Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bata 4 gün var bende dayanamadım yaptım kontrastıyla oynayanlar benim testime de bakar mısınız
Yanlış görmüyorsam orda hayalet bir çizgi var canım benimde 4 günğö var bende dayanamadım yaptım kontras ayarı bekliyorum arkadaşlardan inşallah hamileyizdir

Yanlış görmüyorsam orda hayalet bir çizgi var canım benimde 4 günğö var bende dayanamadım yaptım kontras ayarı bekliyorum arkadaşlardan inşallah hamileyizdir

Birlikte bekliyoruz yani :) inşallah ikimizde güzel haberleri alırız canım ben göremiyorum galiba umutsuz yaptım çünkü baya

canım kontras yapmadan gözüküyor kontras yapınca da çok az gibi eğer yaptıklarından hiç böyle görmeyip şimdi görüyorsan hamile olabilirsin .mesela ben bir sürü test yaptım yoksa yoktu hiç o hayalet çizgi ama pozitif olunca çıktı işte .yarın bir daha yp bence ..umarım hamileisndir

Ben adet geceli 3 gün oldu kam testim negatif geldi, hasta da olmadım hayırlısı Allahtan artık. Vakti zamanını o bilir ( bari hasta olabilsem

Benim testime de kontrast yapar mısın lütfen lütfennnn

tok karna iç tatlım bel ağrısı yapmaz ama rahmin hazırlanıyor olabilir bak yumurtalıklarına etki ediyordur ilaç :)

tamam öyle içeyim canım sağ ol :) ay inşallah öyledir canım... hafif kasık batmam da başladı.. sanırım ilacın etkisinden :) yumurtalara etkisi demek ki süper valla teşekkür ederim tatlım

Arkadaşlar bata 4 gün var bende dayanamadım yaptım kontrastıyla oynayanlar benim testime de bakar mısınız
merve canım sen hiç hayalet çizigi görüyor musun ya sanki var yani ben görüyorum gibi ama net kesin demem arkadaşım bu ara sanki herksein testi pozitif görüyorum

Evet canım inşallah ben görüyorum hatta benim testim den daha belirgin ay inşallah ya umutsuz olma beklemesi nekadar sitres yaratsada güzel

Sanki çoook ama çooook ipincecik bir çizgi görüyorum gün ışığında baktığımda yarın bir de kan mı versem acaba

Hamile misin canım sende?
Ben Kadiköy Şifa Ataşehir hastanesine gidiorum, Gökmen İyigün doktorum.. 3. doktorum, Çok fazla memnunum.
Idrarda pozitif.kan sonucu bekliyorum su an hayirlisi insallah.
Benim eski dr.um banu çiftci idi ama bu yakada calismiyor artık
Cok tesekkur ederim yanitin için dr.arayisindayim.
Medical park a da bakmak istiyorum yakın oldugu için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…