- 15 Mayıs 2010
- 6.716
- 5.836
- 723
Gözünaydın canım bizim için dw dua etArkadaslar ben kan testi yaptim bugun. Beta hcg 206 cikti. 2 yil sonra hayalimize kavustuk cok mutluyum. Darisi isteyen herkesin basina insallah
Canım kaçıncı gündesin
Eğer bir hafta varsa yumurta catlamis demek oluyor bildiğim kadarıyla her gün 2 kat artarsa adet gününe kadar değerin yükselir canım ama ben yine de umitlendirmeyeyimDaha 1 hafta varsa yukselebilir canım çünkü benim geçince çıktı bu değerler 2 gün sonra tekrarla testi 2 katına çıkması lazım yada adeti bekle tekrar yaptır
Kesinlikle ümidini kırmak istemem canım ama benimki öyle oldu inş seninki yükselir. İki gün sonra tekrar yaptır mutlakaAh canım deme öyle ümitlendim çok
Kesinlikle ümidini kırmak istemem canım ama benimki öyle oldu inş seninki yükselir. İki gün sonra tekrar yaptır mutlaka
Millet bir kezi bulunca bayrm edyo ayyy çok güldm inn kiAyyy hadi bakalımmm canımm.bir bakmışsın çoğul grbelik olmuşşşştatlı şeyler yiyin bol bol güç kuvvet gelsin.günde iki bile çalışırsınız
Aaa niye öyle diyosunMillet bir kezi bulunca bayrm edyo ayyy çok güldm inn ki
Aaa niye öyle diyosun10 yıllık evliyim.günde iki olduğu çok olur hem şimdi masalolsunnn bebe çalışması yapıcak.ben olsam günde 3 bile yaparım
Aminnn insallah 1.5 yıl oldu bizimde haziranda 2 yıl olacak kırmızıları görünce üzülüyorum sadce rabbim vermiyorsa vardır bir bildigi diyorum kendimi avutuyorumInslh yakin zamanda guldurur bizide:) 1 yili gecti umudumu yitirmedim ama insan her kirmizi gordugunde mi aglar ve uzulur. Birde ben gecen ay kimyasal gebelik yasadim, o cift cizgi ve hcg degerlerinden sonra bile onu kaybetmek cok uzuyor insani ama herseyin hayirlisi tabi. Inslhh ama inslh Allahim en kisa zamanda isteyen herkese nasip eder bebek :)
Ben bugun 2 idrar testi daha yaptim hepsi pozitif cikti.doktorumu aradim yarin gel tekrar kan testi yapalim artmis mi degerin kontrol edelim dedi. Yarin sonucu bildiririm ama ben hissediyorum.mide bulantim da hani ac karnina antibiyotik icersiniz mideniz bulanir ya ayni o vaziyette.bence alin sizde idrar testi yapin sizin de vardir insallah:) yarin doktor sonucunu yazarim.Benim de yumurtlamam 9 undaydı mide bulantısı baş dönmesi bende de var ve şu an bana umut oldunuz gidip test alsam mı diye düşündüm bende çok normal değer düşük çünkü daha yeni...inşallah artarak şimdiki tutunur size meleğiniz..peki başka belirtileriniz var mı?
Ben bugun 2 idrar testi daha yaptim hepsi pozitif cikti.doktorumu aradim yarin gel tekrar kan testi yapalim artmis mi degerin kontrol edelim dedi. Yarin sonucu bildiririm ama ben hissediyorum.mide bulantim da hani ac karnina antibiyotik icersiniz mideniz bulanir ya ayni o vaziyette.bence alin sizde idrar testi yapin sizin de vardir insallah:) yarin doktor sonucunu yazarim.
Ben bugun 2 idrar testi daha yaptim hepsi pozitif cikti.doktorumu aradim yarin gel tekrar kan testi yapalim artmis mi degerin kontrol edelim dedi. Yarin sonucu bildiririm ama ben hissediyorum.mide bulantim da hani ac karnina antibiyotik icersiniz mideniz bulanir ya ayni o vaziyette.bence alin sizde idrar testi yapin sizin de vardir insallah:) yarin doktor sonucunu yazarim.
Benim de bata 4 gün var geceleri belim cok agriyor bata 10 gun kala camur gibi akinti geldi bende bu ay cok umutluyum insallah umudum bosa cikmazKizlar bata 11 gunum kaldi ama bende yumurtlamayla baslayan kasik agrisi hala suruyor yani bel agrisi ve akinti da cabasi. Daha demin agir bisey kaldirdim cok hafif sivi bsey geldi. Korktum. Gebelik varsa bir zarar gelmiş midir!? Nasi gecicek 11 gun yaaaa
Benim de bata 4 gün var geceleri belim cok agriyor bata 10 gun kala camur gibi akinti geldi bende bu ay cok umutluyum insallah umudum bosa cikmaz
Morelimi bozmak istemiyorum canım ya gecen ayda br gun gecikme oldu iki test yaptim negatif adetim gecsin öyle yaparim insallah hamileyimdir de gecsin :)AkiNti iyidir canimm insallah yerlesmistir bebisin bende o tarz bise yok henuz senin yerinde olsam idrar yapmistim hemen yaaa cok kotu bi illet bu
Benim rahimde yara da olabilir süpheleniyorum bakalım insallah bebistendirAkiNti iyidir canimm insallah yerlesmistir bebisin bende o tarz bise yok henuz senin yerinde olsam idrar yapmistim hemen yaaa cok kotu bi illet bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?