Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

YAPTIM HİÇ BİRŞEY ÇIKMADI ŞUAN OKULDAYIM EVE GİDİNCE ATARIM.BU ARADA BATA 4 GÜN VAR.YUMURTLAMA DÖNEMİM OVÜ TESTİNE GÖRE 8İNDEYDİ.

Benim de yumurtlamam 8 inde gözüküyor. Benim de 4 gün var bir sonraki adete. Bugün test yaptım çıkmadı. Ama inancım tam. Memelerde hassasiyet yeni başladı. Geçen hamilelikte çok aciyordu. Çok uyuyor ve cok tuvalete çıkıyordum. Şimdi ki hamilelikte ise öyle degil ( ben inaniyorum, inşallah olmustur) herhalde bünye alıştı diyorum. Bakalım. İnşallah hamileyimdir. Yalnız geçen hamilelikte 5. Haftada çizgi çıkmıştı. Onda da cok ama cok silik cikmisti. Ondan önce farklı zamanlarda bir sürü test yapmıştım ve çıkmamıştı. Bakalım olmadı kan testi yaptiracagim.

Bulanti haric diger belirtiler bende de var.
Goguslerim de bugün muthis sizliyor.
Kan tahlilimden de emin olayim hayirlisiyla tüm belirtileri tek tek yazacagim buraya

BENİM DE GÖĞÜS AĞRIM UÇLARI ÖZELLİKLE YUMURTALAMADAN 3 GÜN SONRA AĞRIMAYA BAŞLADI.ŞUAN YANLARI AĞRIYOR SADECE

arkadaslar sayfanıza yazıyorum ama cevap veren kımse yok lutfen cevap verebılırmısınız adetıme bgnle bırlıkte 6 gun vr ve suan sol belım cok ağrıyor otururken asırı rahatsz edıyor bır belırtımıdır sağımda hıcbırsey yok

Tabikide olabilir canım sen dikkat et başka belirtin varmı

Canım herkesin belirtisi farklı ondan dolayı kimse ümitlirmek istemiyodur. Kiminin sağı ağrır kiminin sol kasığımda. Kiminde hiç bulantı olmaz kimi ilk haftadan başlar yani genel olarak belirtiler kasık ve bel ağrısı dır diye biliyorum

bugun akşam acile gidicem bakalım ağrılarımla ilgili ne diycek doktor test yapıverir inşallah.

Arkadaslar Merhaba bundan önce iki kez sonlandırılan gebelik geçirdim malesef..Bu ay adetim iki gün gecikti test yaptim ıkisi negatif biri de pozitif Cikti..diğer gebeliklerimde hep çok yoğun belirtiler yasamistim baş dönmesi kusma gibi ama suan öyle bir belirti yok sadece kasik agrisi ve akinti dışında acaba her gebelikte belirtiler ayrı mi oluyor bir fikri olan var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…