- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
Evet hic hamile kalamadım ama burada okudugum kadarıyla farklı farklı olabiliyormus belirtiler :)Arkadaslar Merhaba bundan önce iki kez sonlandırılan gebelik geçirdim malesef..Bu ay adetim iki gün gecikti test yaptim ıkisi negatif biri de pozitif Cikti..diğer gebeliklerimde hep çok yoğun belirtiler yasamistim baş dönmesi kusma gibi ama suan öyle bir belirti yok sadece kasik agrisi ve akinti dışında acaba her gebelikte belirtiler ayrı mi oluyor bir fikri olan var mi
Ben göremedim canım bazen fotoda çıkmıyo çıplak gözle bakmak lazımÇok silik var gbi sanki şu kontrastla oynayan arkdaşlar lütfen bi bakarmısınız
Benim sabah ilk idrar testim tam net değil hala gün içinde sıvı tüketmeden 3 saat tuttuğum idrar testi daha net.sabahları ilk idrar çok oluyo onun orta akımını alıyorum ama betayı tam toplamıyo galiba.gün içinde az idrar geliyo ama daha net çift çizgi çıkıyo.Dua et nolur inşallah cnm bnm
Testin kapağını açarak resim çekermisin canım benide etiket yapKIZLAR DAYANAMDM YAPTIM TEST
Kontras yapabilen arkadaslar vardi rica etsek onlar bir baksa flasli çekim yapmissin sanirim cok parlamisKIZLAR DAYANAMDM YAPTIM TEST
Her gebelik birbirinden farklidir muhakkakArkadaslar Merhaba bundan önce iki kez sonlandırılan gebelik geçirdim malesef..Bu ay adetim iki gün gecikti test yaptim ıkisi negatif biri de pozitif Cikti..diğer gebeliklerimde hep çok yoğun belirtiler yasamistim baş dönmesi kusma gibi ama suan öyle bir belirti yok sadece kasik agrisi ve akinti dışında acaba her gebelikte belirtiler ayrı mi oluyor bir fikri olan var mi
Inslh yakin zamanda guldurur bizide:) 1 yili gecti umudumu yitirmedim ama insan her kirmizi gordugunde mi aglar ve uzulur. Birde ben gecen ay kimyasal gebelik yasadim, o cift cizgi ve hcg degerlerinden sonra bile onu kaybetmek cok uzuyor insani ama herseyin hayirlisi tabi. Inslhh ama inslh Allahim en kisa zamanda isteyen herkese nasip eder bebek :)İnsallah insallah rabbim büyük elbet bir gün bizim yüzümüzü güldürecek insallah ..
Kızlar gün içinde yapılan testler doğrumudur sabh ilk idrar dye blyorum ben
arkadaslar sayfanıza yazıyorum ama cevap veren kımse yoklutfen cevap verebılırmısınız adetıme bgnle bırlıkte 6 gun vr ve suan sol belım cok ağrıyor otururken asırı rahatsz edıyor bır belırtımıdır sağımda hıcbırsey yok
Arkadaslar Merhaba bundan önce iki kez sonlandırılan gebelik geçirdim malesef..Bu ay adetim iki gün gecikti test yaptim ıkisi negatif biri de pozitif Cikti..diğer gebeliklerimde hep çok yoğun belirtiler yasamistim baş dönmesi kusma gibi ama suan öyle bir belirti yok sadece kasik agrisi ve akinti dışında acaba her gebelikte belirtiler ayrı mi oluyor bir fikri olan var mi
Yok cnm maalesfKontras yapabilen arkadaslar vardi rica etsek onlar bir baksa flasli çekim yapmissin sanirim cok parlamis
Elinde sabah icinde test var degil mi?
Ayy inşallah hayirlisi rabbim isteyen herkese versinHer gebelik birbirinden farklidir muhakkak
Insallah hamilesindir
Ben böyle bilmiyordum umarım dediğin gibidir bir kaç gün sonra tekrar idrar testi yapayım negatif olursa artık doktor yoluÖyle duydum ben canım, örneğin 1. hamileliğinde hiç belirti yaşamayıp 2. hamileliğinde yoğun belirtiler yaşayan var yada tam tersi. Farklı olabiliyormuş.
Canım o kısmı ben kontrastsız gördüm ama emin olamadım. M Mucizemsin benim test kapağını açıp resim çekersen daha iyi olucak.
Cnm önceki gbi çekmye çalştım kbl etmyo bu seferCanım o kısmı ben kontrastsız gördüm ama emin olamadım. M Mucizemsin benim test kapağını açıp resim çekersen daha iyi olucak.
Cnm önceki gbi çekmye çalştım kbl etmyo bu sefer
Canım inşallah hayırlı haberi alırsın bu ay,eşin içinde sabah akşam keçi boynuzu pekmezi, birde türk kahvesi içir spermin hızlılığını arttırıyormuş kolay gelsinDoktora gittim bugün sağda 3 tane solda 1 tane yumurta var doktor normalde iliskiyi yasakliyoruz dedi ucuz olasin diye ama geçen ayda iki tane vardı olmamıştı bu aya bakıcaz artk yarın iğne çarşamba ilişki allahım kızlar dua edin bu ay tutsun birde sizden ricam eşim için ne icirebilirim Sperm kalitesi içiin bi sknti yok ama doktor her gün yap dedi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?