Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaşlar test yaptırdım devlet hastanesi acil doktoru israrla yok demesine rağmen minimüm 0 maksimum 5 olması gerekirken benim 1.20 cıktı bhcg sizce nedir durum

Arkadaşlar test yaptırdım devlet hastanesi acil doktoru israrla yok demesine rağmen minimüm 0 maksimum 5 olması gerekirken benim 1.20 cıktı bhcg sizce nedir durum
Canim Üzgünüm ama negatif çünkü benim 2 ay boyuna 1.20 ve 1.36 çıktı.. peki adetin gecmismiydi

Daha 1 hafta varsa yukselebilir canım çünkü benim geçince çıktı bu değerler 2 gün sonra tekrarla testi 2 katına çıkması lazım yada adeti bekle tekrar yaptır

Canım dua et lütfen benim için bende ediyorum herkes için ben özel bir klinikte bir tahlil yaptırmıştım 11 nisanda sıfır cıktı şimdi 1,20 ve adet öncesi bu değer inşallah yükselme olur sizce ne zaman yaptırayım teati

Ayyy hadi bakalımmm canımm.bir bakmışsın çoğul grbelik olmuşşşş tatlı şeyler yiyin bol bol güç kuvvet gelsin.günde iki bile çalışırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…