Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Selamlar,
Kan verdim bugün hem gebelik hemde troid için, yarin sonuç alacagim.
Aile hekimi netten bakabilmem için numara verdi akşamüstü baksam gorebilirmiyim sizce sonucu?

sağol canım rabbım bilir gereçkten ol der ve olur bızımkı kendı iç telaşımız işte rabbım olacağı ve vereceği zamanı bilir şüphesiz o kadar yıpratma tabıkı heyecan ve sabırsızlanma olur ama sağlığına dıkkat etmen gerek

Çok çok Mutlu oldum tekrar tebrikler evet sonucu bildirin muhakkak merakla bekleyeceğim :) bana da dua edin...inşallah bende önce çift çizgi sonra da pozitif görürüm...
Benim sonuc pozitif :) bugunku deger 32 cikti. Daha 1 haftalik kese 1 mayistan sonra belli olacakmis. Bence umudunuzu yitirmeyin test alin yapin Allah bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın tez zamanda

Benim sonuc pozitif :) bugunku deger 32 cikti. Daha 1 haftalik kese 1 mayistan sonra belli olacakmis. Bence umudunuzu yitirmeyin test alin yapin Allah bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın tez zamanda
Amin insallah.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Günaydın kızlar dayanamadım test yaptım sanki hayalet çizgi görüyor gibiyim birde siz bakıp yorumladanız

Gözünüzaydın hadi hayırlı uğurlu olsun...test aldım bende eve gelirken birazdan yapacağım ama korkuyorum hayırlısı olsun artık...

Arkadaşlar bata 4 gün var bende dayanamadım yaptım kontrastıyla oynayanlar benim testime de bakar mısınız

Eklentiler

• image.webp
    29,5 KB · Görüntüleme: 73
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…