- 14 Eylül 2015
- 1.342
- 1.349
- 133
Maşallah,tebrikler :)Arkadaslar ben kan testi yaptim bugun. Beta hcg 206 cikti. 2 yil sonra hayalimize kavustuk cok mutluyum. Darisi isteyen herkesin basina insallah
Am8nnn insallah. Çok sağol canım tamam içiririm bize kokey gelsinCanım inşallah hayırlı haberi alırsın bu ay,eşin içinde sabah akşam keçi boynuzu pekmezi, birde türk kahvesi içir spermin hızlılığını arttırıyormuş kolay gelsin
Ay hayırlı ugurlu olsun inşallah sağ salim kucaginiza almayi nasip etsin RabbimArkadaslar ben kan testi yaptim bugun. Beta hcg 206 cikti. 2 yil sonra hayalimize kavustuk cok mutluyum. Darisi isteyen herkesin basina insallah
Cnm günn geçmişmiydi sennAm8nnn insallah. Çok sağol canım tamam içiririm bize kokey gelsin
Canim ne için gün geçmişmiydiCnm günn geçmişmiydi senn
Nedemek canım hayırlı haberlerini bekliyoruzAm8nnn insallah. Çok sağol canım tamam içiririm bize kokey gelsin
Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallahArkadaslar ben kan testi yaptim bugun. Beta hcg 206 cikti. 2 yil sonra hayalimize kavustuk cok mutluyum. Darisi isteyen herkesin basina insallah
Canim Üzgünüm ama negatif çünkü benim 2 ay boyuna 1.20 ve 1.36 çıktı.. peki adetin gecmismiydiArkadaşlar test yaptırdım devlet hastanesi acil doktoru israrla yok demesine rağmen minimüm 0 maksimum 5 olması gerekirken benim 1.20 cıktı bhcg sizce nedir durum
Canim Üzgünüm ama negatif çünkü benim 2 ay boyuna 1.20 ve 1.36 çıktı.. peki adetin gecmismiydi
Daha 1 hafta varsa yukselebilir canım çünkü benim geçince çıktı bu değerler 2 gün sonra tekrarla testi 2 katına çıkması lazım yada adeti bekle tekrar yaptırHayır canım bir hafta vae
Daha 1 hafta varsa yukselebilir canım çünkü benim geçince çıktı bu değerler 2 gün sonra tekrarla testi 2 katına çıkması lazım yada adeti bekle tekrar yaptır
Regl olmana daha varsa yukselebilir bu sonuç.Arkadaşlar test yaptırdım devlet hastanesi acil doktoru israrla yok demesine rağmen minimüm 0 maksimum 5 olması gerekirken benim 1.20 cıktı bhcg sizce nedir durum
Canım kaçıncı gündesinArkadaşlar test yaptırdım devlet hastanesi acil doktoru israrla yok demesine rağmen minimüm 0 maksimum 5 olması gerekirken benim 1.20 cıktı bhcg sizce nedir durum
Adete kaç gün var. Benimki adete 4 gün kala 1.20 idi negatif dediler ve adet oldum ne yazıkkiArkadaşlar test yaptırdım devlet hastanesi acil doktoru israrla yok demesine rağmen minimüm 0 maksimum 5 olması gerekirken benim 1.20 cıktı bhcg sizce nedir durum
Regl olmana daha varsa yukselebilir bu sonuç.
Ayyy hadi bakalımmm canımm.bir bakmışsın çoğul grbelik olmuşşşşDoktora gittim bugün sağda 3 tane solda 1 tane yumurta var doktor normalde iliskiyi yasakliyoruz dedi ucuz olasin diye ama geçen ayda iki tane vardı olmamıştı bu aya bakıcaz artk yarın iğne çarşamba ilişki allahım kızlar dua edin bu ay tutsun birde sizden ricam eşim için ne icirebilirim Sperm kalitesi içiin bi sknti yok ama doktor her gün yap dedi :))
Adete kaç gün var. Benimki adete 4 gün kala 1.20 idi negatif dediler ve adet oldum ne yazıkki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?