Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Ayyy hadi bakalımmm canımm.bir bakmışsın çoğul grbelik olmuşşşş tatlı şeyler yiyin bol bol güç kuvvet gelsin.günde iki bile çalışırsınız
Hah sizin gbi olamayiz diye düşünüyorum ama olmak lazım gelsin çikolatalar Kahveler sonra da bebimiz gelsin allah çok gaza geldim ben

Arkadaşlar bata 6 gün var bugün ovü testi yaptım çok çok silik yani yumurtlama olması imkansız ama yapışkan akıntım başladı az önce yeniden yumurtluyor olabilir miyim gebelik belirtisi mi?

masalolsunnn canım güzel bu ayda yine yumurtan fazla ve şansın da fazla inş. Aman es geçme hergünü değerlendir eşine ilişkiden 2 saat önce Türk kahvesi içir bende duydum onu.
Evet canım inşallah biri tutsun da Rabbim bilir cumatesi gidiyor eşim cumartesi kadar sabahlar olmasinnn

Aaa niye öyle diyosun 10 yıllık evliyim.günde iki olduğu çok olur hem şimdi masalolsunnn bebe çalışması yapıcak.ben olsam günde 3 bile yaparım
Valla olcak olcak mecbur olcak diyorum ya sizi geçmeyin biz haftada tek yapan insaniz biz bize zor gelcek bu haftayı yorgun savaşçı olarak kapatacagim

Kızlar ben ayin 8 inde yumurtladim adetin 11. Gunu bu ay tüpler de açıldı malum çalışmalar da ben yumurtladiktan 14 gün sonra mı yapayım idrar testini yoksa eski adete göre bekliyim mi 3.5 yıllık evliyim artık üzülmek istemiyorum ama bi yandan bazı belirtiler var bacaklarim çok ağrıyor kasigim taş gibi sert akıntı bugün başladı sarı renkte ve yoğun gogusleri büyüdü ve ara ara çok sizliyo taş gibi sert oldular bi yardimci olun bana da

Bata kac gunun vardi canim benim 11 kaldi kan versemmi diyorum cunku bu aydan cok umutluyum ya
Benim 25 inde olmam gerekiyor aslinda bana herkes cok erken vermissin dediler ama dayanamadim. Umutla yasamak guzel ama sonucunda husrana ugramak kotu oluyor bence tahlil yapin 2 gun sonra bidaha yapin hcg gunden gune degisiyormus sonucta. Insallah hepimizin o guzel ani paylasacagi zamanlar gelir tez zamanda :)

Çok çok Mutlu oldum tekrar tebrikler evet sonucu bildirin muhakkak merakla bekleyeceğim :) bana da dua edin...inşallah bende önce çift çizgi sonra da pozitif görürüm...
Insallllllllaaaaaahhhhhhhh:))) benim tek umudum yaptirmis oldugum rahim filmi o tupleri acti galiba. Bide kasiklarimda batma oluyo benim ayriyeten agiz kokusu oldu ya bunun bunla alakasi var mi bilmiyorum ama bendeki degisiklikler bunlar. Ee sendende bekliyoruz bunlari:))

Kizlar benim bat yarin miratech testini yaptim sonuç negatif çok sancım var kasıklarda adet olacağım için heralde olsa çıkardı değil mi
Merhaba canım bnde adetime 3gün kala ikindi civarı yapmıştım ikinci çizgi silik de ilk bes dk içinde belli oldu ama ertesi gün sabah ilk idrarla tekrar yaptım onda ilk çıkmadı sonradan belirlendi ama ertsi günde adet oldum sizce test mi bozuktur

arkadalar gunaydın benden akıntı ck cok az gelıyor hatta kup kuru ben anlamadım bu ısı adetıme 5 gun kaldı bu durumu yaasayanlar vrmı aranzda

son dort gun kaldı cnm bu ay kasık agrısı yasadım ve dun benı durdurmucak sol taraflı bır belagrısı yasadm oturdugumda agrıyan yattıgımda duzelen
Canım burdaki arkadaşları bilmiyorum ama gebe olup hiç akıntısı olmayan arkadaşım vardı yani olabilir ama en iyisi test yapmak zaten belirtin bu kadar belirgin ise testte çıkma ihtimali var idrar testinde

Canım burdaki arkadaşları bilmiyorum ama gebe olup hiç akıntısı olmayan arkadaşım vardı yani olabilir ama en iyisi test yapmak zaten belirtin bu kadar belirgin ise testte çıkma ihtimali var idrar testinde
bırde bu ay ben catlatma ıgnesı yaptırmıstım ılk defa yaptırdım hepımız ıcın hayırlısı olsun ınsanlah

masalolsunnn canimmm catlatma ignesinden once de iliski olsun o gunde iliski olsun sonraki gunde ) vurur vurmaz catlar belki belli olmaz sen garantiye al nasilsa spermler 3 gun yasiyo )

Günaydın canım ikisinde de pozitif çıkması tuhaf ama biri bozuk çıksa anlarım da peki adet olduğuna emin misin geçici bişey olmasın? Kan testi yaptirsan aslında en güzeli

GÜNAYDIN ARKADAŞLAR ADETİME BİR HAFTA KALA 1,20 CIKTI BHCG İNŞALLAH ADETİME KADAR YÜKSELİR SANKI ADET OLUCAKMIŞIM GİBİDE İŞTAHIM YERİNDE KARNIMA ARADA BÖYLE BİRŞEY SAPLANIR GİBİ OLUYOR İNCE İNCE BİR AĞRI VAR AKINTIM DA OLUYOR ADET BELİRTİSİMİ YOKSA BAŞKA BİŞEYMI BİLEMEDİM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…