Cnm inşallah belirtidir fakt ben artk hiç bir belirtye innmıyorum tüm belirtiler mevcuttu bnde hepsi puf gitti yok oldu bi anda yarn adet gününm inn şaşrmadm değil bu duruma ya nasip değip beklycz başka çare yok.dün test yaptım tek çizgi vardı
Hadi hayirlisi insallahBenim de ovulasyon testlerim geldi az önce. Şimdi reglimin bitmesini bekliyorum :/
Cnm belirtilerm gitti sadce bel ağrm ve back ağrm var her an adet olcm sankiGünün geçmeden umutsuzluga kapilma bence.
Benim 2 gün gectiginde yapmistim cok silikti 3 gün gectiginde biraz daha belirgindi.
Bazisinin regl olmadan 4-5gun once belli oluyor bazisinin regl tarihinden birkac gün sonra.
O his hala bende de varCnm belirtilerm gitti sadce bel ağrm ve back ağrm var her an adet olcm sanki
Günaydın kızlar dayanamadım test yaptım sanki hayalet çizgi görüyor gibiyim birde siz bakıp yorumladanız
benımde ayın 25 i gıbı olmam gerek adet bende hep test alıp yapıyorum ben cızgıyı gördum hadı hayırlısı ınşallah vardır ama daha kanda bıle cıkmıyor diyor bılen arkadaşlar adet gecıkmesı olmadan ıdrarda nasıl cıkıyor hayret edıyorum demekkı hormonel bişey
İnşallah hepimiz için hayırlısı olur canım,çok ilginç normalde ilk kanda hormon yükselir sonra idrarda yükselir sen idrar testiyle kan testini nezaman yaptırdınbenımde ayın 25 i gıbı olmam gerek adet bende hep test alıp yapıyorum ben cızgıyı gördum hadı hayırlısı ınşallah vardır ama daha kanda bıle cıkmıyor diyor bılen arkadaşlar adet gecıkmesı olmadan ıdrarda nasıl cıkıyor hayret edıyorum demekkı hormonel bişey
İnşallah hepimiz için hayırlısı olur canım,çok ilginç normalde ilk kanda hormon yükselir sonra idrarda yükselir sen idrar testiyle kan testini nezaman yaptırdın
6 nisanda kalp atımı vardı malesef bebeğimin kalp atımı yok canım bugün öğrendim alttan baktı cuma aç gel eğer bakalım duymazsasak müdahale ederiz dediii
Canım nasılsın :))))
Ciddimi cok üzüldüm insallah duyulur cuma hayir mubarek gun rabbim yuzene baksin hayirli haber alirsin insallah canim6 nisanda kalp atımı vardı malesef bebeğimin kalp atımı yok canım bugün öğrendim alttan baktı cuma aç gel eğer bakalım duymazsasak müdahale ederiz dediii
evet canım malesef yarın yine gidicem başka dr ama pek ümidim yok canım
İyiyim kuzum cok sukur sen nasilsin ozledim sizi yaCanım nasılsın :))))
İyiyim cok sukur caniimm sen nasilsin cinsiyet belli oldumu :))))CanımmmHoşgeldin..
İyim sen nasılsın, nasıl gidiyor..
Telde hic belli olmuor bi 10 dkka fln bekle o zaman netlesiyo renk.bide ben hizli sonuc veren pahali olan testten yapmistim onda hemen net sekilde cikti istersen onu da dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?