- 3 Eylül 2015
- 696
- 279
- 23
- 43
Yanlış görmüyorsam orda hayalet bir çizgi var canım benimde 4 günğö var bende dayanamadım yaptım kontras ayarı bekliyorum arkadaşlardan inşallah hamileyizdirArkadaşlar bata 4 gün var bende dayanamadım yaptım kontrastıyla oynayanlar benim testime de bakar mısınız
Aa ne güzel bende goztepedeyim :)Göztepe :)
Yanlış görmüyorsam orda hayalet bir çizgi var canım benimde 4 günğö var bende dayanamadım yaptım kontras ayarı bekliyorum arkadaşlardan inşallah hamileyizdir
canım kontras yapmadan gözüküyor kontras yapınca da çok az gibi eğer yaptıklarından hiç böyle görmeyip şimdi görüyorsan hamile olabilirsin .mesela ben bir sürü test yaptım yoksa yoktu hiç o hayalet çizgi ama pozitif olunca çıktı işte .yarın bir daha yp bence ..umarım hamileisndir
canım kontras yapmadan gözüküyor kontras yapınca da çok az gibi eğer yaptıklarından hiç böyle görmeyip şimdi görüyorsan hamile olabilirsin .mesela ben bir sürü test yaptım yoksa yoktu hiç o hayalet çizgi ama pozitif olunca çıktı işte .yarın bir daha yp bence ..umarım hamileisndir
tok karna iç tatlımbel ağrısı yapmaz ama rahmin hazırlanıyor olabilir bak yumurtalıklarına etki ediyordur ilaç :)
Aa ne güzel bende goztepedeyim :)
Hangi hastaneye gidiyorsun kontrol için?
Dr.önerin var mi :)
merve canım sen hiç hayalet çizigi görüyor musun ya sanki var yani ben görüyorum gibi ama net kesin demem arkadaşım bu ara sanki herksein testi pozitif görüyorumArkadaşlar bata 4 gün var bende dayanamadım yaptım kontrastıyla oynayanlar benim testime de bakar mısınız
şimdi bakıyorum merveye bakıyordum
merve canım sen hiç hayalet çizigi görüyor musun ya sanki var yani ben görüyorum gibi ama net kesin demem arkadaşım bu ara sanki herksein testi pozitif görüyorum
Evet canım inşallah ben görüyorum hatta benim testim den daha belirgin ay inşallah ya umutsuz olma beklemesi nekadar sitres yaratsada güzelBirlikte bekliyoruz yani :) inşallah ikimizde güzel haberleri alırız canım ben göremiyorum galiba umutsuz yaptım çünkü baya
canım bak sanki görüyorum ama testin üst kısmı çıkarmılssın ya altta kalan kısımda görüyorum onu kestiremedim üst kısmı takıp tekrar atarsan bakıyım
Evet canım inşallah ben görüyorum hatta benim testim den daha belirgin ay inşallah ya umutsuz olma beklemesi nekadar sitres yaratsada güzel
Idrarda pozitif.kan sonucu bekliyorum su an hayirlisi insallah.Hamile misin canım sende?
Ben Kadiköy Şifa Ataşehir hastanesine gidiorum, Gökmen İyigün doktorum.. 3. doktorum, Çok fazla memnunum.
canım bende görüyorum ama ne biliyim pozitif değilse üzülürsün yani kontrast bakıyorum ama yanılgı olmasın sende görüyorsun şükürCanımmm sanki bende görüyorum :) bata 4 gün var..kan mı versem acaba?
Ben sendede görüyorum hayalet çizgi acaba bendemi sorunvar kendi testime bakarken gözüm bozuldu heraldeBiri benimkine de bakabilir mi kontras falan duyunca heveslendim birden bat bugün
Tamam canim gondereyim hemen o sekildecanım bak sanki görüyorum ama testin üst kısmı çıkarmılssın ya altta kalan kısımda görüyorum onu kestiremedim üst kısmı takıp tekrar atarsan bakıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?