Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Arkadaşlar bata 4 gün var bende dayanamadım yaptım kontrastıyla oynayanlar benim testime de bakar mısınız
Telde hic belli olmuor bi 10 dkka fln bekle o zaman netlesiyo renk.bide ben hizli sonuc veren pahali olan testten yapmistim onda hemen net sekilde cikti istersen onu da dene

Tekrar teşekkür ederim söylediğin iyi oldu cunku ordaki dr.lar hakkinda pek bilgim yok. Araştırma yapmadan da dr.a gitmek istemiyorum.

kızlar kontrastla sizde bakmak isterseniz eğer picmonkey site ona girip edite tıklayıp reminizi atın ardından sol tarafta exposure var ona tıklayıp çıkan ayarlarla oynayın 2.çizgiye bakın
Canım bende test yaptım ama bulamadım sitede bi bakar mısın

Eklentiler

• 20160419_143714-1-1-1.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 73
Telde hic belli olmuor bi 10 dkka fln bekle o zaman netlesiyo renk.bide ben hizli sonuc veren pahali olan testten yapmistim onda hemen net sekilde cikti istersen onu da dene

Evet çook çook ince çizgi var kontrastıyla oynayan arkadaş da aynısını söyledi yarın kan vereceğim bata kadar dayanayım diyordum ama :₺

Kızlar merhaba 8 aylik evliyim ve bicornis rahim var bende. benim regl doğum 27 en Son 19 martta oldum 15 nisanda olmam gerekiyordu olmadım olmadım göğüslerim de hafif şişlik ve ağrı var daha çok koltuk altında ağrı var acaba hamile olabilir miyim 14 ünde test yaptım negatif yani Midem bulanmıyor ama ara ara ağzım sulaniyor çok afedersiniz akıntım hiç yok hemen hemen nolur bana yardım edin

Kızlar bnm bütün belirtilerim geçti ne göğs ağrısı ne bulantı ne akıntı hiç bşyim kalmdı bel bacak ve kask ağrısından bşka dün test yaptım tek çizgi vardı yarn adet günün ama belirtilerimn çoğu kalktı ortadan acba nye böyle oldu fikrnz var mı acaba

Tekrar teşekkür ederim söylediğin iyi oldu cunku ordaki dr.lar hakkinda pek bilgim yok. Araştırma yapmadan da dr.a gitmek istemiyorum.
Araştırmadan gitme gerçekten gerçi Betül hanımında nette yorumları çok kötü değil, yanıltıcı olabiliyor en iyisi deneyerek görmek.. Doktor bulunur yeterki sen kendine yakın hisset, güven. Sormak istediğin bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım, inşallah sevebileceğin bir doktorunuz olur bebeğinle.

Benim 2 gun var ve karnim normal agridiginin daha fazlasi agriyor mens olacakmisim gibi. Sendende agriyi duyunca tekrar umitlendim cnm. Inslhh hamileyizdir hepimiz

Evet çook çook ince çizgi var kontrastıyla oynayan arkadaş da aynısını söyledi yarın kan vereceğim bata kadar dayanayım diyordum ama :₺
Bence o hizli sonuc verenden yap bugun. Ben gorgusuz gibi 4 tane idrar testi yaptim :))))) esim idrarin bosa gitmesin yap test deyip durdu. Insallah seninde olumlu olcak goreceksin haberini sabirsizlikla bekliyorum

Teşekkür ederim güzel dileklerin için :)
Tahlil sonucum gelsin hemen atastirmaya başlayacağım

Benim 2 gun var ve karnim normal agridiginin daha fazlasi agriyor mens olacakmisim gibi. Sendende agriyi duyunca tekrar umitlendim cnm. Inslhh hamileyizdir hepimiz

Ben baya süpheliyim ya. Gögüslerde büyüme var.. ama olmazsada nasip yani ekstra bi cabamiz olmamisti. olursada rabbimin hediyesi :) insallah senin vardir

Kızlar adete 4 gün var ..karnimin içinde değişik ince bi sızı oluo ara ara belirti mi bu acaba :))
Cnm inşallah belirtidir fakt ben artk hiç bir belirtye innmıyorum tüm belirtiler mevcuttu bnde hepsi puf gitti yok oldu bi anda yarn adet gününm inn şaşrmadm değil bu duruma ya nasip değip beklycz başka çare yok.dün test yaptım tek çizgi vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…