTEN ERKENMİŞ DEMEKKİ BEN BEKLEYEYİM BARİ
Kızlar gün içinde yapılan testler doğrumudur sabh ilk idrar dye blyorum benbende hayalet çizgi görenlerdenim.
Kızlar gün içinde yapılan testler doğrumudur sabh ilk idrar dye blyorum ben
Kızlar gün içinde yapılan testler doğrumudur sabh ilk idrar dye blyorum ben
bende az once yaptım ama sonuc tek cızgı ama bir his var içimde olucağına dair olmazsada hayırlısı artık
Tabikide olabilir canım sen dikkat et başka belirtin varmıarkadaslar sayfanıza yazıyorum ama cevap veren kımse yoklutfen cevap verebılırmısınız adetıme bgnle bırlıkte 6 gun vr ve suan sol belım cok ağrıyor otururken asırı rahatsz edıyor bır belırtımıdır sağımda hıcbırsey yok
Canım herkesin belirtisi farklı ondan dolayı kimse ümitlirmek istemiyodur. Kiminin sağı ağrır kiminin sol kasığımda. Kiminde hiç bulantı olmaz kimi ilk haftadan başlar yani genel olarak belirtiler kasık ve bel ağrısı dır diye biliyorumarkadaslar sayfanıza yazıyorum ama cevap veren kımse yoklutfen cevap verebılırmısınız adetıme bgnle bırlıkte 6 gun vr ve suan sol belım cok ağrıyor otururken asırı rahatsz edıyor bır belırtımıdır sağımda hıcbırsey yok
KIZLAR DAYANAMDM YAPTIM TEST
Çok silik var gbi sanki şu kontrastla oynayan arkdaşlar lütfen bi bakarmısınızKIZLAR DAYANAMDM YAPTIM TEST
Çok silik var gbi sanki şu kontrastla oynayan arkdaşlar lütfen bi bakarmısınız
Cnm diğer arkadaşlar kontrasla yani ışkla oynuyılar ya gönderilen testler dha net oluyo o açıdan rica ettimkontrastla oynayan arkadaşlar derken anlamadım canım yenı bir test sistemi falanmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?