Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Daha 1 hafta varsa yukselebilir canım çünkü benim geçince çıktı bu değerler 2 gün sonra tekrarla testi 2 katına çıkması lazım yada adeti bekle tekrar yaptır
Eğer bir hafta varsa yumurta catlamis demek oluyor bildiğim kadarıyla her gün 2 kat artarsa adet gününe kadar değerin yükselir canım ama ben yine de umitlendirmeyeyim

Aaa niye öyle diyosun 10 yıllık evliyim.günde iki olduğu çok olur hem şimdi masalolsunnn bebe çalışması yapıcak.ben olsam günde 3 bile yaparım

haklısın valla canım... bu işler görev gibi olmuyor ki canın ne zaman isterse o zaman günde 1-2 fark etmez

Aminnn insallah 1.5 yıl oldu bizimde haziranda 2 yıl olacak kırmızıları görünce üzülüyorum sadce rabbim vermiyorsa vardır bir bildigi diyorum kendimi avutuyorum

Ben bugun 2 idrar testi daha yaptim hepsi pozitif cikti.doktorumu aradim yarin gel tekrar kan testi yapalim artmis mi degerin kontrol edelim dedi. Yarin sonucu bildiririm ama ben hissediyorum.mide bulantim da hani ac karnina antibiyotik icersiniz mideniz bulanir ya ayni o vaziyette.bence alin sizde idrar testi yapin sizin de vardir insallah:) yarin doktor sonucunu yazarim.

Çok çok Mutlu oldum tekrar tebrikler evet sonucu bildirin muhakkak merakla bekleyeceğim :) bana da dua edin...inşallah bende önce çift çizgi sonra da pozitif görürüm...

Kizlar bata 11 gunum kaldi ama bende yumurtlamayla baslayan kasik agrisi hala suruyor yani bel agrisi ve akinti da cabasi. Daha demin agir bisey kaldirdim cok hafif sivi bsey geldi. Korktum. Gebelik varsa bir zarar gelmiş midir!? Nasi gecicek 11 gun yaaaa

Bata kac gunun vardi canim benim 11 kaldi kan versemmi diyorum cunku bu aydan cok umutluyum ya

Benim de bata 4 gün var geceleri belim cok agriyor bata 10 gun kala camur gibi akinti geldi bende bu ay cok umutluyum insallah umudum bosa cikmaz

Arkadaslar sagolun. Rabbim hepimize saglikli evlatlar versin. Rahim filminden dolayi oldugunu dusunuyorum ben. Rahim filmi cekildikten 3 ay sonra hamile kaldim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…