- 3 Eylül 2015
- 696
- 279
- 23
- 43
Canım benim testimede bakarmısıncanım bende görüyorum ama ne biliyim pozitif değilse üzülürsün yani kontrast bakıyorum ama yanılgı olmasın sende görüyorsun şükür
baktım sanaCanım benim testimede bakarmısın
Maşallah.Bende 4 haftalik hamileymisim dun kesinlestibenim belirtiler :
Sicak basmasi oldu hemde oyle boyle degil esim vucuduma dokunuyordu yaniyorsun diyordu
Sebepsiz mide yanmalarim oldu
Sabahlari agzimin ici zehir gibi uyaniyordum
Karnimda adet olacakmisim gibi agri vardi
Bide degisik bi stresim vardi yani ortada birsey yok ama ben bi anda telaslaniyordum heyecanlaniyordum (hormonlar yapiyormus)
Sonra ni akrabam test yapsana kiz belki hamissindir dedi adetime 2gun kala idrar testi yaptim ikinci cizgi cok silik cikti kostuk gittik esimle kan verdim degerim 22.93 cikti yani hamile olabilrdimde olmayabilirdimde .aradan bir hafta gecti adetimde gecikti tabi sabah kusmalarim basladi bu arada asiri halsizlik falan.dun yeniden kan verdim degerim 1 haftada 523 e yukselmisdoktor 3 -4 haftalik dedi . Rabbim tum isteyenlere nasip etsin hayirli evlatlarimiz olsun insallah...
canım kontras yapmadan gözüküyor kontras yapınca da çok az gibi eğer yaptıklarından hiç böyle görmeyip şimdi görüyorsan hamile olabilirsin .mesela ben bir sürü test yaptım yoksa yoktu hiç o hayalet çizgi ama pozitif olunca çıktı işte .yarın bir daha yp bence ..umarım hamileisndir
canım bende görüyorum ama ne biliyim pozitif değilse üzülürsün yani kontrast bakıyorum ama yanılgı olmasın sende görüyorsun şükür
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağın al inşallahBende 4 haftalik hamileymisim dun kesinlestibenim belirtiler :
Sicak basmasi oldu hemde oyle boyle degil esim vucuduma dokunuyordu yaniyorsun diyordu
Bide degisik bi stresim vardi yani ortada birsey yok ama ben bi anda telaslaniyordum heyecanlaniyordum (hormonlar yapiyormus)
Sonra ni akrabam test yapsana kiz belki hamissindir dedi adetime 2gun kala idrar testi yaptim ikinci cizgi cok silik cikti kostuk gittik esimle kan verdim degerim 22.93 cikti yani hamile olabilrdimde olmayabilirdimde .aradan bir hafta gecti adetimde gecikti tabi sabah kusmalarim basladi bu arada asiri halsizlik falan.dun yeniden kan verdim degerim 1 haftada 523 e yukselmisdoktor 3 -4 haftalik dedi . Rabbim tum isteyenlere nasip etsin hayirli evlatlarimiz olsun insallah...
burada kimi görsem ediyorum canım allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.rica ederimBirkaç gün daha bekleyeyim o Zaman bata kadar sonra kan testi veririm...çok çok teşekkür ederim bana dua eder misin canım...Sende meleğini sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah...
Ay canım benim çok teşekkür ederim inşallah hamileyimdir sende gördün değilmi ben hayal görmemişim ilk beş dakikada gördüm ama bilmiyorum ben adeti bekleyim böyle hayalet çizgiler stres yapıyo mideme vurdu yanıp suruyokamelya üstteki yorum sanaydı .... canım kontras yapmadan gözüküyor kontras yapınca da çok az gibi eğer yaptıklarından hiç böyle görmeyip şimdi görüyorsan hamile olabilirsin .mesela ben bir sürü test yaptım yoksa yoktu hiç o hayalet çizgi ama pozitif olunca çıktı işte .yarın bir daha yp bence ..umarım hamileisndir
Ozaman tebrikler..Idrarda pozitif.kan sonucu bekliyorum su an hayirlisi insallah.
Benim eski dr.um banu çiftci idi ama bu yakada calismiyor artık
Cok tesekkur ederim yanitin için dr.arayisindayim.
Medical park a da bakmak istiyorum yakın oldugu için
canım çizgiyi doğru yerde görmüşüm ama hemen ümitlenme kimsenin üzülmesine vesile olmak istemem bugün herkeste kontrasla 2ç.çizgiyi gördüm yani sen merve kamelya umarım hamilesinizdir burayada yazın merek ettim.
Bende 4 haftalik hamileymisim dun kesinlestibenim belirtiler :
Amin canim hepimizin insallahMaşallah.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah :)
inşallah hamilesindir gördüm evet .benim hayalet çizgi dk da bir şarjlı lambalar varya hani elektrik gidince bakılan sabaha kada rhayal mi görüyorum diye bakmıştım lambaylaAy canım benim çok teşekkür ederim inşallah hamileyimdir sende gördün değilmi ben hayal görmemişim ilk beş dakikada gördüm ama bilmiyorum ben adeti bekleyim böyle hayalet çizgiler stres yapıyo mideme vurdu yanıp suruyo
Evet ya insan görücem diye şaşı oluyoinşallah hamilesindir gördüm evet .benim hayalet çizgi dk da bir şarjlı lambalar varya hani elektrik gidince bakılan sabaha kada rhayal mi görüyorum diye bakmıştım lambayla
Görrsn cnm hayırlı haberlerni beklyoruz inşallahSelamlar,
Kan verdim bugün hem gebelik hemde troid için, yarin sonuç alacagim.
Aile hekimi netten bakabilmem için numara verdi akşamüstü baksam gorebilirmiyim sizce sonucu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?