Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Bende 4 haftalik hamileymisim dun kesinlesti benim belirtiler :
Sicak basmasi oldu hemde oyle boyle degil esim vucuduma dokunuyordu yaniyorsun diyordu
Sebepsiz mide yanmalarim oldu
Sabahlari agzimin ici zehir gibi uyaniyordum
Karnimda adet olacakmisim gibi agri vardi
Bide degisik bi stresim vardi yani ortada birsey yok ama ben bi anda telaslaniyordum heyecanlaniyordum (hormonlar yapiyormus)
Sonra ni akrabam test yapsana kiz belki hamissindir dedi adetime 2gun kala idrar testi yaptim ikinci cizgi cok silik cikti kostuk gittik esimle kan verdim degerim 22.93 cikti yani hamile olabilrdimde olmayabilirdimde .aradan bir hafta gecti adetimde gecikti tabi sabah kusmalarim basladi bu arada asiri halsizlik falan.dun yeniden kan verdim degerim 1 haftada 523 e yukselmis doktor 3 -4 haftalik dedi . Rabbim tum isteyenlere nasip etsin hayirli evlatlarimiz olsun insallah...

Maşallah.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah :)

canım bende görüyorum ama ne biliyim pozitif değilse üzülürsün yani kontrast bakıyorum ama yanılgı olmasın sende görüyorsun şükür

Birkaç gün daha bekleyeyim o Zaman bata kadar sonra kan testi veririm...çok çok teşekkür ederim bana dua eder misin canım... Sende meleğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah...

kamelya üstteki yorum sanaydı .... canım kontras yapmadan gözüküyor kontras yapınca da çok az gibi eğer yaptıklarından hiç böyle görmeyip şimdi görüyorsan hamile olabilirsin .mesela ben bir sürü test yaptım yoksa yoktu hiç o hayalet çizgi ama pozitif olunca çıktı işte .yarın bir daha yp bence ..umarım hamileisndir

Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağın al inşallah

Birkaç gün daha bekleyeyim o Zaman bata kadar sonra kan testi veririm...çok çok teşekkür ederim bana dua eder misin canım... Sende meleğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah...
burada kimi görsem ediyorum canım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.rica ederim

Selam canlar.
adetim bes gün gecikti ic bulantim surekli bir karin agrim ve gögüs hassasiyetim var.
Kargrim beni düündürüyor ya hic böyle agrimamisti bir yanma bir hassasiyettir anlamadim. her ay gecikme yasiyorum gerci.. bende bilemedim..

Ay canım benim çok teşekkür ederim inşallah hamileyimdir sende gördün değilmi ben hayal görmemişim ilk beş dakikada gördüm ama bilmiyorum ben adeti bekleyim böyle hayalet çizgiler stres yapıyo mideme vurdu yanıp suruyo

Idrarda pozitif.kan sonucu bekliyorum su an hayirlisi insallah.
Benim eski dr.um banu çiftci idi ama bu yakada calismiyor artık
Cok tesekkur ederim yanitin için dr.arayisindayim.
Medical park a da bakmak istiyorum yakın oldugu için
Ozaman tebrikler..
Medikal Parkta Betül Görgen var ben onada gittim, yaşadığım durumu anlatıp demoralize etmicem seni ama ben memnun kalmadım bilgin olsun.. Banada çok yakın medicalpark oyüzden tercih etmiştim olmadı..

Gözünaydın canım, sağlıkla al bebeğini kucağına..

inşallah hamilesindir gördüm evet .benim hayalet çizgi dk da bir şarjlı lambalar varya hani elektrik gidince bakılan sabaha kada rhayal mi görüyorum diye bakmıştım lambayla

kızlar kontrastla sizde bakmak isterseniz eğer picmonkey site ona girip edite tıklayıp reminizi atın ardından sol tarafta exposure var ona tıklayıp çıkan ayarlarla oynayın 2.çizgiye bakın

inşallah hamilesindir gördüm evet .benim hayalet çizgi dk da bir şarjlı lambalar varya hani elektrik gidince bakılan sabaha kada rhayal mi görüyorum diye bakmıştım lambayla
Evet ya insan görücem diye şaşı oluyo ama hoşumada gidiyo böyle heycanla beklemek umutlanmak bile güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…