- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
Bende subatta rahim filmi cekildim nedense bu ay umutluyum insallah hamileyimdirArkadaslar sagolun. Rabbim hepimize saglikli evlatlar versin. Rahim filminden dolayi oldugunu dusunuyorum ben. Rahim filmi cekildikten 3 ay sonra hamile kaldim.
Hah sizin gbi olamayiz diye düşünüyorumAyyy hadi bakalımmm canımm.bir bakmışsın çoğul grbelik olmuşşşştatlı şeyler yiyin bol bol güç kuvvet gelsin.günde iki bile çalışırsınız
Evet canım inşallah biri tutsun da Rabbim bilir cumatesi gidiyor eşim cumartesi kadar sabahlar olmasinnnmasalolsunnn canım güzel bu ayda yine yumurtan fazla ve şansın da fazla inş. Aman es geçme hergünü değerlendir eşine ilişkiden 2 saat önce Türk kahvesi içir bende duydum onu.
Valla olcak olcak mecbur olcak diyorum ya sizi geçmeyin biz haftada tek yapan insaniz bizAaa niye öyle diyosun10 yıllık evliyim.günde iki olduğu çok olur hem şimdi masalolsunnn bebe çalışması yapıcak.ben olsam günde 3 bile yaparım
Bata kaç gün var yada kaç gün geçtiArkadaslar ben kan testi yaptim bugun. Beta hcg 206 cikti. 2 yil sonra hayalimize kavustuk cok mutluyum. Darisi isteyen herkesin basina insallah
Benim 25 inde olmam gerekiyor aslinda bana herkes cok erken vermissin dediler ama dayanamadim. Umutla yasamak guzel ama sonucunda husrana ugramak kotu oluyor bence tahlil yapin 2 gun sonra bidaha yapin hcg gunden gune degisiyormus sonucta. Insallah hepimizin o guzel ani paylasacagi zamanlar gelir tez zamanda :)Bata kac gunun vardi canim benim 11 kaldi kan versemmi diyorum cunku bu aydan cok umutluyum ya
Insallllllllaaaaaahhhhhhhh:))) benim tek umudum yaptirmis oldugum rahim filmi o tupleri acti galiba. Bide kasiklarimda batma oluyo benim ayriyeten agiz kokusu oldu ya bunun bunla alakasi var mi bilmiyorum ama bendeki degisiklikler bunlar. Ee sendende bekliyoruz bunlari:))Çok çok Mutlu oldum tekrar tebrikler evet sonucu bildirin muhakkak merakla bekleyeceğim :) bana da dua edin...inşallah bende önce çift çizgi sonra da pozitif görürüm...
Merhaba canım bnde adetime 3gün kala ikindi civarı yapmıştım ikinci çizgi silik de ilk bes dk içinde belli oldu ama ertesi gün sabah ilk idrarla tekrar yaptım onda ilk çıkmadı sonradan belirlendi ama ertsi günde adet oldum sizce test mi bozukturKizlar benim bat yarin miratech testini yaptim sonuç negatifçok sancım var kasıklarda adet olacağım için heralde olsa çıkardı değil mi
Dun yani test yaptigim gun 6 gun gecmistiBata kaç gün var yada kaç gün geçti
Günaydın canım hamilelik şüphen var mıydıarkadalar gunaydın benden akıntı ck cok az gelıyor hatta kup kuru ben anlamadım bu ısı adetıme 5 gun kaldı bu durumu yaasayanlar vrmı aranzda
son dort gun kaldı cnm bu ay kasık agrısı yasadım ve dun benı durdurmucak sol taraflı bır belagrısı yasadm oturdugumda agrıyan yattıgımda duzelenGünaydın canım hamilelik şüphen var mıydı
Canım burdaki arkadaşları bilmiyorum ama gebe olup hiç akıntısı olmayan arkadaşım vardı yani olabilir ama en iyisi test yapmak zaten belirtin bu kadar belirgin ise testte çıkma ihtimali var idrar testindeson dort gun kaldı cnm bu ay kasık agrısı yasadım ve dun benı durdurmucak sol taraflı bır belagrısı yasadm oturdugumda agrıyan yattıgımda duzelen
bırde bu ay ben catlatma ıgnesı yaptırmıstım ılk defa yaptırdım hepımız ıcın hayırlısı olsun ınsanlahCanım burdaki arkadaşları bilmiyorum ama gebe olup hiç akıntısı olmayan arkadaşım vardı yani olabilir ama en iyisi test yapmak zaten belirtin bu kadar belirgin ise testte çıkma ihtimali var idrar testinde
Günaydın canım ikisinde de pozitif çıkması tuhaf ama biri bozuk çıksa anlarım da peki adet olduğuna emin misin geçici bişey olmasın? Kan testi yaptirsan aslında en güzeliMerhaba canım bnde adetime 3gün kala ikindi civarı yapmıştım ikinci çizgi silik de ilk bes dk içinde belli oldu ama ertesi gün sabah ilk idrarla tekrar yaptım onda ilk çıkmadı sonradan belirlendi ama ertsi günde adet oldum sizce test mi bozuktur
Arkadaslar ben kan testi yaptim bugun. Beta hcg 206 cikti. 2 yil sonra hayalimize kavustuk cok mutluyum. Darisi isteyen herkesin basina insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?