Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

arkadalar gunaydın benden akıntı ck cok az gelıyor hatta kup kuru ben anlamadım bu ısı adetıme 5 gun kaldı bu durumu yaasayanlar vrmı aranzda

Günaydın canım.
Normalde akıntım hep olurdu, gebelik şüphemdeki ay reglmden 10gün önce kupkuruydu, hiç akıntım olmadı..

canlar ya içim içime sığmıyor normalde ayın 11 inde yaptırdığım testte bhcg 0 cıkmıştı dunkunde 1,20 sizce varmı bir yukselme

yaa kızlar bu inofolic mide bulantısı yapar mı ? bir de bel ağrısı... ? içtiğim günden beri bulantım var tok karnına mı içsem yapmaması için ne yapayım bilemedim... nedir bu vitaminlerden çektiğim benim

tok karna iç tatlım bel ağrısı yapmaz ama rahmin hazırlanıyor olabilir bak yumurtalıklarına etki ediyordur ilaç :)

Canım seni umutlandırmak istemem ama dediğim gb bendede olurdu ve hamile olduğum ay kupkuruydu hatta şüphelenmiştim..
bana burda her turlu yazıma cevap evrdıgın ıcın cok tesekur ederım arkdsım allah razı olsun senden ege rhamıle olursam sana yazcam mutlakaa calısıyomusun sen hngı ılde yasıysn olurya belkı aynı ıldeyızdır

Kizlar merhaba beta hcg adet gecikmemin 4. Gununde 202.11 cikti doktor gebelik var ama daha minik dedi sizce bu deger normalmi lutfen beni bilgilendirinnnnn
Hayirli olsun cnm. Miniksede gec dollenmedendir. Onemli olan beta hcg nin duzenli yukselmesi. Bisey olsa doktor soylerdi. Icini ferah tut.

D DygBlue canım senin umudunu kırmak istemem ama dediğin şeyler benimki ile aynı hemen hemen.. bende adete 8 gün kala beta değerim 0.134 dü geçen ay ama 4 gün kala 1.20 oldu dedim acaba katlandımı 4 günde ama boş yere çıktı yani gebelik olmadı .. seninki inş olur arkadaşım ama yinede çok ümitlenme ben geçen ay 2 gün üzüntüden bişey yiyp içmedim. seninde aynı olmanı istemem

Allah sendende razı olsun canım, ne demek biz hamile olduğumuz halde destek olabilmek için bırakmadık bu topiği :)
Güzel haberini beklerim inşallah hamilesindir..
İstanbuldayım ben, sen?

Ya kızlar çok sinir oluyorum ya adetim gecikti idrar testi yapıyorum birşey yok ama hala adette olmadım nefret ediyorum şu testlerden artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…