Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Evet hic hamile kalamadım ama burada okudugum kadarıyla farklı farklı olabiliyormus belirtiler :)

Dua et nolur inşallah cnm bnm
Benim sabah ilk idrar testim tam net değil hala gün içinde sıvı tüketmeden 3 saat tuttuğum idrar testi daha net.sabahları ilk idrar çok oluyo onun orta akımını alıyorum ama betayı tam toplamıyo galiba.gün içinde az idrar geliyo ama daha net çift çizgi çıkıyo.
Bende böyle oluyo.bünye ile alakalımı bilmem.

Her gebelik birbirinden farklidir muhakkak
Insallah hamilesindir

İnsallah insallah rabbim büyük elbet bir gün bizim yüzümüzü güldürecek insallah ..
Inslh yakin zamanda guldurur bizide:) 1 yili gecti umudumu yitirmedim ama insan her kirmizi gordugunde mi aglar ve uzulur. Birde ben gecen ay kimyasal gebelik yasadim, o cift cizgi ve hcg degerlerinden sonra bile onu kaybetmek cok uzuyor insani ama herseyin hayirlisi tabi. Inslhh ama inslh Allahim en kisa zamanda isteyen herkese nasip eder bebek :)

İncitmiş olabilir misin canım, başka belirtilerin var mı?
Bel ağrısı duydumda tek taraflı ilk kez duyuyorum.

Öyle duydum ben canım, örneğin 1. hamileliğinde hiç belirti yaşamayıp 2. hamileliğinde yoğun belirtiler yaşayan var yada tam tersi. Farklı olabiliyormuş.

Mrb arkadşlar benm adetme 4gn var kasık agrılarm var bide hafıf yanlardan gogus agrısı sizce gebelk belırtısı olabılırmı

Öyle duydum ben canım, örneğin 1. hamileliğinde hiç belirti yaşamayıp 2. hamileliğinde yoğun belirtiler yaşayan var yada tam tersi. Farklı olabiliyormuş.
Ben böyle bilmiyordum umarım dediğin gibidir bir kaç gün sonra tekrar idrar testi yapayım negatif olursa artık doktor yolu

Doktora gittim bugün sağda 3 tane solda 1 tane yumurta var doktor normalde iliskiyi yasakliyoruz dedi ucuz olasin diye ama geçen ayda iki tane vardı olmamıştı bu aya bakıcaz artk yarın iğne çarşamba ilişki allahım kızlar dua edin bu ay tutsun birde sizden ricam eşim için ne icirebilirim Sperm kalitesi içiin bi sknti yok ama doktor her gün yap dedi :))

Canım inşallah hayırlı haberi alırsın bu ay,eşin içinde sabah akşam keçi boynuzu pekmezi, birde türk kahvesi içir spermin hızlılığını arttırıyormuş kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…