D DygBlue canım senin umudunu kırmak istemem ama dediğin şeyler benimki ile aynı hemen hemen.. bende adete 8 gün kala beta değerim 0.134 dü geçen ay ama 4 gün kala 1.20 oldu dedim acaba katlandımı 4 günde ama boş yere çıktı yani gebelik olmadı .. seninki inş olur arkadaşım ama yinede çok ümitlenme ben geçen ay 2 gün üzüntüden bişey yiyp içmedim. seninde aynı olmanı istemem
Bende akıntı olmadı canımarkadalar gunaydın benden akıntı ck cok az gelıyor hatta kup kuru ben anlamadım bu ısı adetıme 5 gun kaldı bu durumu yaasayanlar vrmı aranzda
Benim sonuc pozitif :) bugunku deger 32 cikti. Daha 1 haftalik kese 1 mayistan sonra belli olacakmis. Bence umudunuzu yitirmeyin test alin yapin Allah bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın tez zamandaÇok çok Mutlu oldum tekrar tebrikler evet sonucu bildirin muhakkak merakla bekleyeceğim :) bana da dua edin...inşallah bende önce çift çizgi sonra da pozitif görürüm...
Ben anadolu yakasındayım canımBende istanbul da sefakoyde yaşıyordum geldik aksaray bende adliyede calisiyorum
Hayırlı olsun canım, sağlıkla al bebeğini inşallah kucağına.Benim sonuc pozitif :) bugunku deger 32 cikti. Daha 1 haftalik kese 1 mayistan sonra belli olacakmis. Bence umudunuzu yitirmeyin test alin yapin Allah bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın tez zamanda
Amin insallah.Benim sonuc pozitif :) bugunku deger 32 cikti. Daha 1 haftalik kese 1 mayistan sonra belli olacakmis. Bence umudunuzu yitirmeyin test alin yapin Allah bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın tez zamanda
Bende kadikoyde yim :) sen neresindesin?Ben anadolu yakasındayım canım
Kontrasiyla oynayan arkadaslar vardi bir baksalar :) günün gecmismiydi?Günaydın kızlar dayanamadım test yaptım sanki hayalet çizgi görüyor gibiyim birde siz bakıp yorumladanız
Yok canım 4 gün var dayanamadım yaptım göğüslerimin ağrısı okadar çokki normal adet dönemindeki gibi değilKontrasiyla oynayan arkadaslar vardi bir baksalar :) günün gecmismiydi?
Benimde cok göğüs agrim var sizlama özellikle.Yok canım 4 gün var dayanamadım yaptım göğüslerimin ağrısı okadar çokki normal adet dönemindeki gibi değil
Bende sızlama ,batma ve yanma var bazen dayanamıyorum bedenimi çıkarıyorum biraz rahatlıyorumBenimde cok göğüs agrim var sizlama özellikle.
Kontrasçı hanım nerdesin testime bir kontras yaparmısın rica etsem
Kontrasi nasıl yapıyorsunuz canim acabaKontrasçı hanım nerdesin testime bir kontras yaparmısın rica etsem
Bende kadikoyde yim :) sen neresindesin?
Bende bilmiyorum canım yapan arkadaşlar var renk ayarıyla oynuyorlar çizgi varsa çıkıyorKontrasi nasıl yapıyorsunuz canim acaba
Benim sonuc pozitif :) bugunku deger 32 cikti. Daha 1 haftalik kese 1 mayistan sonra belli olacakmis. Bence umudunuzu yitirmeyin test alin yapin Allah bu mutluluğu isteyen herkese yaşatsın tez zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?