- 3 Aralık 2015
- 271
- 256
- 33
- 36
Sizin sonucu bekliyorum bendeeee.idrar testinde cok silik cikiyo cok zor gorebilirsiniz ama umudu kaybetmeyin :)Gözünüzaydın hadi hayırlı uğurlu olsun...test aldım bende eve gelirken birazdan yapacağım ama korkuyorum hayırlısı olsun artık...
Aminnn isteyen herkese hayirlisiyla tez zamanda versin insallahAmin insallah.
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Cok tesekkur ediyorumm:))Hayırlı olsun canım, sağlıkla al bebeğini inşallah kucağına.
Telde hic belli olmuor bi 10 dkka fln bekle o zaman netlesiyo renk.bide ben hizli sonuc veren pahali olan testten yapmistim onda hemen net sekilde cikti istersen onu da deneArkadaşlar bata 4 gün var bende dayanamadım yaptım kontrastıyla oynayanlar benim testime de bakar mısınız
Sanki çoook ama çooook ipincecik bir çizgi görüyorum gün ışığında baktığımda yarın bir de kan mı versem acaba[/QUO
Kan verdim deger 8 cikti doktor bakmadan gebelik yok dedi bende moral sifir sonra idrar testinde silik cikti dedim o zaman 3 gun sonra bidaha yaptir dedi. Beklemek zor ama kan icin adete yakin git derim moralin bozulmasin.
Ozaman tebrikler..
Medikal Parkta Betül Görgen var ben onada gittim, yaşadığım durumu anlatıp demoralize etmicem seni ama ben memnun kalmadım bilgin olsun.. Banada çok yakın medicalpark oyüzden tercih etmiştim olmadı..
Canım bende test yaptım ama bulamadım sitede bi bakar mısınkızlar kontrastla sizde bakmak isterseniz eğer picmonkey site ona girip edite tıklayıp reminizi atın ardından sol tarafta exposure var ona tıklayıp çıkan ayarlarla oynayın 2.çizgiye bakın
Telde hic belli olmuor bi 10 dkka fln bekle o zaman netlesiyo renk.bide ben hizli sonuc veren pahali olan testten yapmistim onda hemen net sekilde cikti istersen onu da dene
Araştırmadan gitme gerçekten gerçi Betül hanımında nette yorumları çok kötü değil, yanıltıcı olabiliyor en iyisi deneyerek görmek.. Doktor bulunur yeterki sen kendine yakın hisset, güven. Sormak istediğin bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım, inşallah sevebileceğin bir doktorunuz olur bebeğinle.Tekrar teşekkür ederim söylediğin iyi oldu cunku ordaki dr.lar hakkinda pek bilgim yok. Araştırma yapmadan da dr.a gitmek istemiyorum.
Benim 2 gun var ve karnim normal agridiginin daha fazlasi agriyor mens olacakmisim gibi. Sendende agriyi duyunca tekrar umitlendim cnm. Inslhh hamileyizdir hepimizSelam canlar.
adetim bes gün gecikti ic bulantim surekli bir karin agrim ve gögüs hassasiyetim var.
Kargrim beni düündürüyor ya hic böyle agrimamisti bir yanma bir hassasiyettir anlamadim. her ay gecikme yasiyorum gerci.. bende bilemedim..
Bence o hizli sonuc verenden yap bugun. Ben gorgusuz gibi 4 tane idrar testi yaptim :))))) esim idrarin bosa gitmesin yap test deyip durdu. Insallah seninde olumlu olcak goreceksin haberini sabirsizlikla bekliyorumEvet çook çook ince çizgi var kontrastıyla oynayan arkadaş da aynısını söyledi yarın kan vereceğim bata kadar dayanayım diyordum ama :₺
Araştırmadan gitme gerçekten gerçi Betül hanımında nette yorumları çok kötü değil, yanıltıcı olabiliyor en iyisi deneyerek görmek.. Doktor bulunur yeterki sen kendine yakın hisset, güven. Sormak istediğin bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım, inşallah sevebileceğin bir doktorunuz olur bebeğinle.
Benim 2 gun var ve karnim normal agridiginin daha fazlasi agriyor mens olacakmisim gibi. Sendende agriyi duyunca tekrar umitlendim cnm. Inslhh hamileyizdir hepimiz
Cnm inşallah belirtidir fakt ben artk hiç bir belirtye innmıyorum tüm belirtiler mevcuttu bnde hepsi puf gitti yok oldu bi anda yarn adet gününm inn şaşrmadm değil bu duruma ya nasip değip beklycz başka çare yok.dün test yaptım tek çizgi vardıKızlar adete 4 gün var ..karnimin içinde değişik ince bi sızı oluo ara ara belirti mi bu acaba :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?