Erken Hamilelik Belirtileri Üzerine Paylaşım Alanı

Günün geçmeden umutsuzluga kapilma bence.
Benim 2 gün gectiginde yapmistim cok silikti 3 gün gectiginde biraz daha belirgindi.
Bazisinin regl olmadan 4-5gun once belli oluyor bazisinin regl tarihinden birkac gün sonra.

Günün geçmeden umutsuzluga kapilma bence.
Benim 2 gün gectiginde yapmistim cok silikti 3 gün gectiginde biraz daha belirgindi.
Bazisinin regl olmadan 4-5gun once belli oluyor bazisinin regl tarihinden birkac gün sonra.
Cnm belirtilerm gitti sadce bel ağrm ve back ağrm var her an adet olcm sanki

Günaydın kızlar dayanamadım test yaptım sanki hayalet çizgi görüyor gibiyim birde siz bakıp yorumladanız

benımde ayın 25 i gıbı olmam gerek adet bende hep test alıp yapıyorum ben cızgıyı gördum hadı hayırlısı ınşallah vardır ama daha kanda bıle cıkmıyor diyor bılen arkadaşlar adet gecıkmesı olmadan ıdrarda nasıl cıkıyor hayret edıyorum demekkı hormonel bişey

İdrar testinde çıktıysa kandada çıkar.

İnşallah hepimiz için hayırlısı olur canım,çok ilginç normalde ilk kanda hormon yükselir sonra idrarda yükselir sen idrar testiyle kan testini nezaman yaptırdın

6 nisanda kalp atımı vardı malesef bebeğimin kalp atımı yok canım bugün öğrendim alttan baktı cuma aç gel eğer bakalım duymazsasak müdahale ederiz dediii
Ciddimi cok üzüldüm insallah duyulur cuma hayir mubarek gun rabbim yuzene baksin hayirli haber alirsin insallah canim

daha önce duyuldu kalp atımı şimdi duyulmadı karın usg alttan baktı yine duyulmadı cuma günü aç gel duyulmazsa alalım dedi tesadüfen duymamış olabilir mi

Telde hic belli olmuor bi 10 dkka fln bekle o zaman netlesiyo renk.bide ben hizli sonuc veren pahali olan testten yapmistim onda hemen net sekilde cikti istersen onu da dene

Sanıyorum geç yumurtladım tahminimden ve henüz hcg yükselmedi söylediğin testte de aynı şekilde çooook ipincecik hayal gibi bi çizgi var...birkaç gün bekleyip kan tahlilini öyle yapacağım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…