- 16 Şubat 2016
- 1.933
- 1.534
- 133
- 35
arkadalar gunaydın benden akıntı ck cok az gelıyor hatta kup kuru ben anlamadım bu ısı adetıme 5 gun kaldı bu durumu yaasayanlar vrmı aranzda
pekı adetıne uc dort gun kalada mı kup kuruydu cnmGünaydın canım.
Normalde akıntım hep olurdu, gebelik şüphemdeki ay reglmden 10gün önce kupkuruydu, hiç akıntım olmadı..
tok karna iç tatlımyaa kızlar bu inofolic mide bulantısı yapar mı ? bir de bel ağrısı... ? içtiğim günden beri bulantım vartok karnına mı içsem yapmaması için ne yapayım bilemedim... nedir bu vitaminlerden çektiğim benim
Tam emin değilim ama 1 hafta 10gün öncesine kupkuruydup
pekı adetıne uc dort gun kalada mı kup kuruydu cnm
şuan vrya belımın sol tarafı bıldıgın kopuyor ama bu adettekı bel ağrısından dgl oturamıyrm ıns hamıleyımdır yatınca gecıyor gunduz ağrıdan duramıyrmTam emin değilim ama 1 hafta 10gün öncesine kupkuruydu
Normalde akıntılı mıydın canım? Hiç böyle kuru olmuş muydu ?şuan vrya belımın sol tarafı bıldıgın kopuyor ama bu adettekı bel ağrısından dgl oturamıyrm ıns hamıleyımdır yatınca gecıyor gunduz ağrıdan duramıyrm
yok cnm normalde mesela adetım yaklaştımı ben okdr usurdumkı anlatamam sımdı hc usumede yok adetım yakşatımı akıntımda olurduNormalde akıntılı mıydın canım? Hiç böyle kuru olmuş muydu ?
Canım seni umutlandırmak istemem ama dediğim gb bendede olurdu ve hamile olduğum ay kupkuruydu hatta şüphelenmiştim..yok cnm normalde mesela adetım yaklaştımı ben okdr usurdumkı anlatamam sımdı hc usumede yok adetım yakşatımı akıntımda olurdu
bana burda her turlu yazıma cevap evrdıgın ıcın cok tesekur ederım arkdsım allah razı olsun senden ege rhamıle olursam sana yazcam mutlakaa calısıyomusun sen hngı ılde yasıysn olurya belkı aynı ıldeyızdırCanım seni umutlandırmak istemem ama dediğim gb bendede olurdu ve hamile olduğum ay kupkuruydu hatta şüphelenmiştim..
hayırlı olsun canım. Değerler konusunda benim bilgim yok maalesef. Olumsuz olsa doktor derdi herhalde. Sen içini ferah tutKizlar merhaba beta hcg adet gecikmemin 4. Gununde 202.11 cikti doktor gebelik var ama daha minik dedi sizce bu deger normalmi lutfen beni bilgilendirinnnnn
Hayirli olsun cnm. Miniksede gec dollenmedendir. Onemli olan beta hcg nin duzenli yukselmesi. Bisey olsa doktor soylerdi. Icini ferah tut.Kizlar merhaba beta hcg adet gecikmemin 4. Gununde 202.11 cikti doktor gebelik var ama daha minik dedi sizce bu deger normalmi lutfen beni bilgilendirinnnnn
Allah sendende razı olsun canım, ne demek biz hamile olduğumuz halde destek olabilmek için bırakmadık bu topiği :)bana burda her turlu yazıma cevap evrdıgın ıcın cok tesekur ederım arkdsım allah razı olsun senden ege rhamıle olursam sana yazcam mutlakaa calısıyomusun sen hngı ılde yasıysn olurya belkı aynı ıldeyızdır
Çok normal ve güzel canım, gözünaydın :)Kizlar merhaba beta hcg adet gecikmemin 4. Gununde 202.11 cikti doktor gebelik var ama daha minik dedi sizce bu deger normalmi lutfen beni bilgilendirinnnnn
Bende istanbul da sefakoyde yaşıyordum geldik aksaray bende adliyede calisiyorumAllah sendende razı olsun canım, ne demek biz hamile olduğumuz halde destek olabilmek için bırakmadık bu topiği :)
Güzel haberini beklerim inşallah hamilesindir..
İstanbuldayım ben, sen?
kan testi yaptır canım kesin çözüm.. bende bıktım tek çizgiden madem geciktin en azından gebe olma ihtimalin var :)Ya kızlar çok sinir oluyorum ya adetim gecikti idrar testi yapıyorum birşey yok ama hala adette olmadım nefret ediyorum şu testlerden artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?